Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Pastuh
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Pastuh » 16 nov 2009, 16:04

harishp je napisao/la:
Pastuh je napisao/la:Jesi li to ti gledao HRT 2 :roll:
Bozo je citirao Ciru.
Ciro je to izjavio na Indexu.100%provjereno. ;)

ok
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 16 nov 2009, 16:05

KADA DOLAZE CIGANI. JA SAM DOBIO INFORMACIJU DA DOLAZE SUTRA A SADA SS.BA STOJI DA DOLAZE VECERAS. IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 16:08

velez_mostar je napisao/la:Nigdje ne mogu naci video kako je to Bozo ispratio na HRT-u..ako neko moze neka postavi,hvala!:D
Nego iako nisi zasluzio,ali ipak hvala bogu nismo svi hepokovci evo ti portal gdje mozes skinuti tekmu sa HRTV2
sport.be-cka-raja.at tamo imas na naslovnoj stranici.To sto te zanima.
Izvuci samo ovu crticu izmedju be-cke.Ti si ,,bistar,, skontaces :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2009, 16:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 nov 2009, 16:09

džakailibu je napisao/la:KADA DOLAZE CIGANI. JA SAM DOBIO INFORMACIJU DA DOLAZE SUTRA A SADA SS.BA STOJI DA DOLAZE VECERAS. IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
Kad god da dolaze ,nadam se da ce se skupiti veliki broj nasih navijaca i da ce urlati prema njima ,da ce se pretvarati kao pravi barbari ,da ce im prijetiti ,majku im jeb.em cigansku...treba ih dobro isprepadati ,fuj kako su mi se zgadili.
Treba im poruciti da nece zivu glavu izvuc sa stadiona¨!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 nov 2009, 16:11

Za sve postoji osveta ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 nov 2009, 16:12

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Nigdje ne mogu naci video kako je to Bozo ispratio na HRT-u..ako neko moze neka postavi,hvala!:D
Nego iako nisi zasluzio,ali ipak hvala bogu nismo svi hepokovci evo ti portal gdje mozes skinuti tekmu sa HRTV2
Zahvaljujem...mada mi je konekcija takva da ne mogu nista otvoriti,pa cu drugi put..izgleda da je Bozo bio pravi ,pa me interesira.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 16 nov 2009, 16:14

e ovo je reci komentator najbolji komentator kojeg znam covjek zaista zna ovoj poso svaka ti cast marijane i vrati nam se na male ekrane sto prije
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 16 nov 2009, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 16 nov 2009, 16:14

velez_mostar je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:KADA DOLAZE CIGANI. JA SAM DOBIO INFORMACIJU DA DOLAZE SUTRA A SADA SS.BA STOJI DA DOLAZE VECERAS. IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
Kad god da dolaze ,nadam se da ce se skupiti veliki broj nasih navijaca i da ce urlati prema njima ,da ce se pretvarati kao pravi barbari ,da ce im prijetiti ,majku im jeb.em cigansku...treba ih dobro isprepadati ,fuj kako su mi se zgadili.
Treba im poruciti da nece zivu glavu izvuc sa stadiona¨!
joj jarane, pitam da bi otisao da ih docekam a ne da mi ti isprisac kako bi ih trebalo docekatui.
ZNA LI NEKO KADA KUSTURICINA RAJA DOLAZE U SARAJEVO?????THX

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 16:15

velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Zahvaljujem...mada mi je konekcija takva da ne mogu nista otvoriti,pa cu drugi put..izgleda da je Bozo bio pravi ,pa me interesira.
Svi su oni ,,pravi,,kad se najmanje nadas ;)
Jedini pravi je Mesic nikad ni plasticni pistolj nebi opalio,da je ovaj bio na celu od pocetka. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2009, 16:15

dajem 50maraka za kartu, pa tko ima ako moze da mi ude u susret...ne mogu slat pp ovom tipu sto ima kartu..nesto me je.be ovaj pp...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 nov 2009, 16:16

clanak o ovome sam trazio i na sportsport.ba al nisam nasao , pa ako ima objavljen molim link!!

slika

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 16 nov 2009, 16:16

Portugalci sa oružjem u Zenici

Dolazak portugalskih reprezentativaca u Zenicu očekuje se večeras oko 22:30, osim nogometaša, prava ekspedicija iz Portugala krenula je za našu zemlju.

