HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

felix123
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la felix123 » 07 avg 2013, 00:43

Ja cu ti reć proračun Širokog :280 000 eura
A Cedvita samo na Marka Tomasa će iskeširat 450 000 eura ,pa ti sad malo daj mašti na volju koliko Ceda ima proracun
Procito sam da je CZ 1 500 000 sad koliko je to točno ne znam ,vjerojatno @neno barata s tocnijim podatcima

Svjetsko čudo bismo napravili ostankom u ligi ove godine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 avg 2013, 14:13

marin brzica na probi u Širokom, centar neki mladi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 avg 2013, 14:24

Nikad cuo, al podrzavam.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 avg 2013, 14:46

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nikad cuo, al podrzavam.
ma neki iz SPlita..
pa roster je maltene popunjen, još centar i ova 2 amera koji se dokaze ostaje..i to je to..
a ovi malci sto dolaze, boze moj, potpis, Široki II, posudba itd..ta ima klubova, jerdva čekaju..samo ako tu ima talenta i budućnosti

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 avg 2013, 13:18

Brzica završio sa probom :lol:
Niles stigao, Harper bi trebao danas

u subotu dolazi Jones i valjda će se znat i centar do pon kad počinju glavne pripreme

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 avg 2013, 13:36

Mogu li i ja na probu, volio bi igrati beka sutera. :)
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 09 avg 2013, 12:24

Niles doša',Harper promašio let :lol: :lol: :roll:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 avg 2013, 15:36

Može bit bidne Kaštropil prvi centar

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 11 avg 2013, 14:39

Kakvi su Ameri?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 avg 2013, 14:52

brzi je napisao/la:Kakvi su Ameri?
tek su došli..pa ćemo vidjeti u narednim danima..
al što se da vidjet odmah, obojica imaju dobre "ručke"

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 11 avg 2013, 15:04

brzi je napisao/la:Kakvi su Ameri?
Teško se da procjeniti ovako kroz treninge ,treba ih vidjeti kako će igrati na pripremnim utakmicama
Sutra dolazi Jones ,tako da isto treba obratit pozornost kako će ići ta američka veza i s kojim se Jones bolje slaže
Nego nije mi jasan Šutalov status ,on i dalje priča kako bi volio produžit sa Širokim ,ja sam uvijek za Šutala prije ovih Amera

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 12 avg 2013, 16:52

Kastropil trenira sa ekipom, do 20.8. ce se znati hoce li potpisati...

Danas su službeno počele pripreme košarkaša Širokog WWina za novu sezonu 2013/14.

Treneru Damiru Vujanoviću na raspolaganju su svi igrači pod ugovorom, centar Franko Kaštropil i dvojica mladih Amerikanaca koji ostaju na probi do kraja tjedna.Kaštropil je u Široki došao iz Zadra, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Solin, Split, Cibonu i Cedevitu.

Široki i Kaštropil još uvijek nisu dogovorili suradnju. Uprava i igrač su dogovorili da on ostane do 20.8. trenirati sa Širokim. A ako do tada dobije bolju inozemnu ponudu može otići, ako ne , potpisat će za Široki WWin.

Dva Amerikanca (Michael Harper i Warren Niles), eventualna pojačanja na bekovskim pozicijama ostat će do kraja tjedna na probi u Širokom kada će stručni stožer odlučiti hoće li ostati i potpisati s klubom. Na pripremama je bio i Mladen Primorac koji nije zadovoljio struku i on više ne trenira s klubom.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 13 avg 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 12 avg 2013, 23:29

Android je napisao/la:Kastropil trenira sa ekipom, do 20.8. ce se znati hoce li potpisati...

... Uprava i igrač su dogovorili da on ostane do 20. rujna trenirati sa Širokim. A ako do tada dobije bolju inozemnu ponudu može otići, ako ne , potpisat će za Široki WWin...
Bem li ga ako znam dokad ostaje?!

Je li do 20. avgusta/kolovoza (osmog mjeseca) ili do 20. rujna/septembra (devetog mjeseca)?

Sa našim (nazovi)novinarima čovjek nikad nije načisto.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 avg 2013, 00:09

vladedivac je napisao/la:
Android je napisao/la:Kastropil trenira sa ekipom, do 20.8. ce se znati hoce li potpisati...

... Uprava i igrač su dogovorili da on ostane do 20. rujna trenirati sa Širokim. A ako do tada dobije bolju inozemnu ponudu može otići, ako ne , potpisat će za Široki WWin...
Bem li ga ako znam dokad ostaje?!

Je li do 20. avgusta/kolovoza (osmog mjeseca) ili do 20. rujna/septembra (devetog mjeseca)?

