FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krunić teško da će doći kod vas jer je prošle godine odradio licencu za trenera i planira možda još godinu dana najviše biti aktivan fudbaler,prije da će karijeru završiti tamo gdje je počeo u Leotaru iz Trebinja.
Što se tiče Nemanje ništa nije isključeno al je on poskup igrač.
Što se tiče Nemanje ništa nije isključeno al je on poskup igrač.
- ASD
- Kontakt:
Mnogi u Celiku nisu imali mjesta pa su se snasli u drugim sredinamazamorano je napisao/la:Dilaver u Čeliku nije imao mjesta,a kamo li kod vas da ima...Ako mislite ici ... a vjerujem da mislite ici na titulu,Dilaver nije igrac za Sarajevo...Al to je samo moje mišljenje o tom momku kojeg sam gledao u Čeliku dok je bio i ulazio kao rezerva...Sarajlijc@ je napisao/la:mozda ovog Dilavera probat cini se kao dobar napadac.Bistrik je napisao/la:nešto kontam da li ima kvalitete u prvoj ligi federacije? recimo ovi napadaći u toj ligi. nebi trebalo da su preskupi za nas djep da li su i dovoljan kvalitet za nas?

Od svih ovih sto se spominju (Bilbija,Hame,Kojasevic,Jusufbasic neznam ko jos ima
) najvise bi se obradovao Krunicu,automatski za mene Sesara sutra prodati ako ima normalna ponuda i uzeti Krunica,moze on jos godinu izgurati vise nam i netreba,nama treba rezultat sto prije a on je igrac koji je i u ovim godinama jos uvijek iznad nekog nivoa ove lige po meni

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ASD
- Kontakt:
Jusufbasic bi bio solidna zamjena za Husejinovica,Krunic za Sesara i jos jednog napadaca dovesti.miky_hz je napisao/la:Od svih ovih sto se spominju (Bilbija,Hame,Kojasevic,Jusufbasic neznam ko jos ima) najvise bi se obradovao Krunicu,automatski za mene Sesara sutra prodati ako ima normalna ponuda i uzeti Krunica,moze on jos godinu izgurati vise nam i netreba,nama treba rezultat sto prije a on je igrac koji je i u ovim godinama jos uvijek iznad nekog nivoa ove lige po meni
Eto prvog tima

Ne sviđa mi se što se puno igrača spominje u vezi sa našim klubom, jer se bojim da od tog ne bude ništa....NAjviše volim iznenađenja, e još kad bi to iznenađenje bilo da su za klub potpisali Hame, Nemanja i Krunić.. uh...
Mojoj sreći ne bi bilo kraja..

Mojoj sreći ne bi bilo kraja..

-
- Kontakt:
slažem se, lako se čovjek razočara. A svaka čast Osimu na današnjem intervju-u i anketi u Sportu.hilmo je napisao/la:Ne sviđa mi se što se puno igrača spominje u vezi sa našim klubom, jer se bojim da od tog ne bude ništa....NAjviše volim iznenađenja, e još kad bi to iznenađenje bilo da su za klub potpisali Hame, Nemanja i Krunić.. uh...![]()
![]()
![]()
Mojoj sreći ne bi bilo kraja..![]()
situacija
otišli/odlaze : gujić, diatta (posudba), krpić, karamatić
pregovaraju/ponude : belošević, said, sesar, suljić, handžić, radovac, dupovac
pojačanja (špekulacije) : jusufbašić, biblija, džakmić, kojašević, markić, krunić
Počasni gosti Sarajeva na toj proslavi bili su Sporting iz Lisabona, te najslavniji svjetski klub, Real iz Madrida. U prvoj utakmici, onoj sa Sprotingom, Sarajevo je nastupilo u izmiješanom sastavu, a sama utakmica protekla je u svečanom dekoru. Prema dogovoru, u duelu sa Sportingom, šansu za igranje dobile su dvije šampionske generacije tima sa Koševa. U prvom poluvremenu, zaigrali su članovi prve šampionske generacije iz 1967. godine, kojima je upravo to bila idealna prilika za oproštaj od bordo dresa, pa je Sarajevo istrčalo na teren u sastavu Sirćo, Fazlagić, Muzurović, Jesenković, Bajić, Prljača, Prodanović, Šiljkut, Musemić, Makić, Blažević, a sa klupe ih je predvodio dvojac Brozović – Lovrić. Rezultat nakon prvih 45 minuta bio je 2:1 za Sporting, a jedini gol za Sarajevo pred sami kraj poluvremena postigao je Prljača. Kada je sudija označio kraj prvog poluvremena, uslijedila je mala svečanost. Predsjednik Kluba Vaso Radić je poklonima dostojanstveno ispratio članove prve šampionske generacije, koji su se u suzama oprostili od bordo dresa. Na terenu, u drugom poluvremenu su ostali samo i dalje aktuelni igrači Sarajeva, Muzurović i Musemić, a ostale igrače su zamjenili članovi druge šampionske generacije, ekipe koja je osvojila Ljetnu ligu šampiona. Upravo je Musemić svojim golom 20 minuta prije kraja susreta, postavio konačnih 2:2. Istim rezultatom završen je i drugi prijateljski susret u sklopu obilježavanja 25. godišnjice Sarajeva, ovaj put protiv slavnog Reala. Čak se i rezultat kretao na identičan način, Real je poveo sa 2:0, Sarajevo je do kraja poluvremena smanjilo, golom Raševića, a onda deset minuta prije kraja i izjednačilo, autogolom Garcie.

