Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tiket 14
Racun: 15.00 KM
Lanus- San Martin (PP) 1x 1.18
Godoy- Racing ddg 1.30
Cedevita- Zalgiris (PP) x2 1.30
L.Rytas- CSKA x2 1.20
2.49 x 5.00 KM = 12.45 KM
Racun: 15.00 KM
Lanus- San Martin (PP) 1x 1.18
Godoy- Racing ddg 1.30
Cedevita- Zalgiris (PP) x2 1.30
L.Rytas- CSKA x2 1.20
2.49 x 5.00 KM = 12.45 KM
- Evolution87
- Kontakt:
da probam uduplati ovo malo sto je ostalo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- katapult81
- Kontakt:
Khimki - Fener.Ulker 1
Tonsberg - Lillehammer over (6,5)
Brose Basket - Barcelona under (145,5)
Uplata 20 KM
Dobitak 104 KM
Tonsberg - Lillehammer over (6,5)
Brose Basket - Barcelona under (145,5)
Uplata 20 KM
Dobitak 104 KM
NBA Single:
Denver over 102,5 @ 1.85
Ja zaista ne kužim ovu marginu. Igrali su već jednu međusobnu utakmicu u Miami-u, a Heat je slavio 119-116. U toj utakmici je Denver ubacio 72 poena iz reketa naspram 40 Heat-a, a imali su i nekih 15 skokova više. Miami igra sa niskom petorkom, igraju brzo, a Nuggetsi su posebna priča, naročito kod kuće. Zrak u Denveru je rijedak, pa Nuggetsi naročita u utakmicama kod kuće igraju jako, jako brzo, energično, a gosti se tu ne snalaze najbolje. Pa čak ni Miami, koji nije odnio pobjedu iz Denvera punih 10 godina. Ne vidim zašto bi domaći ostali ispod nekih 105 koševa, ako su već u prvoj utakmici imali 72 poena iz reketa i brutalno nadskakali protivnike. George Karl najavljuje kako bi i oni određeni dio utakmice igrati sa niskom petorkom, pa bi ritam utakmice mogao biti zaista neviđeno brz. Za one koji nemaju ovo u ponudi jednako dobrom opkladom smatram i zbroj koševa utakmice preko 202,5. Sretno.
Edit:
Vrijedi probati San Antonio-New York under 193,5 (Spursi su sa gotovo svim 'većim' protivnicima igrali utakmice na manji broj poena, a Knicksi su trenutno jedina neporažena ekipa i uz to su defanzivno orjentisani)
Denver over 102,5 @ 1.85
Ja zaista ne kužim ovu marginu. Igrali su već jednu međusobnu utakmicu u Miami-u, a Heat je slavio 119-116. U toj utakmici je Denver ubacio 72 poena iz reketa naspram 40 Heat-a, a imali su i nekih 15 skokova više. Miami igra sa niskom petorkom, igraju brzo, a Nuggetsi su posebna priča, naročito kod kuće. Zrak u Denveru je rijedak, pa Nuggetsi naročita u utakmicama kod kuće igraju jako, jako brzo, energično, a gosti se tu ne snalaze najbolje. Pa čak ni Miami, koji nije odnio pobjedu iz Denvera punih 10 godina. Ne vidim zašto bi domaći ostali ispod nekih 105 koševa, ako su već u prvoj utakmici imali 72 poena iz reketa i brutalno nadskakali protivnike. George Karl najavljuje kako bi i oni određeni dio utakmice igrati sa niskom petorkom, pa bi ritam utakmice mogao biti zaista neviđeno brz. Za one koji nemaju ovo u ponudi jednako dobrom opkladom smatram i zbroj koševa utakmice preko 202,5. Sretno.
Edit:
Vrijedi probati San Antonio-New York under 193,5 (Spursi su sa gotovo svim 'većim' protivnicima igrali utakmice na manji broj poena, a Knicksi su trenutno jedina neporažena ekipa i uz to su defanzivno orjentisani)
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
@Dijabola
Sta mislis o underu na Brooklyn-Boston ?
Sta mislis o underu na Brooklyn-Boston ?
- suicidesquad
- Kontakt:
NBA - broj koševa igrača:
(20.5)MIA - Wade D. 1 1,85
