A gledaj sto je naucio japance fudbala

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sta je ovde lose?TMovac je napisao/la:
Nema sta rezultati fenemenalni. Igra se za gol vise.
On je uveo Partizan u Ligu šampiona. Dominirao derbije. Za ova dva on ti je spejs šatl. I mlađi je od oba. Nije sad on neki genije ali kažem ti za ovu dvojicu jeste.Vucevich je napisao/la:Navodno je taj Stanojevic i trebao biti kandidat za selektora
plzen(pilsen)bhfanatic14 je napisao/la:Kakva trenercinazadnjih 5godina jedva 2godine skupio na trenerskoj klupi
i to u slavnom kataru, gdje su ga svi busili redom hahaha ..pa Dal je ovo moguce da ovaj levat se kandiduje uopste?? Kakva sramota ovaj covjek nema karaktera, pa gledaj ovo svi ga punili do vrha maribor, Tel aviv, plzen (pilsen) , sve sama creme de la creme evrope
i on bi kao takav da se mjeri sa spanijom, belgijom, francuskom itd
![]()
ovo nisu istine hahaha kako nam je reprezentacija nisko spala.
ovo ti pravo frisko, samo 10 godina proslo od tada. Mogao si postavit rezultate dok je jos bio u Ivicinoj cuni.Vucevich je napisao/la:Da, slazem se:TMovac je napisao/la:
Nema sta rezultati fenemenalni. Igra se za gol vise.
Čast pojedincima drug, al ovo što se forsira i prezentuje mjesecima od zna se već koga je u najmanju ruku za povraćanja.Vratnik10 je napisao/la:Convicts, ne razmišljaju sva raja iz SA ko ovih nekoliko Zeljinih...Convicts1988 je napisao/la:" Moja Bosna je od Neretve do Drine, vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile"
Hajd mrš !!
Ako ti se ne svidja, evo ti od Sep. 2015 godine:TMovac je napisao/la:
ovo ti pravo frisko, samo 10 godina proslo od tada. Mogao si postavit rezultate dok je jos bio u Ivicinoj cuni.
Ništa Krajina JelVratnik10 je napisao/la:Convicts, ne razmišljaju sva raja iz SA ko ovih nekoliko Zeljinih...Convicts1988 je napisao/la:" Moja Bosna je od Neretve do Drine, vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile"
Hajd mrš !!
Jaooo sto ih vucevich samaraVucevich je napisao/la:Ako ti se ne svidja, evo ti od Sep. 2015 godine:TMovac je napisao/la:
ovo ti pravo frisko, samo 10 godina proslo od tada. Mogao si postavit rezultate dok je jos bio u Ivicinoj cuni.
Zeljovska logika
sad bi stavio ko je šuto Amara po kataru , al te ljude niko i ne zna jbgKanistuViniga je napisao/la:https://www.transfermarkt.ba/spielberic ... ht/1091863
Slavko Petrović šalalalala, **** prosinečkog šalalaalalal
Vucevich je napisao/la:Ako ti se ne svidja, evo ti od Sep. 2015 godine:TMovac je napisao/la:
Zeljovska logika
Zukanovic je napisao/la:Nismo mi krivi sto nema nista iz 2017
Znaci uspjeh je osvojiti samo 4 boda u kvalifikacijama ( ako izuzmemo osvojenih 6 protiv San Marina, kojeg svi taslace )bhfanatic14 je napisao/la:Jaooo sto ih vucevich samaraVucevich je napisao/la:Ako ti se ne svidja, evo ti od Sep. 2015 godine:TMovac je napisao/la:
Zeljovska logikajest mi zao onih japanaca
kakvi nesretnici od toliko trenera njih zapao najgori , nisu ljudi osjetili sta znaci dati 2gola u jednoj utakmici
![]()
Convicts1988 je napisao/la:Čast pojedincima drug, al ovo što se forsira i prezentuje mjesecima od zna se već koga je u najmanju ruku za povraćanja.Vratnik10 je napisao/la:Convicts, ne razmišljaju sva raja iz SA ko ovih nekoliko Zeljinih...Convicts1988 je napisao/la:" Moja Bosna je od Neretve do Drine, vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile"
Hajd mrš !!