Valja Vaha ali ne valja ti spisak. Sto ce nam 4 centralna vezna igraca kad moze igrati jedna ili dva u najboljem slucaju a na spisku imati svega 2 krila, udjes u utakmicu sa oba i onda nemas koga sa klupe ubaciti na krilo.akisarajevo92 je napisao/la:Sad ni Vaha ne valja jel?Head je napisao/la:4 centralna vezna igraca i samo 2 krila.akisarajevo92 je napisao/la:Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vahid Halihodzic danas je objavio spisak igraca za utakmice sa Andorom i Austrijom. Na spisku se nalaze:
golmani: Asmir Begović, Ibrahim Sehic, Jasmin Buric;
odbrana: Sead Kolasinac, Ervin Zukanovic, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Emir Spahić, Avdija Vršajević, Mensur Mujdza
vezni red: Sejad Salihović, Semir Stilic, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Izet Hajrović, Sanjin Prcić, Muhamed Bešić
napad: Edin Džeko, Vedad Ibišević, Edin Višća, Aidin Mahmutovic, Milan Djuric
Cisto da malo sanjamo.![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
1946
Evo ga,Safet Susic je obavio no sto ljudi poput njega jedino i mogu obaviti. Raskucio je reprezentaciju i savez uz svesrdnu pomoc hajvana iz istog. Ne zelim zamjerati forumasima koji su bili prosusicevski nastrojeni jer utjecaj nas kao forumasa je ipak simbolican ali mi je bilo prosto nevjerovatno da ovaj lik moze ikom u 21 stoljecu prodati svoju nepismenu pricu. Jos je gori savez kao i vecina bivsih nogometasa i kvazi velicina koje su ovom glupanu cuvali ledja. Osim Mirsada Hibica nitko od njih nije rekao ni rijec vec bi se upitani od novinara uvijek sakrili iza floskule repki treba mir.Eto im sada mira hebo ih mir. Mislim da je za nas sada kasno ali onoj kreaturi se mora dat otkaz u ime postenja. Ovakav ludjak ce tesko koga prevariti u modernom nogometu ali mislim da bi otkaz mogao reci buducim poslodavcima kako je zavrsio i ovaj njegov posao. Na primjeru naseg selektora se po stoti put dokazalo da glup covjek ne moze voditi bilo sta i da to zavrsi na dobro. Nama treba mlad, posten selektor koji primarno mora raditi na uvodjenju novih igraca umjesto ovih propasti koje je Susic uveo u zadnje vrijeme. Pokusat se skupiti i izvuci max iz ove situacije. Po meni bi Robert Prosinecki bio najbolji izbor. Iako je realno kasno mozda imamo makar mrvice sansi. Susic je ubio svaku zelju za repkom pod njegovim vodstvom i daleko mu kuca od iste.
Neozbiljno je sada od Vahe traziti da preuzme brod koji tone. Mislim da smo izgubili baraz cak i da neki madjionicar dodje. Ne moze se ovo popraviti taman Svabo Osim sjeo pavodio... Ekipa je rastimana, bezvoljna i razocarana.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sklopio sam na brzaka, nisam previse o tome razmisljao, vise sam zelio da izbacim neke igrace kojima tu nije bilo mjesto. Dodat cemo krila, pa cemo biti pravi avion vec za mec sa Izraelom u junu.
A s obzirom da se radi o Andori, i prijateljskoj sa Austrijom, zelio sam sto vise kombinirati, izjavio je Vahid Halihodzic za SS.ba.
A s obzirom da se radi o Andori, i prijateljskoj sa Austrijom, zelio sam sto vise kombinirati, izjavio je Vahid Halihodzic za SS.ba.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 nov 2014, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Spasi nas Vaha! 
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- OnlyUnited
- Kontakt:
Eldin Hadzic kao lijevo krilo, Hajrovic desno, Stilic ispod Dzeke, u vezi Pjana-Besic.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Salu na stranu, samo neka ode danas iz repke, ostalo cemo lako. Ako nas i danas po*ere zajedno sa savezom, nece valjat.
Don't believe the hype.
