FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 28 nov 2012, 22:01

hoshtapler je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:20 hiljada eura za Sesara?

Nemamo mi sta razgovarati vise.
Vi to kao inače pravite bolje transfere ? Grohotom se smijem. Daj nam te cifre koje uzimate za igrače od kako je došla nova uprava koju hvalite.

Čekam
Samo ti čekaj, čekali smo i mi tebe da se javiš, samo da se javiš, nakon izbacivanja Levskog, a tebe nema,
nema te tri mjeseca, posramljen i bez kinte u džepu, otišao si u nepoznatom pravcu.
Prokockao si stan zbog Levskog ili si možda tajno tipovao na Rajvosa, pa se ispalio u Las Vegas?
E lafe, grohotom se smijem.
F.K.SARAJEVO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 nov 2012, 01:06

molotovljev je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:20 hiljada eura za Sesara?

Nemamo mi sta razgovarati vise.
Vi to kao inače pravite bolje transfere ? Grohotom se smijem. Daj nam te cifre koje uzimate za igrače od kako je došla nova uprava koju hvalite.

Čekam
Samo ti čekaj, čekali smo i mi tebe da se javiš, samo da se javiš, nakon izbacivanja Levskog, a tebe nema,
nema te tri mjeseca, posramljen i bez kinte u džepu, otišao si u nepoznatom pravcu.
Prokockao si stan zbog Levskog ili si možda tajno tipovao na Rajvosa, pa se ispalio u Las Vegas?
E lafe, grohotom se smijem.
Odkako je ova uprava niko se nije prodao sem Dzakmica (na pocetku mandata) za 100.000 dolara, i to znamo kakva su vremena tada bila.Uprava dosla a u klubu MARKE NIJE BILO.
Kojasevic je pusten dzaba uz obostrani dogovor i to je to...

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 29 nov 2012, 10:07

nešto kontam da li ima kvalitete u prvoj ligi federacije? recimo ovi napadaći u toj ligi. nebi trebalo da su preskupi za nas djep da li su i dovoljan kvalitet za nas?

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 29 nov 2012, 10:21

kakva je situacija sa ovim karamtićem? Vidim nije imao minutažu i odlazi, a ovi ''moji Pitari'' tvrde da je odličan igrač, pa čak i bolji od Suljića? Jel' to raja baca ublehe, ili klub pravi grešku?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 nov 2012, 11:07

ublehas je napisao/la:kakva je situacija sa ovim karamtićem? Vidim nije imao minutažu i odlazi, a ovi ''moji Pitari'' tvrde da je odličan igrač, pa čak i bolji od Suljića? Jel' to raja baca ublehe, ili klub pravi grešku?
Ja nisam u njemu vidio neki potencijal. Možda da ode negdje jednu polusezonu da igra konstantno pa da i dostigne određenu formu, ali ovako van forme, kada uđe ne pravi nikakvu razliku na terenu.
#divovi

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 nov 2012, 11:33

Bistrik je napisao/la:nešto kontam da li ima kvalitete u prvoj ligi federacije? recimo ovi napadaći u toj ligi. nebi trebalo da su preskupi za nas djep da li su i dovoljan kvalitet za nas?
mozda ovog Dilavera probat cini se kao dobar napadac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 29 nov 2012, 13:44

Sarajevo nije u situaciji da proba,nego treba provjerene igrace,koji ce praviti prevagu,ja takve ocekujem kao pojacanja.Ako bude kao do sad da dolaze neki anonimusi,onda i ove godine nema nista od nas.Moje zelje su:na prvom mjestu Dzakmic,Kojasevic,Berberovic i Lazar Marjanovic,uz njih i jedan dobar spic,tipa Steve NIkolica.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 29 nov 2012, 13:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:nešto kontam da li ima kvalitete u prvoj ligi federacije? recimo ovi napadaći u toj ligi. nebi trebalo da su preskupi za nas djep da li su i dovoljan kvalitet za nas?
dovedite Dilavera, takvi su nam dobri za derbija :D
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 nov 2012, 14:12

cuj 20 000 eura za sesara to vam neko laze mora biti vece obestecenje zvijezda je odbila madare za pandzu na 30 000 eura.a za halilovica od hradeca dobila oko 45 000 eura.to izgleda svako u dzep od transfera i klubu na kraju jadnih 20 000
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 29 nov 2012, 16:21

Sarajlijc@ je napisao/la:
Dilaver u Čeliku nije imao mjesta,a kamo li kod vas da ima...Ako mislite ici ... a vjerujem da mislite ici na titulu,Dilaver nije igrac za Sarajevo...Al to je samo moje mišljenje o tom momku kojeg sam gledao u Čeliku dok je bio i ulazio kao rezerva...
::::SAMO ČELIK::::

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 nov 2012, 17:01

Citam ovaj intervju od jucer sa sesarom lik je fakat karakter I po , da je bogdom vise igraca u nasoj ligi da razmisljaju kao on da gledaju I klub I sebe a ne samo sebe...ako seljacina ode u spaniju onda bi haris duljevic bio dobra zamjena za njega...

