harishp je napisao/la:Bozo je citirao Ciru.Pastuh je napisao/la:Jesi li to ti gledao HRT 2
Ciro je to izjavio na Indexu.100%provjereno.
ok
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
harishp je napisao/la:Bozo je citirao Ciru.Pastuh je napisao/la:Jesi li to ti gledao HRT 2
Ciro je to izjavio na Indexu.100%provjereno.
Nego iako nisi zasluzio,ali ipak hvala bogu nismo svi hepokovci evo ti portal gdje mozes skinuti tekmu sa HRTV2velez_mostar je napisao/la:Nigdje ne mogu naci video kako je to Bozo ispratio na HRT-u..ako neko moze neka postavi,hvala!:D
Kad god da dolaze ,nadam se da ce se skupiti veliki broj nasih navijaca i da ce urlati prema njima ,da ce se pretvarati kao pravi barbari ,da ce im prijetiti ,majku im jeb.em cigansku...treba ih dobro isprepadati ,fuj kako su mi se zgadili.džakailibu je napisao/la:KADA DOLAZE CIGANI. JA SAM DOBIO INFORMACIJU DA DOLAZE SUTRA A SADA SS.BA STOJI DA DOLAZE VECERAS. IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
Zahvaljujem...mada mi je konekcija takva da ne mogu nista otvoriti,pa cu drugi put..izgleda da je Bozo bio pravi ,pa me interesira.harishp je napisao/la:Nego iako nisi zasluzio,ali ipak hvala bogu nismo svi hepokovci evo ti portal gdje mozes skinuti tekmu sa HRTV2velez_mostar je napisao/la:Nigdje ne mogu naci video kako je to Bozo ispratio na HRT-u..ako neko moze neka postavi,hvala!:D
sport.be-cka-raja.at tamo imas na naslovnoj stranici.To sto te zanima.
Izvuci samo ovu crticu izmedju be-cke.Ti si ,,bistar,, skontaces
joj jarane, pitam da bi otisao da ih docekam a ne da mi ti isprisac kako bi ih trebalo docekatui.velez_mostar je napisao/la:Kad god da dolaze ,nadam se da ce se skupiti veliki broj nasih navijaca i da ce urlati prema njima ,da ce se pretvarati kao pravi barbari ,da ce im prijetiti ,majku im jeb.em cigansku...treba ih dobro isprepadati ,fuj kako su mi se zgadili.džakailibu je napisao/la:KADA DOLAZE CIGANI. JA SAM DOBIO INFORMACIJU DA DOLAZE SUTRA A SADA SS.BA STOJI DA DOLAZE VECERAS. IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
Treba im poruciti da nece zivu glavu izvuc sa stadiona¨!
Svi su oni ,,pravi,,kad se najmanje nadasvelez_mostar je napisao/la:Zahvaljujem...mada mi je konekcija takva da ne mogu nista otvoriti,pa cu drugi put..izgleda da je Bozo bio pravi ,pa me interesira.harishp je napisao/la:Nego iako nisi zasluzio,ali ipak hvala bogu nismo svi hepokovci evo ti portal gdje mozes skinuti tekmu sa HRTV2velez_mostar je napisao/la:Nigdje ne mogu naci video kako je to Bozo ispratio na HRT-u..ako neko moze neka postavi,hvala!:D
sport.be-cka-raja.at tamo imas na naslovnoj stranici.To sto te zanima.
Izvuci samo ovu crticu izmedju be-cke.Ti si ,,bistar,, skontaces
dubrava je napisao/la:dajem 50maraka za kartu, pa tko ima ako moze da mi ude u susret...ne mogu slat pp ovom tipu sto ima kartu..nesto me je.be ovaj pp...
joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...flash je napisao/la:dubrava je napisao/la:dajem 50maraka za kartu, pa tko ima ako moze da mi ude u susret...ne mogu slat pp ovom tipu sto ima kartu..nesto me je.be ovaj pp...
....dubrava ako ne nadjes javi se sutra ja cu ti zbaviti kartu maksuz i gledat cu da ti zbavim jos jeftinije....ko ce kome ako nece svoj svome(zenicani)
Bit ce,bit ce 8-)Utorak on nightdžakailibu je napisao/la:izgleda da su veceras na aerodromu u 21:00- pravo vrijeme da se ode tamo i malo pokaze bosanskog gostoprimstva!
samo malo da se najeze. ****, to je sve sto ja mogu uraditi a dalje je na zenicanima.
imas dubrava ovdje...frajer prodaje sve strane,cijena je po dogovoru,pa et ako hoces pogledaj http://www.****/artikal/131177/karte- ... 062275991/dubrava je napisao/la:joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...flash je napisao/la:dubrava je napisao/la:dajem 50maraka za kartu, pa tko ima ako moze da mi ude u susret...ne mogu slat pp ovom tipu sto ima kartu..nesto me je.be ovaj pp...
....dubrava ako ne nadjes javi se sutra ja cu ti zbaviti kartu maksuz i gledat cu da ti zbavim jos jeftinije....ko ce kome ako nece svoj svome(zenicani)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.