Ma dobro nije ni Hodža griješio toliko ćak je i gool izvadio e sad ne znam je li kriv za drugi gool ili onaj ko je izašao na blok ili on koji je bio ispred crnca.Ne znam nije bio extra ali nemojte me napadati jer dobra mu je reakcija bila kad je izvadio onu iz gola.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- SarajevoForza
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:46Mahalanje kao sto je bilo i za usru taldziju.bordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:44Mahalanje, nije istina.TheIvicnjak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:41
Ima budzet kojeg je podjelio sa komsijom musijom umjesto da ga je potrosio na pojacanja koja su bila dogovorena pa ih on izradio bas iz tog razloga da pare podjeli sa ahbabom iz rodnog sela.
Mayku mu yebem truhlu.
Optuživati nekog bez i jednog dokaza je za ban. Ne znam koji ti je cilj huskanja navijaca.
Komentator Mladen se izvinjava što odmah nije vidio da je ofsajd. Žao mu je što se desila ovakva "otimačina" 

- feniksptica
- Kontakt:
Ne mora znat ni sve osnove fudbala, ni Hodzic ih ne zna pa igramidzuka je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:51Momci koji prate više Akademiju jedno pitanje. Imamo li u akademiji bilo kakvog desnog beka, da zna osnove fudbalske igre pa da ga guramo?
Da se 4 godine daju nekom Akademcu pa i peta da je najgori na svijetu antitalenat nešto bi uradio. U slučajevima kad na bilo kojoj poziciji imaš dusana hodzica, bolje gurati sve i jednog akademca pa i istrpiti mu greške i neznanje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Gorak osjecaj.. mimo dva jeftina gola extra smo odigrali. Cujemo se ujutru kad se slegnu utisci..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ni u šali da govoriš to!!TheIvicnjak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:48Udri zenuOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:43Kako se ja osjećam bespomoćno, a ljut ko puška...![]()
FKS
- SedrenikHz
- Kontakt:
A yebem mu majku, fakat smo vrhunski odigrali.
Prespremno su djelovali i kad bi igrali nasu ligu 50 posto od ovoga, pojeli bi svakoga.
Raja gledao sam pregled Dynama i Astane, pojeo ih je Dinamo, jaka je ovo ekipa i napatit ce svakoga u 3 predkolu.
VOLIM TE SARAJEVO
Prespremno su djelovali i kad bi igrali nasu ligu 50 posto od ovoga, pojeli bi svakoga.
Raja gledao sam pregled Dynama i Astane, pojeo ih je Dinamo, jaka je ovo ekipa i napatit ce svakoga u 3 predkolu.
VOLIM TE SARAJEVO
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Hodžić odlična akcija po desnoj strani i povratna za rahmana kod gola. Ali kako je mlako išao na onu loptu kod drugog gola a onda nije stigao zatvorit Miličevića na centarsutu. U pinorima se onako ne smije ić na loptu.
Samo naprijed Saraj'vo!
- feniksptica
- Kontakt:
Je.bo vas ofanzivni fudal vidite da je bolje defanzivo..samo rezultat nista ljepota
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma marka iz kluba ne moze otici bez kontrole, to su ljudi koji imaju potrebu da traze neke zavjere. Kad ode hadzija, naci ce Vinku nesto, i tako uvijek imaju nesto da pljuju.
Bio hadzija, Vinko, Husref ili neko peti uglavnom oni nadju nekog. Sto je najgore izmišlja
Bio hadzija, Vinko, Husref ili neko peti uglavnom oni nadju nekog. Sto je najgore izmišlja
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 avg 2020, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Baš tako dobar posao kad smo gool dali i kriv je znaći za drugi gool ali Bogami i izvadio je jedan čist gool mora se pošteno reči a nije vala bio ćemu a sad .......
Sarajevo ljubavi moja!