Wade (ankle) scored six points (2-10 FG, 0-1 3Pt, 2-2 FT) to go with three boards, six dimes and one steal in 29 minutes Wednesday in a loss to the Clippers. (about 10 hours ago)
Wade im problema sa zglobom. Sinoć je protiv LAC ubacio samo 6p. Ove sezone je igrao 8 utakmica i samo 3 puta je prebacio postavljenu marginu i to kad je Miami bio domaćin. U gostima je igrao 4 puta ove sezone (15p, 8p, 19p, 6p) - svaki put je došao under. Večeras Miami gostuje u Denveru. Ove 2 ekipe su već jednom igrale (prije 12 dana) i Wade je ubacio 14p (i to u utakmici u kojoj je bilo jako puno koševa, Miami je dobio 119-116). Andre Iguodala je dobar odbranbeni igrač i nadam se da će ga i ovaj put zaustaviti. Ovaj par sam igrao u BetLiveu. U drugim kladionicama granica je 19.5.
(14.5)DEN - Gallinari D. 1 1,85
Gallinari (sore knee) sat out Wednesday's practice but is expected to play Thursday against Miami, the Denver Post reports. (about 19 hours ago)
Gallinari ima problema sa koljenom, ali bi trebao igrati večeras. Ove sezone je igrao 7 utakmica - u 3 utakmica je išao preko postavljene margine i to svaki put kad je Denver igrao u gostima. Denver je ove sezone kući igrao samo 2 utakmice - Gallinari je dao ukupno 13p (8p i 5p). Protiv Miamija je dao 13p. Prošle sezone je protiv Miamija igrao 1 utakmicu i ubacio 14p. Gallinarija će čuvati LeBron James. Nadam se da će ga i ovaj put zaustaviti. Sretno!
(20.5)MIA - Wade D. 1 1,85
Wade (ankle) scored six points (2-10 FG, 0-1 3Pt, 2-2 FT) to go with three boards, six dimes and one steal in 29 minutes Wednesday in a loss to the Clippers. (about 10 hours ago)
Wade im problema sa zglobom. Sinoć je protiv LAC ubacio samo 6p. Ove sezone je igrao 8 utakmica i samo 3 puta je prebacio postavljenu marginu i to kad je Miami bio domaćin. U gostima je igrao 4 puta ove sezone (15p, 8p, 19p, 6p) - svaki put je došao under. Večeras Miami gostuje u Denveru. Ove 2 ekipe su već jednom igrale (prije 12 dana) i Wade je ubacio 14p (i to u utakmici u kojoj je bilo jako puno koševa, Miami je dobio 119-116). Andre Iguodala je dobar odbranbeni igrač i nadam se da će ga i ovaj put zaustaviti. Ovaj par sam igrao u BetLiveu. U drugim kladionicama granica je 19.5.
(14.5)DEN - Gallinari D. 1 1,85
Gallinari (sore knee) sat out Wednesday's practice but is expected to play Thursday against Miami, the Denver Post reports. (about 19 hours ago)
Gallinari ima problema sa koljenom, ali bi trebao igrati večeras. Ove sezone je igrao 7 utakmica - u 3 utakmica je išao preko postavljene margine i to svaki put kad je Denver igrao u gostima. Denver je ove sezone kući igrao samo 2 utakmice - Gallinari je dao ukupno 13p (8p i 5p). Protiv Miamija je dao 13p. Prošle sezone je protiv Miamija igrao 1 utakmicu i ubacio 14p. Gallinarija će čuvati LeBron James. Nadam se da će ga i ovaj put zaustaviti. Sretno!
Fiorentina 1 1.55
Barcelona 2 1.25
Olimpija (-147.5+) 1 1.85
Zalgiris 2 1.50
Pustertal 1 1.25
Besiktas X2 1.73
Chambery 1 1.45
Lanus 1 (F.T) 1 1.80
Kvota: 30.35
Barcelona 2 1.25
Olimpija (-147.5+) 1 1.85
Zalgiris 2 1.50
Pustertal 1 1.25
Besiktas X2 1.73
Chambery 1 1.45
Lanus 1 (F.T) 1 1.80
Kvota: 30.35
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Khimki-Fener 71-70, šta reći, sudije su spasile dosta listića večeras, jel ko gledo 

