a ko to ovde omaložava Liverpul od topnika?MarcusLFC je napisao/la:Lucas & Cole su jedino out. Lijepe riječi od nekog topnika, nisam navikao to vidjeti u zadnje vrijeme.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
a ko to ovde omaložava Liverpul od topnika?MarcusLFC je napisao/la:Lucas & Cole su jedino out. Lijepe riječi od nekog topnika, nisam navikao to vidjeti u zadnje vrijeme.
Uglavnom svinedim1993 je napisao/la:a ko to ovde omaložava Liverpul od topnika?MarcusLFC je napisao/la:Lucas & Cole su jedino out. Lijepe riječi od nekog topnika, nisam navikao to vidjeti u zadnje vrijeme..
fera je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Hej,nisam navijač Liverpoola,pa me zanima šta znači pojam "The Kop". Puno se susrecem sa njim,a nikako ne mogu shvatiti sta je to. Hvala,pozz.
nama i sad znaci sveSarajlijc@ je napisao/la:fera je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Hej,nisam navijač Liverpoola,pa me zanima šta znači pojam "The Kop". Puno se susrecem sa njim,a nikako ne mogu shvatiti sta je to. Hvala,pozz.
Nekad je znacio nesto...
Joe Allen made an incredible 103 passes at a completion rate of 91.15%gaston je napisao/la:a jel se to ovdje svi boje da kazu da nase (dosad) najvece pojacanje Allen, bio los danas..bilo je za njega cudnih pogresnih pasova![]()
Nekad ste i vi bili dvije lige iznad Cityja, prošle godine su vam titulu uzeli. (bez uvrede).neo je napisao/la:Sada se zadovoljavate statistikama? Šteta......nekada ste bili konkurent za titulu i veći klub iz Liverpoola a sada vam i to Everton uze...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
ali mu nije ni posao da vraća škrtelu non-stop, škrtel reini i tako dalje. allen je meni predrag igrač, skroman je i radi, bori se, ali segment koji mora popraviti su pasovi prema naprijed.neurofunk je napisao/la:Allen u ovoj situaciji bez Lucasa igra destruktivca, njegov poso nije da razvija igru i asistira (bar dok se Lucas ne vrati, tad ce imati ofanzivniju ulogu), to je Gerrardov posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.