Sarajevo ljubavi moja!
Kad smo već kod historije:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zajko Zeba ce opet igrati u bordo dresu, njemu to nije strano, nasi su ga kontaktirali i vrlo vjerovatno ce nas pojacati
[youtube][/youtube]
Prvih 15 sekundi klipa sve govori ..
Samo poslusajte manijake i skandiranje
[youtube][/youtube]
Prvih 15 sekundi klipa sve govori ..

A ljudi na ovom forumu kontaju da igrac moze tek tako preci u drugi klub.aS_Roma je napisao/la:Zajko Zeba ce opet igrati u bordo dresu, njemu to nije strano, nasi su ga kontaktirali i vrlo vjerovatno ce nas pojacati
[youtube][/youtube]
Prvih 15 sekundi klipa sve govori ..![]()
Da te podsjetim da Zeba ima ugovor jos 2 godine,preci ce u klub koji plati obestecenje ili ce morati cekati do 2015g.
Jasno?
Možete se polako pozdravljati sa Sesarom.
Da li to znači definitavn razlaz sa plavima?KrajPrice je napisao/la:A ljudi na ovom forumu kontaju da igrac moze tek tako preci u drugi klub.aS_Roma je napisao/la:Zajko Zeba ce opet igrati u bordo dresu, njemu to nije strano, nasi su ga kontaktirali i vrlo vjerovatno ce nas pojacati
[youtube][/youtube]
Da te podsjetim da Zeba ima ugovor jos 2 godine,preci ce u klub koji plati obestecenje ili ce morati cekati do 2015g.
Jasno?
„Ja sam tu, imam ugovor do ljeta, nije bilo nikakvog sukoba
Posvadjao se sa Osimom uz to duguju mu pare, moj prijatelj je sa Zebom samo takav i raja su od malih nogu zvao ga i pitao sve, DIno Selimovic ga zvao, i on ce dobiti raskid ugovora i to je to..
Jasno ?
heheh Cuj on ce dobit raskid,hoce garant dobiti,eto samo zbog tebe.aS_Roma je napisao/la:Da li to znači definitavn razlaz sa plavima?KrajPrice je napisao/la:A ljudi na ovom forumu kontaju da igrac moze tek tako preci u drugi klub.aS_Roma je napisao/la:Zajko Zeba ce opet igrati u bordo dresu, njemu to nije strano, nasi su ga kontaktirali i vrlo vjerovatno ce nas pojacati
[youtube][/youtube]
Jasno?
Posvadjao se sa Osimom uz to duguju mu pare, moj prijatelj je sa Zebom samo takav i raja su od malih nogu zvao ga i pitao sve, DIno Selimovic ga zvao, i on ce dobiti raskid ugovora i to je to..
Jasno ?
Ja bih doveo Zebu tek onako,da popuni koeficijent.Zato sto ce pjeniti medvjedici. 

1946
A ljudi na ovom forumu kontaju da igrac moze tek tako preci u drugi klub.
Jasno?[/quote]
Da li to znači definitavn razlaz sa plavima?
Jasno ?[/quote]
heheh Cuj on ce dobit raskid,hoce garant dobiti,eto samo zbog tebe.[/quote]
Meni prijatelju svjedno, dosao on u Sarajevo ili ne, ja od toga nemam nista, samo kazem sto sam cuo i sto su ljudi pricali.

- Burberry46
- Kontakt:
Smijesne su price da nije bilo sukoba izmedju njega i osima!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne treba nam picka!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kakav on ba. On sveti dres ne moze nositi.
Ne umišljajte bezze i ne laskajte sebi, niste mu ni na kraj pameti 

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Mocvara1991 i 10 gostiju.