Nakon sjajnog prvog poluvremena u kome je takodjer bilo par gresaka odigrali smo jako lose drugo poluvrijeme.
Da nije bilo Buffona vjerovatno bi rezultat bio drugaciji. Odbrana je ispadala strasno

Nevjerovatno kako smo bili losi u prekidima.
Vise sam volio pobjedu od 1-0 nego sto smo primili dva gola i uz to dobili dva razlike. Volim cvrstinu u odbrani i volim kada su nasi protivnici nemocni. Sinoc to nije bio slucaj.
Conte on the performance of Marchisio:" Finally I can be quieter when I decide to not deploy Pirlo" [JTV]
Apsolutno. Dobitak je na toj poziciji. I bas mi je drago zbog slavljenika kome zelim jos bolju formu i sve najbolje.
Raspizdio me Claudio samo onim pasom kada je dodao direkt njihovom igracu u noge i kada su oni povukli kontru 3 na 3. Sreca Giorgio je to zaustavio.
JTV:Do you want to takes the time out?
Conte:"Yes, One after 25 min of the first half and the other after 25 min of the second half (smiles)
56. minut utakmice i razmisljam upravo kako bi bilo dobro da Conte moze pozvati time out

bas smo se gubili u drugom poluvremenu.
There is an official offer for Gabbiadini, Galatasaray asked Gabbiadini to Juve (in co-ownership with Sampdoria), Mihajlovic rejected [GdS]
Manolo je sinoc bio fantastican. Borio se strasno. Namucio je nasu odbranu. Giorgio je ispadao strasno. A da ne pricam o udarcima lijevom nogom. Molio sam da ga Miha izvadi iz igre. Napredovao je strasno i mislim da ce samo biti jos bolji.
Juventus follows another young Dutchman from Ajax, Kishna [Winger / His agent is Mino Raiola] (via GdS)
o ovim mladima igracima nemam vise komentar...bacanje vise para...kada se ima prilika da se da njima sansa daje se nekim Padoinima, Mottama,...Zao mi je zbog toga sto se nema vise povjerenja u mlade igrace...
Tomorrow Lucci (Vucinis's agent) will fly to London to understand Arsenal's intentions. Juve asks 12 million for Vucinic [via GdS]
Kada sam vidio da ga Conte nije ubacio u igru kontao sam da je odlazak jako blizu. 12 mil je lijepa cifra i nadam se da ce otici po toj cijeni. Samo da se onda te pare ne potrose na neke polovnjake. Popizidio bih posteno...
In recent days, Bologna and Juventus have spoken about Sorensen and Sorensen could be a part of Diamanti's deal.
Juventus also can enter Giovinco in the deal for Diamanti, but if Vucinic leaves in January, it's difficult to leave for Giovinco
But Juventus seriously want Diamanti and would be to find another player or put more money for sign the player
kada sam spomenuo polovnjake evo jednog...

pa majku mu je.bem
ne mogu da vjerujem da se cak i razmislja vise o njemu...
As reported by Gazzetta, after scoring the fourth goal by Pogba against Sampdoria, Juventus fans were chanting:""Do not sell Pogba""
Nek se cuje i glas navijaca...
Arsene Wenger:"We are looking at potential possibilities for us to get someone in, but we are not especially in for Vucinic." [Daily Mail]
Ne seri vec vadi funte...15 mil funti i vas je
There is a problem in the deal with Genoa for Marco Motta, the deal has postponed to resolve some bureaucratic problems [via GdS]
ovaj ko krpo