Nista on ne treba... Samo sam rekao cinjenicu, da je na prva dva zrijeba bio u trecem sesiru, uprkos drugom mjestu u svom prvom kvalifikacijskom ciklusu...bhsport je napisao/la:Ma pusti Damira, do igraca bolan, do koga ce biti. Da je Safet dosao cudo bi napravili.Burundi je napisao/la:Damire, kako je Fergunson s Manchesterom osvojio ligu 2013, onda napustio, dođe Moyes koji ima iste(gotovo) igrače na raspolaganju i ne napravi ništa, tj napravi od Manchestera tim u rangu Evertona? Do koga je
Sad sto je dosao u treci sesir kada smo imali tendenciju rasta prema drugom, treba da nas iz prvog istrese u cetvrti.
Pa dosta te majmune vise, nakon Kipra se morao dati otkaz ovom nesposobnjakovicu, lazovu, dvolicnjaku, kabadahiji, neznalici, antitreneru, anticovjeku, antipatrioti.
Safet je los i kao osoba i kao trener i kao zivo bice.
Treba mu uzeti pasos i prijaviti u SIPU da ga preispita.
Sta mislis ti Damire, da su Izraelci naspanovani tek onako, postoji covjece nesto sto se zove motivacija, a Safet ne moze motivisati kokos da snese jaje a kamol igraca da izadje i preore teren.
To ti valjda govori koliko mu igraci vjeruju, sta mu je kapiten rekao nakon tekme.
A on je vodja svih njih, glavni i odgovorni.
Ne znam zaista cemu tolika mrznja prema selektoru...? Trazio si Prcica, evo dao mu je i vise nego dovoljno vremena da se pokaze... Cak i vise nego mu daju u Rennes-u... Jesi li odusevljen i je li to rjesenje koje nam je trebalo u vezi?
Dovedite nam Vahu "kazem ja" patriotu, Barbareza "tri pa jedna", Amara kad se vrati sa "odmora", kad su toliko bolji "ljudi i patriote"....
Mentalitet je cudo, a mi nemamo mentalitet za velike stvari... To pokazuju i nasi igraci koji se zadovoljavaju mrvicama i nikad ne iskoriste svoj potencijal do kraja....
To valjda govori i o igracima nesto... I to su silne patriote kojima treba Ciro (Bosna ne postoji), da ih uci patriotizmu i drzi motivacijske govore.... Treba im po neko priznanje podijeliti za taj patriotizam... Ako ga ne motivise grb na dresu, zastava pred njim, i himna........
Meni nekako žao ako ode,baš sam želio da vidim hoće li ga nakon svih selektora u ovoj našoj grupi nadmuriti i selektora Andore 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Majke mi mile onda bi trebali organizovati kakve proteste ispred NS-a ? Pa jbt ovo je nepodnosljivo. Tunguziju da trenira, na osnovu rezultata dosadasnjih kvala, bi dibio otkaz. Al kod nas sve prolazi. Samo nek je para i igara.....akisarajevo92 je napisao/la:Salu na stranu, samo neka ode danas iz repke, ostalo cemo lako. Ako nas i danas po*ere zajedno sa savezom, nece valjat.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Principatus
- Kontakt:
Vidi Damira82 prodaje i dalje svoju propagandu, lik totalno prolupao kao i idol mu. Branitelj Susica aka "samo da se ne osramotimo" prica nesto o pobjednickom mentalitetu za velike stvari. Oplakah.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-------------------Begović-------------------
Mujdža---Šunjić---Zukanović---Kolašinac
-------------Pjanić-----Bešić---------------
Hajrović-----------Medunjanin-------Lulić
--------------------Džeko--------------------
Rezerve:
Šehić
Vranješ
Salihović
Bičakčić
Prcić
Štilić
Višća
Ibišević
Đurić
Mahmutović
Zar sa ovim mi ne možemo izboriti je.beni baraž ako ništa?
Naravno da možemo ako dođe neko ko ima imalo mozga i autoriteta na klupu i obavezno motiviše igrače jer su nas se do Svjetskog bojali a sad nam se smiju!
Rezerve:
Šehić
Vranješ
Salihović
Bičakčić
Prcić
Štilić
Višća
Ibišević
Đurić
Mahmutović
Naravno da možemo ako dođe neko ko ima imalo mozga i autoriteta na klupu i obavezno motiviše igrače jer su nas se do Svjetskog bojali a sad nam se smiju!
Zamolio bih novinare ovog portala da pitaju clanovi IO NSBiH hoce li dati ostavke (cini mi se da oni odlucuju o selektoru), ipak su mu oni pri mjesec dali puno povjerenje. Ako nista iz moralnih razloga???
