Pleme im njihovo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Upravo tako, **** mater cijelom nasem Savezu, a posebno se najjebem matere legendi Osimu koji ih uci ozbiljnom poslu. Haram im bila svaka ova marka i udavili se od toga i oni i svi koje pocastili od tih para. Smradovi jedni usrani.staragarda je napisao/la:kazna od 2000 za jednu baklju i upotrebu megafona...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.J E B E M LI TI BEGICU MAJKU MAJCINU..I TEBI I KOMPLETNOM SAVEZU....J E B O LI VAM MUNJA USANOVIC CERKICE ...NECE NI VASA DO ZORE M A J K U VAM J E B E M MAJCINU...jos jednom neko nek napise nesto za onog osima i ostali olos iz saveza otici ce u 3 p i c ke materine....J E B E M LI TI FUDBAL I MAJKU
mosnikmosnik je napisao/la:Pa dokle ćemo biti grad vašera, nismo puračić
http://www.bhbasket.ba/vasar-ponovo-pre ... nu-mejdan/" onclick="window.open(this.href);return false;
ultrasstyle_tz je napisao/la:ko sto gledam kazna za ono utrcavanje na tartan stazu vodje i jos par strucnjaka..gdje su posli ne znam
tad je vodja megafon imao u ruci, pa je mozda ovaj sve to evidentirao
I ja mislim da je zbog ulaska na tartan stazu sa megafonom...nema potrebe za tim,cuo sam da smo 500 KM kazne dobili iz Zenice zbog bacanja dvije bijele trake,jbgnesvrstani je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ko sto gledam kazna za ono utrcavanje na tartan stazu vodje i jos par strucnjaka..gdje su posli ne znam
tad je vodja megafon imao u ruci, pa je mozda ovaj sve to evidentirao
ovo je bilo poslije utakmice sa tartan staze nisu im dali da prodju dalje do igraca
sto ce progledat kad se niko ne buni,jbti....nece ljudi da se hatere sa ovim olosem u savezu i da im staju na zulj...suti,trpi i placaj...ha ja...treba to i pojacat sa kaznamanesvrstani je napisao/la:stvarno mi nisu jasni debili iz saveza, po njia najbolje da su stadioni prazni, nervira me i kriterij po kojima se kaznjavaju, imam osjecaj kad bi napravili neko vece sranje skandiranje il sl da bi kazna bila najveca u istoriji...
pa zar se ne moze progledati kroz prste ako je 1 baklja, 2 trake, 1 megafonionako su klubovi u qrcu...
Pročitaj Član 73. Kakva crna pobuna.staragarda je napisao/la:sto ce progledat kad se niko ne buni,jbti....nece ljudi da se hatere sa ovim olosem u savezu i da im staju na zulj...suti,trpi i placaj...ha ja...treba to i pojacat sa kaznamanesvrstani je napisao/la:stvarno mi nisu jasni debili iz saveza, po njia najbolje da su stadioni prazni, nervira me i kriterij po kojima se kaznjavaju, imam osjecaj kad bi napravili neko vece sranje skandiranje il sl da bi kazna bila najveca u istoriji...
pa zar se ne moze progledati kroz prste ako je 1 baklja, 2 trake, 1 megafonionako su klubovi u qrcu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.