Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
strujasamo je napisao/la:A što da im prodamo nisu zaslužili i treba ih pobjediti u Graćanici Kad je nama trebalo da bar bod daju oni nas pobjediše Panđa dade go a mogli su nam dati bod i mi bi ostali u ligi ZATO TRBA IM VRATITI I TO SA KAMATOMhondas je napisao/la:Ja sam zato da se Zvijezdi proda utakmica da i mi nešto zaradimo.
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... ole-fudbal" onclick="window.open(this.href);return false;Preokret i pobjeda protiv Olimpica došla je nakon znalačkih izmjena koje je u drugom poluvremenu napravio Husref Musemić. Rezervisti su unijeli velike promjene u igru Crveno - crnih što je rezultiralo novim bodovima na kontu tima. Ahmetović je odlično odigrao u vrhu napada, nad Mehidićem je napravljen penal koji je omogućio Zebi da upiše svoj prvijenac u crveno - crnom dresu, a mladi Čolović je sa par poteza stekao simpatije Tušnja.
Pa znalo se da ce ispasti..zasto je otisao Vijvodic i td..pa prvi nam je kuhao nas bivsi igrac sadasnji sudija Arnautovic se trudio da nam zagorca zivot ...Sloboda je malo imala sanse da se izvuce...ali dobro nama je too godilo idemo daljepitic je napisao/la:Ako ste gledali sinić Gracića na TV-u reće za onu sezonu kada ste ispali da je Olimpic savez kaznio navčano zato što su javno progovorili 3 kola prije kraja sezone da će Sloboda ispasti kao u tom smislu unaprijed se je znalo da će Sloboda ispasti
Dobar Stefke bi pravo. Za ono malo vremena sto je proveo na terenu pokazao je finog fudbalsko umijecaZodiac je napisao/la:Čolović: Ovdje svi vole fudbal!
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... ole-fudbal" onclick="window.open(this.href);return false;Preokret i pobjeda protiv Olimpica došla je nakon znalačkih izmjena koje je u drugom poluvremenu napravio Husref Musemić. Rezervisti su unijeli velike promjene u igru Crveno - crnih što je rezultiralo novim bodovima na kontu tima. Ahmetović je odlično odigrao u vrhu napada, nad Mehidićem je napravljen penal koji je omogućio Zebi da upiše svoj prvijenac u crveno - crnom dresu, a mladi Čolović je sa par poteza stekao simpatije Tušnja.
Kakav je Arnautović interes imao od ispadanja Sloboode ili je to samo radio radi dušmanluka? Sjećam ga se u PLBiH kada je sudio ublehaš veliki.SaltCityAttack je napisao/la:Pa znalo se da ce ispasti..zasto je otisao Vijvodic i td..pa prvi nam je kuhao nas bivsi igrac sadasnji sudija Arnautovic se trudio da nam zagorca zivot ...Sloboda je malo imala sanse da se izvuce...ali dobro nama je too godilo idemo daljepitic je napisao/la:Ako ste gledali sinić Gracića na TV-u reće za onu sezonu kada ste ispali da je Olimpic savez kaznio navčano zato što su javno progovorili 3 kola prije kraja sezone da će Sloboda ispasti kao u tom smislu unaprijed se je znalo da će Sloboda ispasti
Hodžić je potpisao na 2,5 godine sad na pauzi, a Čolović ako se pokaže, sigurno će i njemu ponudit' novi ugovor na dvije godine npr.SaltCityAttack je napisao/la:Treba njega i Hodzica cuvat i potpisati na nesto duzi period
Jebu nas iz saveza ko kauboj konje, jel ikad, iko, igdje platio kaznu za megafon?SARS je napisao/la:Sad citam izvjestaj disciplinske komisije i taman sam mislio da nas pohvalim kako nismo u ova tri kola ni jednu marku stete klubu nanijeli, kad ono u zadnjoj utakmici kazna 2.000 KM zbog upotrebe megafona i pirotehnickih sredstava
Najvise dusmanluk jer se gurao tu da i on ima nesto od Slobode, kao i mnoge Slobodine legende ..ali ebiga tako nam je kako nam jepitic je napisao/la:Kakav je Arnautović interes imao od ispadanja Sloboode ili je to samo radio radi dušmanluka? Sjećam ga se u PLBiH kada je sudio ublehaš veliki.SaltCityAttack je napisao/la:Pa znalo se da ce ispasti..zasto je otisao Vijvodic i td..pa prvi nam je kuhao nas bivsi igrac sadasnji sudija Arnautovic se trudio da nam zagorca zivot ...Sloboda je malo imala sanse da se izvuce...ali dobro nama je too godilo idemo daljepitic je napisao/la:Ako ste gledali sinić Gracića na TV-u reće za onu sezonu kada ste ispali da je Olimpic savez kaznio navčano zato što su javno progovorili 3 kola prije kraja sezone da će Sloboda ispasti kao u tom smislu unaprijed se je znalo da će Sloboda ispasti
citam i nevjerujem...megafon.....SARS je napisao/la:Sad citam izvjestaj disciplinske komisije i taman sam mislio da nas pohvalim kako nismo u ova tri kola ni jednu marku stete klubu nanijeli, kad ono u zadnjoj utakmici kazna 2.000 KM zbog upotrebe megafona i pirotehnickih sredstava
Kakvi cigani oca mi hahaa.cuj zbog megafona hahaha ej ebo mater pa zato znaci nama nedaju ozvucenje unjeti na tribinu hahahah..ojjj koji ciganluk svega miSARS je napisao/la:Sad citam izvjestaj disciplinske komisije i taman sam mislio da nas pohvalim kako nismo u ova tri kola ni jednu marku stete klubu nanijeli, kad ono u zadnjoj utakmici kazna 2.000 KM zbog upotrebe megafona i pirotehnickih sredstava
staragarda je napisao/la:kazna od 2000 za jednu baklju i upotrebu megafona...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.J E B E M LI TI BEGICU MAJKU MAJCINU..I TEBI I KOMPLETNOM SAVEZU....J E B O LI VAM MUNJA USANOVIC CERKICE ...NECE NI VASA DO ZORE M A J K U VAM J E B E M MAJCINU...jos jednom neko nek napise nesto za onog osima i ostali olos iz saveza otici ce u 3 p i c ke materine....J E B E M LI TI FUDBAL I MAJKU