Bice bolje sutra

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da nisi prepisivo od mene listićfukara87 je napisao/la:Profula Holandija - Njemacka igro oba daju golza 70 KM , j.ebem ih nesposobna.
Ne znam sta si ti igro al ja sam ovo igro :bavarian_bk je napisao/la:Da nisi prepisivo od mene listićfukara87 je napisao/la:Profula Holandija - Njemacka igro oba daju golza 70 KM , j.ebem ih nesposobna.
![]()
Holandija - Njemacka oba dajufukara87 je napisao/la:Ne znam sta si ti igro al ja sam ovo igro :bavarian_bk je napisao/la:Da nisi prepisivo od mene listićfukara87 je napisao/la:Profula Holandija - Njemacka igro oba daju golza 70 KM , j.ebem ih nesposobna.
![]()
Qatar - Libija 1
SAD/gol
Alzir - BiH 2
Danska/gol
Holandija - Njemacka oba daju![]()
Svedska- Engleska oba daju
Grcka/gol
Urugvaj/gol
Italija - Francuska oba daju
neces, jucer si knickse samo tak okino. Ići će Milwaukee i Pacersi under!dijabola je napisao/la:Single:
Miami over 98,5 @ 1.85
btw, imam osjećaj da ću večeras sve profulat
Zasto Portugal zasto pa to je samo yebeni Gabon...EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Gabon - Portugal - 2![]()
Alžir - Bosna i Hercegovina - 2![]()
Luksemburg - Škotska - 2![]()
Panama - Španjolska(zg) - 3+![]()
E jesam probro, svaka mi čast, taman me malo krene i ja bacim cenera na prijateljske.
Eh to je i mene navuklo!bavarian_bk je napisao/la:Na cemu ja padam![]()
![]()
Prosla tekma mislim 4:3 Nizozemska - Njemacka , sad 0 0
![]()
Sta sam ti ja Boze zgrijesio sta????!EmirSioux89 je napisao/la:Čile - Srbija - 1![]()
Švedska - Engleska -1![]()
Holandija -Njemacka - X![]()
Poljska - Urugvaj - 2![]()
Alzir - BIH - 2![]()
Kvota : 96,31
SlevinKelevra je napisao/la:Tiket 13
Racun: 26.15 KM
S.Arabija- Argentina 2 1.15
Alzir- Bosna i Hercegovina gdg 1.30
Turska- Danska ddg 1.20
Holandija- Njemacka ddg 1.20
Svedska- Engleska ddg 1.30
2.80 x 11.15 KM = 31.22 KM
ja osobno obozavam ronda i njegovu igru, no ne volim igrati zbroj na njega jer su njemu najbitnije asistencije. Za Piercea znam da opali na desetke suteva pa radije njega gađam.edoox je napisao/la:Holiday over
Harden Over
Pierce over ili mozda Rondo over (ako moze neko od poznavalaca NBA-a da kaze ko ce imati tezi zadatak, mada ja mislim da Pierce daje 20-25 veceras. Čini mi se da Utah nema igrača koji bi ga mogao ustopati, dok bi Ronda mogli ustopati na 15poena.)
Westbrook over
Tunderi 1
mozda i Scola ode u over
bogomdani nba, dijabola i kremenko donijeli malo manje od 100 eura nocasviler je napisao/la:neces, jucer si knickse samo tak okino. Ići će Milwaukee i Pacersi under!dijabola je napisao/la:Single:
Miami over 98,5 @ 1.85
btw, imam osjećaj da ću večeras sve profulat
ja sam stavio na prvi: boston 1, houston 1 i harden over (ulog 20 eura), a na drugi Milwaukee-Indiana under i P.Pierce over (10 eura)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.