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 30 nov 2012, 00:33

gruezi je napisao/la:Citam ovaj intervju od jucer sa sesarom lik je fakat karakter I po , da je bogdom vise igraca u nasoj ligi da razmisljaju kao on da gledaju I klub I sebe a ne samo sebe...ako seljacina ode u spaniju onda bi haris duljevic bio dobra zamjena za njega...
Sesar **** od čovjeka to će ti reći 20 od 25 igrača ;) Ko je ovaj seljačina ? Ne znam kome se obraćaš tako.

Hoće li nakon 30 igrača dovedenih u 2 prelazna roka neko preuzeti na sebe odgovornost jer je direktno klub oštetio za XY maraka ? Pa nek se bar izvine za to djelo
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 nov 2012, 01:12

hearts je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Citam ovaj intervju od jucer sa sesarom lik je fakat karakter I po , da je bogdom vise igraca u nasoj ligi da razmisljaju kao on da gledaju I klub I sebe a ne samo sebe...ako seljacina ode u spaniju onda bi haris duljevic bio dobra zamjena za njega...
Sesar **** od čovjeka to će ti reći 20 od 25 igrača ;) Ko je ovaj seljačina ? Ne znam kome se obraćaš tako.

Hoće li nakon 30 igrača dovedenih u 2 prelazna roka neko preuzeti na sebe odgovornost jer je direktno klub oštetio za XY maraka ? Pa nek se bar izvine za to djelo
Ma daj, pa i prije se desavalo da se fuli sa igracima pa niko nije odgovarao i izvinjavao se.Mi jos nemamo para da dovodimo 100% provjerene igrace (nemam ni za ove solidne u nasoj ligi) pa moramo nagađat.Nekad ce biti odlicno pojacanje kao sto su Said ili Sesar.Nekad ce biti solidna prinova kao sto su Tatko,Zlatko,Radan..a nekad ce biti ogromna fula.Na to smo primorani i to je to.
Samo neka oni na vrijeme skontaju ko ne valja i puste ga a one koji valjaju vezu sto boljim i duzim ugovorom.
Ta sposobnost prepoznavanja ko valja ko ne valja i zadrzavanja sto valja a pustanja sto ne valja nama je potrebna.Uvijek se grijesilo i grjesit ce se...

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 30 nov 2012, 01:16

.... i da se ne desavaju greske kao sa Adisom Jahovicem,koji je bio nas najbolji napadac u to vrijeme,al zbog nesposobnosti uprave i raznih talova momak nije uspio da se dokaze u bordo dresu,a svi znamo da danas igra za Zurich i Makednosku repku sto svakako nije maala stvar !

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 30 nov 2012, 13:27

¨Nemanja Biblija bilo je kotakata sa celnicima Sarajeva¨.lego bi nam ko budali samar
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 nov 2012, 13:57

emir18 je napisao/la:¨Nemanja Biblija bilo je kotakata sa celnicima Sarajeva¨.lego bi nam ko budali samar
Ima ugovor do ljeta 2014.. Poskup je trenutno.. Ako bude u opticaju boricemo se za njega :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 30 nov 2012, 16:10

champions1921 je napisao/la:
emir18 je napisao/la:¨Nemanja Biblija bilo je kotakata sa celnicima Sarajeva¨.lego bi nam ko budali samar
Ima ugovor do ljeta 2014.. Poskup je trenutno.. Ako bude u opticaju boricemo se za njega :mrgreen:
Dobija slobodne papire na kraju ove polusezone. ;)

Gledam sad' sva imena sto se povezuju sa nama: Krunic, Bilbija, Dzakmic, Jusufbasic. Kad' bi makar jedan dosao, udarao bih se nogom u guzicu. :D

Branislav Krunić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, najvjerovatnije će napustiti redove banjalučkog Borca, a počelo se špekulisati o njegovoj narednoj stanici u karijeri. Prema pisanju ****.ba, to bi moglo biti Sarajevo.

Krunić je još uvijek pod ugovorom sa Borcem, međutim banjalučki klub ima velika dugovanja prema iskusnom veznjaku, te bi ga zbog toga bio spreman pustiti bez obeštećenja, što izgleda želi iskoristiti Bordo klub.

"Nemam nikakav poseban komentar, situacija je takva da ništa ne treba govoriti ''unaprijed''. Sve su opcije otvorene", zagonetno je Krunić rekao u razgovoru za _________.

Također treba spomenuti da tim sa Koševa želi u svojim redovima vidjeti napadača Vojvodine i nekadašnjeg kapitena mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Nemanju Bilbiju, a nije isključen ni povratak Muhameda Džakmića.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 nov 2012, 16:13

http://www.****.ba/novost/9597 ... nik-koseva" onclick="window.open(this.href);return false;

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 nov 2012, 16:17

Šta bi sa onim ulagacima iz Turske :?:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 30 nov 2012, 16:23

ZZtop10 je napisao/la:Šta bi sa onim ulagacima iz Turske :?:
Zapeli na granici..... :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Hajdeee i 32 gosta.