Pustiću sunce da topi ljubav!
Ja sam takođe imao 1, ali ovo je krađa decenije....pa ljudi moji namještaju meč na očevid milionskog auditoriuma, sta onda reci za one divljake u 5-6 ligama!?hoshafka je napisao/la:Khimki-Fener 71-70, šta reći, sudije su spasile dosta listića večeras, jel ko gledo
MIA SAN MIA!!!
hoshafka je napisao/la:Khimki-Fener 71-70, šta reći, sudije su spasile dosta listića večeras, jel ko gledo
Ja

Ja i dalje zivot stavljam na to da nije regularan kos. Da nije na vrijeme ispustio loptu.
- Citizen-X
- Kontakt:
nemojte tako nema stimaljkiMMarcos je napisao/la:Ja sam takođe imao 1, ali ovo je krađa decenije....pa ljudi moji namještaju meč na očevid milionskog auditoriuma, sta onda reci za one divljake u 5-6 ligama!?hoshafka je napisao/la:Khimki-Fener 71-70, šta reći, sudije su spasile dosta listića večeras, jel ko gledo

moze li mi ko reci sta je bilo
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Al bas... Ono nije moglo da se ne vidi, 0.0 na semaforu a covjek tek poteze sutMMarcos je napisao/la:Ja sam takođe imao 1, ali ovo je krađa decenije....pa ljudi moji namještaju meč na očevid milionskog auditoriuma, sta onda reci za one divljake u 5-6 ligama!?hoshafka je napisao/la:Khimki-Fener 71-70, šta reći, sudije su spasile dosta listića večeras, jel ko gledo

Moram na popravni

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
@ citizen-x
U pitanju je kos u zadnjoj sekundi za Khimki. Ali lijepo se na ponovljenom snimku vidi da nije na vrijeme izbacena lopta. Semofor pokazuje 0.0 a lopta njemu u rukama. I jos sudiju su imale priliku pogledati isti taj snimak 10 puta
I opet kos:D
U pitanju je kos u zadnjoj sekundi za Khimki. Ali lijepo se na ponovljenom snimku vidi da nije na vrijeme izbacena lopta. Semofor pokazuje 0.0 a lopta njemu u rukama. I jos sudiju su imale priliku pogledati isti taj snimak 10 puta

- Evolution87
- Kontakt:
Ma nek je Khimki meni pozelenio, sto je najvaznije
Istina je da je bila kradja @FKKrajina bio si u pravu, ja sam gledao onaj crveni kvadrat koji kasni.

Istina je da je bila kradja @FKKrajina bio si u pravu, ja sam gledao onaj crveni kvadrat koji kasni.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
E to je i mene buniloEvolution87 je napisao/la:Ma nek je Khimki meni pozelenio, sto je najvaznije![]()

- pintol_TM87
- Kontakt:
Skive vs Viborg (manje od 48 golova) @1.7
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Maloprije u gradu pa reko nabrzaka nesto lupim.
Brooklyn - Boston 2 2,2
Denver - Miami 2 2.05
C. Bosh Under
Duncan Over
15,44
Nebi me cudilo da na ovom fulam sve ali eto da se prati uglavnom.. Nisam mogao igrati nikako na brooklyn protiv Bostona a tako i za denver..
Bosha igrao under jer kontam dosta je u zadnje vrijeme bilo njegovog OVERA.. Sad je tu i Wade se vratio pa on i LBJ nek rjesavaju
Duncan? To je posebna prica
Brooklyn - Boston 2 2,2
Denver - Miami 2 2.05
C. Bosh Under
Duncan Over
15,44
Nebi me cudilo da na ovom fulam sve ali eto da se prati uglavnom.. Nisam mogao igrati nikako na brooklyn protiv Bostona a tako i za denver..
Bosha igrao under jer kontam dosta je u zadnje vrijeme bilo njegovog OVERA.. Sad je tu i Wade se vratio pa on i LBJ nek rjesavaju

Duncan? To je posebna prica

-
- Kontakt:
Bitno je da Khimki pobijedio pa makar i na krađu neka je pozelenilo tamo
Hajdi još Macabi s Bozijom pomoci pa da privedemo listic kraju

Hajdi još Macabi s Bozijom pomoci pa da privedemo listic kraju

Cedevita....+6,5....1,85
Vesterman....preko 9....1,85
Sretno!
Vesterman....preko 9....1,85
Sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.