FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kadetzelje
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kadetzelje » 31 mar 2011, 01:50

Ja treniram s Hodzicem i nije mu Osim ponudio nikakav ugovor da potpise, bio je na stipendijskom kao Zola i Cera i to je sve..
Zola je isto igracina, znacilo nam je kad je Zola igrao s nama, ovi momci su Zeljini ;)
AMAR AMAR OSIM OSIM 8-)
Zadnja izmjena: kadetzelje, dana/u 18 apr 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 31 mar 2011, 03:16

Vasa Ladacki je napisao/la:Posteno od Coacha.

Nego mene zanimaju ovi natpisi za ovog malog Hodzica, prema mojim informacijama, ne bih o tome koliko su tacne i provjerene jer je to najlakse napisati ... Arminov otac izbjegava ugovor sa Zeljom pod svaku cijenu, jer ako ga potpisu i on se proda ide i Zelji dio a on to ne zeli, drugo Amar ga je zvao sad na ove posljednje pripreme i ovi su bili u Germany kod jednog kluba i tu se sef naljutio i mislim da je neko vrijeme Armina prekrizio. Da sumiram, Tata hoce da sina proda i da sebi uzme sve pare, nece sa Zeljom ugovor. Sef hoce ugovor s momkom koji ce ga vezivati za klub i naravno dobiti procenat od eventualnog transfera.
Mali jeste talenat i ja bi volio da ostane ali jedina nada su mi ovakvi komentari njegovi da mu je Zeljo svetinja ..
Malog Armina znam a znam mu i roditelje. Bas sam pricao na tu temu i sami kazu da nece nista raditi bez osima i bez konsultacija sa njim. I da cekaju da zaigra za prvi tim pa da se proda.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 mar 2011, 10:07

elSaik je napisao/la:@bokačo, krvotok i sl.

Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.

TOLIKO O TOME.
Tako i treba,o tome sam i pisao...neka su kaznjeni igraci,ali mora i strucni stab biti kaznjen...za lose igre odgovorni su i igraci ali i strucni stab koji je postavio te igrace i taktiku
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 mar 2011, 10:11

boccaccio je napisao/la:
elSaik je napisao/la:@bokačo, krvotok i sl.

Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.

TOLIKO O TOME.
Tako i treba,o tome sam i pisao...neka su kaznjeni igraci,ali mora i strucni stab biti kaznjen...za lose igre odgovorni su i igraci ali i strucni stab koji je postavio te igrace i taktiku
Pretekao si me u mišljenju. Red se mora znati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 mar 2011, 10:33

O tome sam i pisao cijelo vrijeme...ja generalno nisam za kaznjavanje igraca na ovu varijantu,ali ako se igraci vec trebaju kazniti,onda neko treba kazniti i strucni stab,jer ne vidim zasto bi strucni stab ostao imun na bilo kakvu kaznu ako rezultati nisu kako treba i ako se ne poklapaju sa ambicijama...vidjeli smo dvije slabe igre naseg tima i koliko su igraci odgovorni,toliko su odgovorni i ljudi u strucnom stabu...meni je to sasvim logicno,ali eto,napadnut sam kao protivnik rezima Amara Osima :mrgreen: ,a slabo ko vidi da ja zapravo branim igrace,jer ne moze samo jedna strana biti kaznjena....nego toliko o tome...valja pobijediti u trebinju,uopste ne razmisljam o suspenziji,desice se sta treba da se desi,mi moramo probati da damo sve od sebe i da nadjemo motiva da pobijedimo tamo,jer se tako sve vraca na zeleni teren i ambicije ponovo postaju stvarne

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 mar 2011, 10:37

Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 mar 2011, 10:42

Stole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
Apsolutno se slazem,znam da ce biti tesko,ali moramo zadrzati ambicije i probati tamo dobiti...generalno gledajuci,nagrada je uvijek bolji motiv od kazne,pa vjerujem da bi bio dobar motiv igracima,da im Amar kaze upravo tako,naravno,onda da i Amar bude nagradjen na isti nacin