Vlastiti kuhari, osoblje i obezbijeđenje prati nogometnu reprezentaciju Portugala. Jedan dio njih već je stigao u Zenicu dok se drugi očekuje u kasnim večernjim satima.

Kako saznajemo od kolega sa zeničkog radia Q, portugalski savez zatražio je odobrenje od načelnika zeničke policije za nošenje oružja.

Da, dobro ste pročitali, portugalsko obezbijeđenje u Zenicu dolazi naoružano što je svojevrstan presedean u evropskom nogometu.

Portugalci nas očigledno smatraju divljacima, primitivcima i ko zna još kako a o portugalskoj dobrodošlici za našu ekspediciju pisali smo još jučer.

Ovim slučajem bi se uistinu trebala pozabaviti FIFA, a nama ostaje da Portugalcima pokažemo da nismo onakvi kakvim nas oni smatraju. Pokažimo im da smo ljubazni domaćini te kulturan i civilizovan evropski narod.

Ipak, najvažnije je od svega da im dokažemo da smo i u nogometu bolji od njih. Držimo palčeve našim reprerzentativcima i bodrimo ih fer i korektno u srijedu onako kako samo mi to znamo, onako kako je to moguće samo u Bosni i Hercegovini, zemlji koja će u srijedu slaviti odlazak svoje reprezentacije na svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2009, 16:20

dubrava je napisao/la:dajem 50maraka za kartu, pa tko ima ako moze da mi ude u susret...ne mogu slat pp ovom tipu sto ima kartu..nesto me je.be ovaj pp...

....dubrava ako ne nadjes javi se sutra ja cu ti zbaviti kartu maksuz i gledat cu da ti zbavim jos jeftinije....ko ce kome ako nece svoj svome(zenicani) :mrgreen:
Zadnja izmjena: flash, dana/u 16 nov 2009, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 16:20

Dno-dna definitivno.
Koga mi u barazu dobismo,nevjerovatno :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 nov 2009, 16:21

cuj oruzje,aaa svasta cec danas cuti od ovih mornarskih govana,ako su neko divljaci onda su to sigurno oni,mamu im cigansku kako ih nije stid to izjavljivat...onda cemo imi bombe ponijet ako vec hoce tako...da ih hocemo proc pa da im pokazemo da smo najbolji navijaci sto se tice pracenja repke,da im pokazemo kako se navija,da im pokazemo na terenu kako se gine...a ne izjavljivat za nesto sto nije istina

SMRT FASIZMU!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 16 nov 2009, 16:21

izgleda da su veceras na aerodromu u 21:00- pravo vrijeme da se ode tamo i malo pokaze bosanskog gostoprimstva!
samo malo da se najeze. ****, to je sve sto ja mogu uraditi a dalje je na zenicanima.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2009, 16:22

flash je napisao/la:
dubrava je napisao/la:dajem 50maraka za kartu, pa tko ima ako moze da mi ude u susret...ne mogu slat pp ovom tipu sto ima kartu..nesto me je.be ovaj pp...

....dubrava ako ne nadjes javi se sutra ja cu ti zbaviti kartu maksuz i gledat cu da ti zbavim jos jeftinije....ko ce kome ako nece svoj svome(zenicani) :mrgreen:
joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 16 nov 2009, 16:23

samo mi nije jasno kako su im dozvolili na aerodromu da prodzu sa oruzjem
Zadnja izmjena: bossna, dana/u 16 nov 2009, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 16:24

džakailibu je napisao/la:izgleda da su veceras na aerodromu u 21:00- pravo vrijeme da se ode tamo i malo pokaze bosanskog gostoprimstva!
samo malo da se najeze. ****, to je sve sto ja mogu uraditi a dalje je na zenicanima.
Bit ce,bit ce 8-)Utorak on night :mrgreen: do sabahirla on srijeda :twisted: .
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2009, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 nov 2009, 16:25

dubrava je napisao/la:
flash je napisao/la:

joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...
imas dubrava ovdje...frajer prodaje sve strane,cijena je po dogovoru,pa et ako hoces pogledaj http://www.****/artikal/131177/karte- ... 062275991/

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.