Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 23:38

Henderson je napisao/la:Ima li neko kratak sažetak utakmice? Čuo sam da je Glen pogodio prećku, Gerard fulio nemoguće, Suarez pao ...
Nisam gledao cijelu tekmu, samo do 30 minute i statistiku. Išao sam na posao.
to za gerrarda te neko slagao
http://www.matchhighlight.com/latest-go ... verpool-3/" onclick="window.open(this.href);return false;
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 sep 2012, 23:43

fera je napisao/la: ovo je tek pocetak sezone neki vec pretjeruju pomalo a ne vide u kakvom je stanju ekipa i kako tezak raspored imamo.

Jeste tezak raspored, ali, u svim dosadasnjim utakmicama vise smo sami sebe zeznuli nego sto nas je neka ekipa nadigrala. Non stop uzasne greske odbrane, nikako da naucimo lekciju...A ako mislimo protiv Sunderlanda, WBA i slicnih ovako gubiti bodove, ne znam uopste odakle nam ambicije za nesto vise od sredine tabele...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 sep 2012, 23:43

Ma realizacija 0 bodova.
Nisam ni očekivao pobjedu danas, zeznut je Sunderland. Statistika po ko zna koji put na našoj strani, ali kakva korist. Treba nam obavezno dobar finišer u vrhu napada.
Skrtel i Reina tragikomični. :?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 23:45

reds_forever je napisao/la:
fera je napisao/la: ovo je tek pocetak sezone neki vec pretjeruju pomalo a ne vide u kakvom je stanju ekipa i kako tezak raspored imamo.

Jeste tezak raspored, ali, u svim dosadasnjim utakmicama vise smo sami sebe zeznuli nego sto nas je neka ekipa nadigrala. Non stop uzasne greske odbrane, nikako da naucimo lekciju...A ako mislimo protiv Sunderlanda, WBA i slicnih ovako gubiti bodove, ne znam uopste odakle nam ambicije za nesto vise od sredine tabele...
ma kakve ambicije pusti to... da je bilo ambicija ne bi nam tim ovako izgledao nakon 3 mjeseca prelaznog roka :D
jedina dobra stvar je ako iz ove sezone dobijemo par mladih igraca, sterling je dobro krenuo za nadati se da ce i ostali dobiti i iskoristiti sansu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 sep 2012, 23:46

Je*em li im familiju vlasničko Američko kretenističku!! Zadnji dan prelaznog roka nisu u gradu, da fino posjede ko ljudi i dovedu zamjenu za Carrolla. Mamicu im... Za sve njih krivim, za sve. Njih, Reinu i Skrtela!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 23:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:Je*em li im familiju vlasničko Američko kretenističku!! Zadnji dan prelaznog roka nisu u gradu, da fino posjede ko ljudi i dovedu zamjenu za Carrolla. Mamicu im... Za sve njih krivim, za sve. Njih, Reinu i Skrtela!
kad skontas rafa i kenny su bar imali one pare koje zarade od prodaje igraca, rodgers ni to nije dobio :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 sep 2012, 23:49

Fera, izvini, ovaj me nauska na tanak led.
http://www.hrsport.net/vijesti/446903/n ... -19111912/" onclick="window.open(this.href);return false;

Redsi su živnuli u drugom dijelu i u 51. Johnsonov se udarac odbija o prečku. Još bolju priliku ne koristi Gerrard deset minuta kasnije. Mignolet odbija pokušaj Sterlinga. Shelvey vraća kapetanu kojem je preostalo svladati tek vratara, ali gađa pored gola. :roll:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 sep 2012, 23:50

Ma ovi gori od "Glupog i Glupljeg" matere mi

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 15 sep 2012, 23:50

Jesu vala ovi Ameri gov.na. i nas onaj otpad kroenke iscijedi. mamicu li mu, svako polugodište je u profitu :evil:
Vođa zna.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 23:51

Henderson je napisao/la:Fera, izvini, ovaj me nauska na tanak led.
http://www.hrsport.net/vijesti/446903/n ... -19111912/" onclick="window.open(this.href);return false;

Redsi su živnuli u drugom dijelu i u 51. Johnsonov se udarac odbija o prečku. Još bolju priliku ne koristi Gerrard deset minuta kasnije. Mignolet odbija pokušaj Sterlinga. Shelvey vraća kapetanu kojem je preostalo svladati tek vratara, ali gađa pored gola. :roll:
jest samo sto se sve to odvijalo oko 20 metara od gola sunderlanda :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 sep 2012, 23:51

Mora se napomenuti da je Johnson u defanzivi već odavno katastrofalan. Dva gola protiv Arsenala komotno mogu na njegovu dušu, a i ovaj danas protiv Sunderlanda. Ofanzivno on nudi jako puno, ali to je njegov sekundarni zadatak, i o tome ne govorim. Najgore od svega je što je za njega alternativa Kelly, koji je vrlo nesiguran, danas su ga par puta dobro izmučili igrači Sunderlanda. Nadam se da će se to popraviti u sljedećih par kola, jer trenutno je u odbrani samo Agger na nivou. Odlazak Clarkea se vidno osjeti.