Sa našim (nazovi)novinarima čovjek nikad nije načisto.
20.8.

Ispravljena greska

HRHB

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 13 avg 2013, 11:58

U pitanju je bivši igrač Širokog, ali da kažem da je Željko Šakić, prije nego što je potpisao za italijanski Montegranaro, bio ponuđen Igokei. Vjerovatno je dobio jači ugovor u Italiji. A Igokea se još nada Joroviću.

Nego, niko od navijača Širokog mi nije odgovorio na pitanje od prije par dana. Je li istina da je bilo razgovora sa Igorom Bijelićem iz Mladosti (Mrkonjić Grad)? Pretpostavljam da to nema veze s vezom, pa zato niko nije ni reagovao.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 avg 2013, 12:06

vladedivac je napisao/la:U pitanju je bivši igrač Širokog, ali da kažem da je Željko Šakić, prije nego što je potpisao za italijanski Montegranaro, bio ponuđen Igokei. Vjerovatno je dobio jači ugovor u Italiji. A Igokea se još nada Joroviću.

Nego, niko od navijača Širokog mi nije odgovorio na pitanje od prije par dana. Je li istina da je bilo razgovora sa Igorom Bijelićem iz Mladosti (Mrkonjić Grad)? Pretpostavljam da to nema veze s vezom, pa zato niko nije ni reagovao.

Ja za to nisam cuo...

HRHB

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 13 avg 2013, 15:31

čudi me da kaštropil ne može u neku finansijski jaču ekipu, nakon vrlo dobre prošle sezone ili da ga ne zadržaše u zadru (mora da su još u krizi). valjaće dobrih smokava ako potpiše za široki :)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 13 avg 2013, 16:30

frenki je napisao/la:čudi me da kaštropil ne može u neku finansijski jaču ekipu, nakon vrlo dobre prošle sezone ili da ga ne zadržaše u zadru (mora da su još u krizi). valjaće dobrih smokava ako potpiše za široki :)
Pa nema nitko više para na bacanje,šta ti je
Pa jedan Maccabi je jedva dao lovu za Planinića (koji je za Kaštropila Dirk Nowitzki da se razumijemo )
Gledo da Kaštropila još dok je bio juniorčić u ST-u ,gledo sam ga u Cedeviti:ništa ništa
Nakon jedne dobre sezone u Zadru sad bi trebali svi da polude za njim ???? 30 godina ?????
Sad jedina stvar je ide li se njemu u inozemstvo jer ne mislim da će mu doć ponuda koja se ne može odbiti i neka puno veća lova nego što bi imo u Širokom
A odigra li dobru sezonu u Širokom (to će mu bit 2. za redom dobra ) sljedeće godine bi već mogo nešto ubrat (isto kao Vladović )

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 13 avg 2013, 17:00

felix123 je napisao/la:
frenki je napisao/la:čudi me da kaštropil ne može u neku finansijski jaču ekipu, nakon vrlo dobre prošle sezone ili da ga ne zadržaše u zadru (mora da su još u krizi). valjaće dobrih smokava ako potpiše za široki :)
Pa nema nitko više para na bacanje,šta ti je
Pa jedan Maccabi je jedva dao lovu za Planinića (koji je za Kaštropila Dirk Nowitzki da se razumijemo )
Gledo da Kaštropila još dok je bio juniorčić u ST-u ,gledo sam ga u Cedeviti:ništa ništa
Nakon jedne dobre sezone u Zadru sad bi trebali svi da polude za njim ???? 30 godina ?????
Sad jedina stvar je ide li se njemu u inozemstvo jer ne mislim da će mu doć ponuda koja se ne može odbiti i neka puno veća lova nego što bi imo u Širokom
A odigra li dobru sezonu u Širokom (to će mu bit 2. za redom dobra ) sljedeće godine bi već mogo nešto ubrat (isto kao Vladović )
ima ti i te, a mislio sam da mu je nekih 26-27 g. u vrh glave. ni ja ga očima nisam mogao u prethodnim klubovima, tim me više iznenadio napretkom prošle sezone. očito je nazor maher, uzevši u obzir i jukin napredak dole.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 13 avg 2013, 18:24

Točno tako Nazor mu je dao šansu i usmjerio ga i imao dosta strpljenja s njim
O Juki ne treba trošit riječi ,dečko je sigurno NBA kalibar samo da ga ozlijede zaobiđu i da ga Cedevita ne ukopa
Najbolje bi mu bilo da je ostao u Zadru ,jer Repeša će imati imperavit rezultata ,a Juka nema još iskustva iako me fascinira način na koji puca slobodna bacanja ,kao play sa 30+ godina 8-)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.