Zola je isto igracina, znacilo nam je kad je Zola igrao s nama, ovi momci su Zeljini

AMAR AMAR OSIM OSIM

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Malog Armina znam a znam mu i roditelje. Bas sam pricao na tu temu i sami kazu da nece nista raditi bez osima i bez konsultacija sa njim. I da cekaju da zaigra za prvi tim pa da se proda.Vasa Ladacki je napisao/la:Posteno od Coacha.
Nego mene zanimaju ovi natpisi za ovog malog Hodzica, prema mojim informacijama, ne bih o tome koliko su tacne i provjerene jer je to najlakse napisati ... Arminov otac izbjegava ugovor sa Zeljom pod svaku cijenu, jer ako ga potpisu i on se proda ide i Zelji dio a on to ne zeli, drugo Amar ga je zvao sad na ove posljednje pripreme i ovi su bili u Germany kod jednog kluba i tu se sef naljutio i mislim da je neko vrijeme Armina prekrizio. Da sumiram, Tata hoce da sina proda i da sebi uzme sve pare, nece sa Zeljom ugovor. Sef hoce ugovor s momkom koji ce ga vezivati za klub i naravno dobiti procenat od eventualnog transfera.
Mali jeste talenat i ja bi volio da ostane ali jedina nada su mi ovakvi komentari njegovi da mu je Zeljo svetinja ..
Tako i treba,o tome sam i pisao...neka su kaznjeni igraci,ali mora i strucni stab biti kaznjen...za lose igre odgovorni su i igraci ali i strucni stab koji je postavio te igrace i taktikuelSaik je napisao/la:@bokačo, krvotok i sl.
Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.
TOLIKO O TOME.
Pretekao si me u mišljenju. Red se mora znati.boccaccio je napisao/la:Tako i treba,o tome sam i pisao...neka su kaznjeni igraci,ali mora i strucni stab biti kaznjen...za lose igre odgovorni su i igraci ali i strucni stab koji je postavio te igrace i taktikuelSaik je napisao/la:@bokačo, krvotok i sl.
Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.
TOLIKO O TOME.
Apsolutno se slazem,znam da ce biti tesko,ali moramo zadrzati ambicije i probati tamo dobiti...generalno gledajuci,nagrada je uvijek bolji motiv od kazne,pa vjerujem da bi bio dobar motiv igracima,da im Amar kaze upravo tako,naravno,onda da i Amar bude nagradjen na isti nacinStole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
Ne znam, naravno treba pokušati pobjediti u Trebinju, ali po meni je utakmica sa Širokim biti ili ne biti, tako da bi možda bilo pametnije sačuvati malo ekipu za tu utakmicuboccaccio je napisao/la:Apsolutno se slazem,znam da ce biti tesko,ali moramo zadrzati ambicije i probati tamo dobiti...generalno gledajuci,nagrada je uvijek bolji motiv od kazne,pa vjerujem da bi bio dobar motiv igracima,da im Amar kaze upravo tako,naravno,onda da i Amar bude nagradjen na isti nacinStole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
Tako je obicno i bilo do sad kada su kaznjeni u narednoj utakmici ako su je dobili bilo im je sve vraceno!!! Vjerujem da ce tako biti i ovaj put a pokazalo se jako efektivnoStole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Bas zbog toga sam i spomenuo. To je ono sto sam neki dan pisao na jednom od foruma, u slucaju pobjede, nagradio bi ih "njihovim" parama ...pile87 je napisao/la:Tako je obicno i bilo do sad kada su kaznjeni u narednoj utakmici ako su je dobili bilo im je sve vraceno!!! Vjerujem da ce tako biti i ovaj put a pokazalo se jako efektivnoStole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Ma samo da u mislima već ne budu, u revanšu polufinala kupa.Stole iz Bora je napisao/la: Bas zbog toga sam i spomenuo. To je ono sto sam neki dan pisao na jednom od foruma, u slucaju pobjede, nagradio bi ih "njihovim" parama ...
A od sad KM zovemo volja. Moze, nije problem. Mislim da je problem ipak malo ozbiljniji, ipak neocekivano im kasni voljanime_tm87 je napisao/la:Imam suhvu da su igrači izgubili volji, ali ono baš ...
bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti![]()
ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"
izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja
vise informacija i slika na : http://www.djebazapelo.ba
Opet ovaj iz Duvna. Teško da se dole može šta uraditi.Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Police u Trebinju! Subota, 02.04. u 16:00!
LEOTAR-ŽELJEZNIČAR
Glavni sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad).
Pomočnici: Momir Širko (Banja Luka) i Admir Forto (Vitkovićii)
Četvrti sudija: Vedran Zovko (Mostar)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Kontrolor suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, darkangel4, Lecler i 24 gosta.