sutevi 8-1, ako ovako nastavimo pobijedit ce mo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
brate nije lako ni rodgersu sa ovakvom ekipom i prilicno nerealnim ocekivanjima. po svemu sto se desavalo u klubu i situaciji i atmosferi koja je stvorena mi mozemo biti sretni ako izbjegnemo borbu za opstanak.Carlo je napisao/la:svi su preloši, niko nije zaslužio prolaznu ocjenu.
greška rodgersa je što je stavio kellyja, a mogao je downinga komotno kao i to što je stavio sterlinga na desno krilo, nije mu na ruku nikako kada ulazi unutra.
također, suarez je loš na krilu, borini također ništa nije bolji.
ja samo ne znam kako neko može braniti škrtela pa čovjek je katastrofa, ja ne znam šta je rodgers vidio u njemu pa mu je dao novi ugovor. čovjek zamalo da nokautira svog čovjeka, kellyja.
reinu neću komentarisati.
A Bogami kako su precizni, moguce da ih bude duplo vise do kraja utakmice, a da rezultat ostane istiartemis77 je napisao/la:zasto smo prelosi, de malo optimizma ljudi
sutevi 8-1, ako ovako nastavimo pobijedit ce mo
Po meni nema govora o penalu a i da je situacija 50:50, opet sudac ne bi dosudio penal zbog loše reputacije koju Suarez nosi. Barnesa vjerojatno malo emocije vuku pa nije objektivan u nekim situacijama.Carlo je napisao/la:john barnes i još jedan na espna kažu da je bilo kontakta i da je penal. odnosno barnes kaže da nije bilo za žutog, a ovaj drugi kaže da je bio penal.
barnes tvrdi da nije bilo za penal, ali da nije bilo ni za žutog, a ovaj drugi kaže da je bio penal. ne vidjeh ko je, samo sam slušao, stream je bio u pozadini.MarcusLFC je napisao/la:Po meni nema govora o penalu a i da je situacija 50:50, opet sudac ne bi dosudio penal zbog loše reputacije koju Suarez nosi. Barnesa vjerojatno malo emocije vuku pa nije objektivan u nekim situacijama.Carlo je napisao/la:john barnes i još jedan na espna kažu da je bilo kontakta i da je penal. odnosno barnes kaže da nije bilo za žutog, a ovaj drugi kaže da je bio penal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.