- feniksptica
- Kontakt:
O Hodzicu ne treba pricat dok god nema konkurencije..sta biste vi radili na vasem poslu kad bi znali da ste nezamjenjivi da pogrijesite bilo sta ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma mi cemo generalno imati i imamo problema defanzivno na bekovima,iskreno to nam i jeste najveca boljka i najslabija tacka po svim osnovama,i prije ove utakmice sam pisao svako ko nas skautira i jednom pogleda zna gdje ce udariti.I veceras isto dva jeftina gola zbog viska na stranama,Jednostavno lose se postavljaju momci na bekovima,Djaniju treba vremena da nauci jos kretanja defanzivno i razumno je sto lufta ponekad sa kretnjom,ovaj vamo Dusko Krtola promasen slucaj ako do sad nije naucio da stoji blizu igracu nece nikad,tu nema hljeba to samo mjenjat i manje ce nas glava boliti,generalno u njemu nema nikakvog zara niti on pokazuje neku volju na terenu.Redom unazad Tuzla,Velez,Brest tu nas ljudi probijaju i svako ce nas tako napasti ako ne korigujemo tu nesto,Djaniju ce krilo ocito morati vise pomagati u tim situacijama,a Krtolu mjenjati sutra vec,ja bi u Bijeljini Pidru desno stavio Djanija lijevo,dok se ne dovede novi RB.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 avg 2020, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nažalost mislim da je ta pozicija loše pokrivena i u Akademiji tako da će se tu morati tražiti rješenje negdje drugo.Konjalić(2001) je poslat na posudbu ,al pi meni on je više krilni igrač nego bek.Ima Živković(2003) al mislim da to nije nivo koji će uskoro moći konkurisati za prvi tim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:52Na to pitanje ce nam najbolje odgovoriti @michplatinimidzuka je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:51Momci koji prate više Akademiju jedno pitanje. Imamo li u akademiji bilo kakvog desnog beka, da zna osnove fudbalske igre pa da ga guramo?
Da se 4 godine daju nekom Akademcu pa i peta da je najgori na svijetu antitalenat nešto bi uradio. U slučajevima kad na bilo kojoj poziciji imaš dusana hodzica, bolje gurati sve i jednog akademca pa i istrpiti mu greške i neznanje.
Poslije ove utakmice drago mi je da se pokazalo da naš problem nisu zadnji vezni(ubjedljivo najbolji dio tima Oremuš-Đokanović) a biće samo još bolji,nego neke druge pozicije.To se vidi na ovakvim utakmicama a ne gdje igras sa nekom limitiranom domaćom ekipom.
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Sve vrijeme o tome razmišljam, iskočio bi čovjek iz kožeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:43Kako se ja osjećam bespomoćno, a ljut ko puška...
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- ElCartel11
- Kontakt:
Al kakve mi samo golove primamo u Evropi to je Bogu plakati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
E ko veceras uspije zaspati svaka mu cast...
Kakav ruzan osjecaj, nemoguce kako su nas pokrali, taj gol Ahmetovica je najmanje bitan kad vidis da nam firaon Kiparski nije dao prici njihovom sesnaestercu, bezboroj nepostojecih prekrsaja u napadu, sjeckanje igre... ma fuj ovo je nevidjeno u Evropi sudjenje
Svako ko ima neku zamjerku ekipi je nerealan i supak veliki
Kapa dole i svaka cast i strucnom stabu i igracima, ovako se bori za grb, za svetinju, ovako se ostavlja srce na terenu!
Vinko jedina zamjerka sto Tinu nije bar 10 minuta ranije ubacio, jer bi mogao podvaliti neku loptu ili neki sut iz vana uputiti
Hodzic je takav debil da ja nit imam volje da mu psujem niti da ga vrijedjam jednostavno jedva cekam kad ce taj idiot otici iz Kluba
Ono sto vi pisete za Emira Hadzica neki su vidjeli i pisali jos prije mjesec dva, apsolutno je covjek zasluzio otkaz !
P.S. Izjava Sabrine mangupska ! Svaka cast !
Kakav ruzan osjecaj, nemoguce kako su nas pokrali, taj gol Ahmetovica je najmanje bitan kad vidis da nam firaon Kiparski nije dao prici njihovom sesnaestercu, bezboroj nepostojecih prekrsaja u napadu, sjeckanje igre... ma fuj ovo je nevidjeno u Evropi sudjenje
Svako ko ima neku zamjerku ekipi je nerealan i supak veliki
Kapa dole i svaka cast i strucnom stabu i igracima, ovako se bori za grb, za svetinju, ovako se ostavlja srce na terenu!
Vinko jedina zamjerka sto Tinu nije bar 10 minuta ranije ubacio, jer bi mogao podvaliti neku loptu ili neki sut iz vana uputiti
Hodzic je takav debil da ja nit imam volje da mu psujem niti da ga vrijedjam jednostavno jedva cekam kad ce taj idiot otici iz Kluba
Ono sto vi pisete za Emira Hadzica neki su vidjeli i pisali jos prije mjesec dva, apsolutno je covjek zasluzio otkaz !
P.S. Izjava Sabrine mangupska ! Svaka cast !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Haksss, mosarajvosa83 i 32 gosta.