Naravno onim koji su zasluzili vratit kad tad sa kamatama, zacerat kad je najpotrebnije aBd.
Liga je i kvalitetom i sudjenjem i samim ponasanjem na terenu daleko naprijed u odnosu na prijasnje godine, gosta prije povalis ko iz p.icke da ne zna sta ga je snaslo, dok danas svako ima priliku da kvalitetom uzme bodove pa gdje god da igra.
Sta se krije iza onog pijacarskog ponasanja pitarskog zalizanka ko ce ga znat, ali jucer je Olimpik imao sve uslove da igrom uzme tri boda iz Tuzle, sudjenje je mislim sve nerviralo sa sviranjem svake sitnice i mahanjem zastavice, i onda dolazimo do penala koji je sa sjevera cist ko suza

Nadam se da ce ga klepit dobro za ono ponasanje i da se pokaze svima sta ce dobit sa papanlukom.
Volio bi zbog svih skeptika da se ima gdje pogledat snimak pa nek prosude gdje i kako je to Olimpik toliko ostecen.
Mene ove stvari i pobjede sa bukom iza sebe nerviraju iz prostog razloga sto pokusava svim silama da se skine taj ruzni imidz koji su joj nabili sve one sluge kluba koje su nam ucerale kako finansijski tako i unistavanjem ugleda Slobode i ulaze su u igru da se ima sta vidjet i onda dodje ovakav papak i pravi spektakl.
Raju sa stadiona su i odbile sve otimacine i stimacine na Tusnju jer sta cu ja dole kad je sve dogovoreno, i sad kad se gradi pozitiva ne dam da jedan frustrirani papak preko Slobode vodi rat sa sudijama.