Piše lik kojem na avataru stoji RMCF grb! Nice oneoldtown je napisao/la:kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Piše lik kojem na avataru stoji RMCF grb! Nice oneoldtown je napisao/la:kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih
Brate samo ga na ignor svaki post mu je pun pogrdnih riječi o našem klubu i navijačima.Padobranac baHannahMontana je napisao/la:Piše lik kojem na avataru stoji RMCF grb! Nice oneoldtown je napisao/la:kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih
Fala bogu da je sveti dres i meni ce moj klub uvjek biti najbolji i na broju 1!oldtown je napisao/la:kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih
Trenutno je na broju 2.samosarajvo je napisao/la:Fala bogu da je sveti dres i meni ce moj klub uvjek biti najbolji i na broju 1!oldtown je napisao/la:kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih
Ti se ufati Real Madrida a nas ostavi na miru
Procitaj ponovo sta sam napisao i okani se lupetanja glupost i pisanja da bi se nesto napisalo.PL BiH -1 je napisao/la:Trenutno je na broju 2.samosarajvo je napisao/la:Fala bogu da je sveti dres i meni ce moj klub uvjek biti najbolji i na broju 1!oldtown je napisao/la:kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih
Ti se ufati Real Madrida a nas ostavi na miru
Pozdrav druze, ja se bas pitao gdje si ti nestao....DevilS je napisao/la:Vozdra mala raja sta ima kod vas jutros?, nije me bilo radi putovanja opet samo sam njihova redovna musterija izgleda za ban.
![]()
Nego sta ima novo u klubu?
Pzdrav sa svu bracu najvise za:@sekac, hilmo posto sa njima najvise se ''druzim'' ovdje.
Evolution87 je napisao/la:04.10.09 - 04.12.12 RIP
Mora da si pisao na "anam onoj" temi, ja sam se toga odrekao pišem najviše na ovoj!DevilS je napisao/la:@hilmo druze ponovo bio na hladjenju radi trollanja ma ja sam njihova redovna musterija jedini ja puno pisem i spamam, a druge pokrivaju clanove.![]()
Ti dobar gdje je sekac?
ipetm je napisao/la:Pokisli mu svatovi, mora da je lizo šerpe kad je bio mali.Čestitke Torlaku!
Pozdrav devils burazeru kako si **** te falio si mi nekako nije kao kad si tu ali ima fakat fine rajeDevilS je napisao/la:Vozdra mala raja sta ima kod vas jutros?, nije me bilo radi putovanja opet samo sam njihova redovna musterija izgleda za ban.
![]()
Nego sta ima novo u klubu?
Pzdrav sa svu bracu najvise za:@sekac, hilmo posto sa njima najvise se ''druzim'' ovdje.
Nisam u "banovićima" ali sam na putu non stop evo sad ali baš sad sam iz Bihaća!Pozdrav i tebi brate i svoj bordo braći!hilmo je napisao/la:Mora da si pisao na "anam onoj" temi, ja sam se toga odrekao pišem najviše na ovoj!DevilS je napisao/la:@hilmo druze ponovo bio na hladjenju radi trollanja ma ja sam njihova redovna musterija jedini ja puno pisem i spamam, a druge pokrivaju clanove.![]()
Ti dobar gdje je sekac?![]()
I @sekac se ušutio nema ga dva dana, bojim se da nije i on svratio do banovića
Nego vidiš li ti našeg kapitena, u gangham style fazonu...
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, imekorisnicko, ledesma, pitarcenga, Proximic, tajsamja i 61 gost.