Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ramsey u utrci sa Suarezom za najboljeg igraca lige. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bendy je prvi Arsenalov napadač. 

- Marsal
- Kontakt:
Danski B52 bombarder nije iznevjerio.

Igra predominantna. Nema se šta puno pisat, još sam od 65. min više gledao Unitedove muke sa Evertonom.
Da smo imali malo sreće mogli smo otići pratiteljima na plus šest večeras i gotovo sigurno bi ovaj najteži mjesec za nas u cijeloj godini završili kao prvoplasirani i onda bi sve bilo moguće. Ovako ipak ne smijemo se opustit ni sekunde.
COYG!

Igra predominantna. Nema se šta puno pisat, još sam od 65. min više gledao Unitedove muke sa Evertonom.

Da smo imali malo sreće mogli smo otići pratiteljima na plus šest večeras i gotovo sigurno bi ovaj najteži mjesec za nas u cijeloj godini završili kao prvoplasirani i onda bi sve bilo moguće. Ovako ipak ne smijemo se opustit ni sekunde.
COYG!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jos jedna rutinska. Idemo dalje, utakmica po utakmica, pa dokle doguramo. Zasad sve 5.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Hehehe, kako ste se digli. Sliedi vam pad do Dana p.e.d.e.r.a 2.2, jer tad vas prestizemo.
LFC forever.
LFC forever.
Koliko pokazuje toplomjer, heheheadc je napisao/la:Hehehe, kako ste se digli. Sliedi vam pad do Dana p.e.d.e.r.a 2.2, jer tad vas prestizemo.
LFC forever.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Nije ti mrsko ici od teme do teme i pisati gluposti?adc je napisao/la:Hehehe, kako ste se digli. Sliedi vam pad do Dana p.e.d.e.r.a 2.2, jer tad vas prestizemo.
LFC forever.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
adc je napisao/la:Hehehe, kako ste se digli. Sliedi vam pad do Dana p.e.d.e.r.a 2.2, jer tad vas prestizemo.
LFC forever.

adc je napisao/la:Hehehe, kako ste se digli. Sliedi vam pad do Dana p.e.d.e.r.a 2.2, jer tad vas prestizemo.
LFC forever.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Zadnji gol koji je Arsenal primio s Perom u ekipi je onaj Levandovskog u porazu na Emiratesu,.
Ovo je sedmi vezani Clean sheet za Peru,preko 630 minuta bez primljenog gola,.
Ovo je sedmi vezani Clean sheet za Peru,preko 630 minuta bez primljenog gola,.

Svima je vec jasno da stoperski tanedem Per - Kos funkcionira. Ono sta Per ne moze stic, pokrije KossTheBoss sa svojom brzinom, posto je cojk medju najbrzim stoperima lige, ako ne i najbrzi a treba dodati da je vrlo uporan lik.
- Marsal
- Kontakt:
Kad se sjetim Surlamana i ostalih eksperata nogometne igre i fudbalskih vještaka koji su redom dolazili na ovu temu kada je Arsenal potpisao Peru te davali svoje stručne analize tipa:
- Prespor je za Englesku ligu
- Previše je trom, okreće se ko tenk
- Dolazi iz kluba koji je primio 59 golova a gdje on bio glavni štoper
- biti će fail
- panic buy
- možda je dobar za klupe
Stručnjak do stručnjaka sve. :ugeek:
- biti će fail
- panic buy
Dobro,to jeste.Ali isto tako mi smo ebali Wengeru sve i trazili da napusti klub pa se posipamo pepelom,kao i za Ramiza.Marsal je napisao/la:Kad se sjetim Surlamana i ostalih eksperata nogometne igre i fudbalskih vještaka koji su redom dolazili na ovu temu kada je Arsenal potpisao Peru te davali svoje stručne analize tipa:
- biti će fail
- panic buy
1946
Nikad nisam bio protiv profesora i njegovog zapustanja krmila ove ladje, nit cu kad biti! Al Ramiz je druga prica, mislim da nema navijaca Arsenala da nije prizeljkivao njegov odlazak prosle ili predprolse sezone (posudba, prodaja).
- Marsal
- Kontakt:
To je bilo zbog perioda loše igre. Ali ovi stručnjaci su sve to znali i prije nego je Mertesacker potpisao za Arsenal. A prije nego što je prešao nama imao oko 70 nastupa za Njemačku reprezentaciju, igrač koji je fail, trom, prespor i tenk to ne može postići u životu do 27 godine.Head je napisao/la: Dobro,to jeste.Ali isto tako mi smo ebali Wengeru sve i trazili da napusti klub pa se posipamo pepelom,kao i za Ramiza.
Carl Jenkinson enjoyed a rare start for Arsenal in the 2-0 Premier League win over Hull City on Wednesday, but had to deal with the police before the match.
However, it was not because the 21-year-old had broken the law in any way, but because the officers wanted a photo with the Gunners starlet.
Jenkinson duly obliged before heading onto the Emirates Stadium and helping the north London club to maintain their position at the top of the table.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam za vas,ja nikad nisam ni pomislio da bi Wenger mogao napustiti klub,a što se igrača tiče jedini igrač protiv kojeg sam uvijek bio je Theo Walnut...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Joj onog klauna Rodgersa fol on nekog provaljuje kaze Suarez mozda vrijedi funtu vise sada, taj klaun je vec jednom dobio po usima za svoj dugi jezik a dobice i u revansu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ramsey iz dana u dan odusevljava,nije mi zao sto sam ga kritikovao samo me sram sto sam posumnjao u njegov potencijal

Koliko smo samo defanzivno napredovali to je nevjerovatno,svaka cast Peri i Koscielnom ali Arsenal je kao ekipa poceo da igra strasnu odbranu,mnogo je to organizovanije nego nekih raniji godina i to je kljuc uspjeha,.

Koliko smo samo defanzivno napredovali to je nevjerovatno,svaka cast Peri i Koscielnom ali Arsenal je kao ekipa poceo da igra strasnu odbranu,mnogo je to organizovanije nego nekih raniji godina i to je kljuc uspjeha,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.