Što se vlasnika tiče, ja im lično dajem još jednu šansu ( kao da je njima bitno to :mrgreen: ) . U svim svojim obraćanjima javnosti davali su govore koji imaju smisla, vidjećemo je li to šuplja ili nečega tu ima već u sljedećem prelaznom roku. A čini se i da žele da prodaju Red Soxe, što pokazuje određeni stepen posvećenosti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 sep 2012, 23:53

Cim su oni Amerikanci, ne mozes ti tu hajra ocekivat nikako. Jedino dobro je sto tretnutno nismo u zoni ispadanja :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 sep 2012, 23:56

Kenny i Hodgson kad su imali pare kupovali su smece.

Adam,Carrol,Enriqe,Cole,Jovanovic,Downing,Henderson

Jedini dobar transfer je Suarez

Shvatili su ljudi da se pare nemogu tek tako davati uzalud.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2012, 23:57

Sve ok, bod uzet na teškom gostovanju, uz to i igra sve bolja. samo mi ne ide u glavu šta onaj veseli borini igra?
momak je izgubljen u vremenu i prostoru. samo se nadam da za jedno godinu i po pored njegovog imena neće stajati ono bacanje para.
podrška rodgersu!

@majestic
jovanović je došao za DŽ. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 16 sep 2012, 10:58

Razbili smo protivnika na jako teškom gostovanju i vi opet pišete iz gluposti u glupost. Sunderland je izvuk'o bod na Emiratesu. Glavu, gore !
Uz malo sreće kroz ove dvije utakmice gdje smo bili bolji, sad bi pričali o tituli. Naravno, mislim o utakmicama protiv Citya i one od jučer. Dobro igramo, a to je najvažnije. Tek su 4 kola prošla, ima još 34, tako ljudi glavu gore :)
Nemojte previše očekivati od ove sezone, može se reći da su prva 4 već se odvojila. Ako budemo ispred Tottenhama, Evertona i Newcastla ja sam prezadovoljan, a vi nastavite pričati kako FSG nije dao pare za pojačanja, kako Mađarska nema more...
Walk on, with hope in your hearts.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 sep 2012, 12:24

fera je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Hej,nisam navijač Liverpoola,pa me zanima šta znači pojam "The Kop". Puno se susrecem sa njim,a nikako ne mogu shvatiti sta je to. Hvala,pozz.
slika
Tribina?
Keep walking.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 sep 2012, 19:02

Cautinho je napisao/la:
fera je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Hej,nisam navijač Liverpoola,pa me zanima šta znači pojam "The Kop". Puno se susrecem sa njim,a nikako ne mogu shvatiti sta je to. Hvala,pozz.
slika
Tribina?
to ti je The Kop
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 16 sep 2012, 19:15

najveca tribina na anfieldu gdje se nalaze najvatreniji navijaci liverpoola
puno ime joj je spion kop, a dobil je ime po bici na brdu spionkop u juznoj africi, u toj bici je skoro 300 ljudi iz engleske izgubilo zivot od kojih je vecina bila iz liverpoola, pored toga preko 1000 ljudi je ranjeno
osim liverpoola mnogi drugi timovi su nazivali svoje tribine imenom "kop" (medju kojima je i arssenal ali su oni kasije promijenili naziv u west end) ali je liverpoolova tribina daleko najpopularnija
to je nesto ukratko
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 16 sep 2012, 19:44

Kakva je situacija ođe kod vas s povredama ?

I vidjoh par postova o tome kako je ovaj Borini loš igrač. Ma sta vam je ba, momak odlicno igra, samo fale golovi i on i Liverpool ce se vratiti tamo gdje pripadaju. Ja normalno vise volim da gledam Liverpool u vrhu nego City i Chelsea al sta je tu je. Vjerujte u Rodgersa i ja vjerujem svakako da moze izvuci ovu ekipu iz ove situacije.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 16 sep 2012, 20:04

Lucas & Cole su jedino out. Lijepe riječi od nekog topnika, nisam navikao to vidjeti u zadnje vrijeme. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.