E tako od danas nam je Prosinecki trener!!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Tele ko i safet.adal je napisao/la:E tako od danas nam je Prosinecki trener!!!!!
Sušić nakon prespavane noći:
“Kakva je ovo država kad nema srnetine na meniu? “
“Kakva je ovo država kad nema srnetine na meniu? “
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Dodaj jos Vrancica,a sa ovom ekipom smo mogli i morali proći grupnu fazu na Sp , do sad na kontu imati barem 9 bodova.Igrači kadar nam je kvalitetan ali njima treba psiholog podhitno, oni poslije prvog primljenog gola nisu više nizasta i samo je pitanje koliko komada čemu jos primiti.pinki je napisao/la:-------------------Begović-------------------
Rezerve:
Šehić
Vranješ
Salihović
Bičakčić
Prcić
Štilić
Višća
Ibišević
Đurić
Mahmutović
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
I vise nego sposoban. Vaha je za Safeta maestro.Virtu4l je napisao/la:Vaha je slobodan i svim silama ga moraju privoliti da nas vodi bar do kraja ovog ciklusa, nije ovo izgubljeno. Kad se vrate povrijeđeni igrači sigurno da možemo bar do trećeg mjesta. Mislim da je Vaha sposoban nekim igračima očitati bukvicu, ako im se igra neka igraju, ako ne, doviđenja.

Sad, da se malo igramo i selektora posto je poznato da je ovaj vec bivsi, sad ko ce doci vidjecemo. Da sam ja selektor uveo bih neke novitete, nove igrace ali se i nekim zahvalio.
Spisak od 23 igraca
Golmani:
1. Begovic
2. Husic
3. treci golman je nebitan, ali eto nek bude Buric
Odbrana:
4. Mujdza
5. Vrsajevic ( stvarno ne vidim boljeg desnog beka kao backup Mujdzi u ovom trenutku )
6. Spahic
7. Bicakcic
8. Sunjic
9. Kolasinac
10. Zukanovic
Vezni red:
11. Besic
12. Cimirot
13. Salihovic
14. Medunjanin
15. Vrancic
16. Pjanic
17. Hajrovic
18. Lulic
19. Susic
20. Duljevic( nemamo bolje krilo u ovom trenutku)
21. Dzeko
22. Ibisevic
23. Djuric
To bi na terenu ovako izgledalo, forsirao bi formaciju sa jednim napadacem.

Ovo forsirati protiv jacih reprezentacija, zavisno od protivnika Medunjanina staviti umjesto Salihovica ako hocemo da smo ofanzivniji, tamo oko 60- te ubaciti Ibisevica umjesto Mede/Saliha ako gubimo, ako vodimo onda izbaciti Dzeku da se ne umara. Vrancic bi mi bio prva zamjena Pjanicu. Lulic ako se umori ubaciti Duljevica jer je momak brz i prodoran.
Ako bi se forsirala formacija sa dva napadaca onda imas Djurica kao plan B na klupi ako zatreba.
Spisak od 23 igraca
Golmani:
1. Begovic
2. Husic
3. treci golman je nebitan, ali eto nek bude Buric
Odbrana:
4. Mujdza
5. Vrsajevic ( stvarno ne vidim boljeg desnog beka kao backup Mujdzi u ovom trenutku )
6. Spahic
7. Bicakcic
8. Sunjic
9. Kolasinac
10. Zukanovic
Vezni red:
11. Besic
12. Cimirot
13. Salihovic
14. Medunjanin
15. Vrancic
16. Pjanic
17. Hajrovic
18. Lulic
19. Susic
20. Duljevic( nemamo bolje krilo u ovom trenutku)
21. Dzeko
22. Ibisevic
23. Djuric
To bi na terenu ovako izgledalo, forsirao bi formaciju sa jednim napadacem.

Ovo forsirati protiv jacih reprezentacija, zavisno od protivnika Medunjanina staviti umjesto Salihovica ako hocemo da smo ofanzivniji, tamo oko 60- te ubaciti Ibisevica umjesto Mede/Saliha ako gubimo, ako vodimo onda izbaciti Dzeku da se ne umara. Vrancic bi mi bio prva zamjena Pjanicu. Lulic ako se umori ubaciti Duljevica jer je momak brz i prodoran.
Ako bi se forsirala formacija sa dva napadaca onda imas Djurica kao plan B na klupi ako zatreba.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.