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 31 mar 2011, 10:48

boccaccio je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Apsolutno se slazem,znam da ce biti tesko,ali moramo zadrzati ambicije i probati tamo dobiti...generalno gledajuci,nagrada je uvijek bolji motiv od kazne,pa vjerujem da bi bio dobar motiv igracima,da im Amar kaze upravo tako,naravno,onda da i Amar bude nagradjen na isti nacin
Ne znam, naravno treba pokušati pobjediti u Trebinju, ali po meni je utakmica sa Širokim biti ili ne biti, tako da bi možda bilo pametnije sačuvati malo ekipu za tu utakmicu :roll:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 mar 2011, 10:59

Tako je obicno i bilo do sad kada su kaznjeni u narednoj utakmici ako su je dobili bilo im je sve vraceno!!! Vjerujem da ce tako biti i ovaj put a pokazalo se jako efektivno :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 mar 2011, 11:01

pile87 je napisao/la:
Tako je obicno i bilo do sad kada su kaznjeni u narednoj utakmici ako su je dobili bilo im je sve vraceno!!! Vjerujem da ce tako biti i ovaj put a pokazalo se jako efektivno :mrgreen:
Bas zbog toga sam i spomenuo. To je ono sto sam neki dan pisao na jednom od foruma, u slucaju pobjede, nagradio bi ih "njihovim" parama ... 8-)
AMAR OSIM

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 31 mar 2011, 13:38

Stole iz Bora je napisao/la: Bas zbog toga sam i spomenuo. To je ono sto sam neki dan pisao na jednom od foruma, u slucaju pobjede, nagradio bi ih "njihovim" parama ... 8-)
Ma samo da u mislima već ne budu, u revanšu polufinala kupa. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 31 mar 2011, 19:45

Jel sredzena papirologija za onog crnca?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 mar 2011, 22:09

Imam suhvu da su igrači izgubili volji, ali ono baš ... :cry:

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 01 apr 2011, 00:20

nime_tm87 je napisao/la:Imam suhvu da su igrači izgubili volji, ali ono baš ... :cry:
A od sad KM zovemo volja. Moze, nije problem. Mislim da je problem ipak malo ozbiljniji, ipak neocekivano im kasni volja ;)

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 01 apr 2011, 02:54

iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti ;)

ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"

slika

slika

izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja

vise informacija i slika na : http://www.djebazapelo.ba
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 apr 2011, 03:04

Jbga, ofirne su postale sale za 1.April.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 apr 2011, 03:08

bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti ;)

ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"

slika

slika

izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja

vise informacija i slika na : http://www.djebazapelo.ba

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... vns&itbs=1

:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 apr 2011, 08:24

Sljedeca stanica, stadion Police u Trebinju! Subota, 02.04. u 16:00!

LEOTAR-ŽELJEZNIČAR

Glavni sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad).
Pomočnici: Momir Širko (Banja Luka) i Admir Forto (Vitkovićii)
Četvrti sudija: Vedran Zovko (Mostar)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Kontrolor suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)
AMAR OSIM

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 apr 2011, 08:28

mogle su ove slike malo neofirnije biti cuj sve ravnica okolo nidje zgrade ni kuce,ni tranzita lafo neka drveca uredzena okolo :lol: :lol: :lol: :lol: dobra ti je ova ali nadji sta bolje ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 01 apr 2011, 09:29

Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Police u Trebinju! Subota, 02.04. u 16:00!

LEOTAR-ŽELJEZNIČAR

Glavni sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad).
Pomočnici: Momir Širko (Banja Luka) i Admir Forto (Vitkovićii)
Četvrti sudija: Vedran Zovko (Mostar)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Kontrolor suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)
Opet ovaj iz Duvna. Teško da se dole može šta uraditi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, darkangel4, Lecler i 24 gosta.