Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Baš Ronaldo igra? 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
seria a, where nothing happens 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
I drugi zuti za Kijelinija. Prvi nije dobio kad je Bakajoko igrao rukom u svom sesnaestercu.J1897 je napisao/la:Ovo je penal bio na Cutronea
Sto je je. Milano drasticno ostecenGefufna je napisao/la:I drugi zuti za Kijelinija. Prvi nije dobio kad je Bakajoko igrao rukom u svom sesnaestercu.J1897 je napisao/la:Ovo je penal bio na Cutronea
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sarkazam nula bodova. Pokušajte ponovo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Benatia je imao nijet da ga skrsi. Drugi zuti.
Morel bod za ovo?
Morel bod za ovo?

- Romagnoli13
- Kontakt:
Evo Borinija da riješi meč. Eh da ga hoće sad Juve utrpati i to Ronaldo sa 30m.
A šta je realnost?Treće mjesto o kojem se piše od početka sezone.Ne vidim da se ima gdje vracati.Padovan je napisao/la:Kao i uvijek iz krajnosti u krajnost, a nigdje sredine. Sezona je duga, a ujedno i dobar poraz Intera da se vrate Interisti u realnost
šaeee

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Milan logicGefufna je napisao/la:Benatia je imao nijet da ga skrsi. Drugi zuti.
Morel bod za ovo?

- Romagnoli13
- Kontakt:
Kjelini majstor za sve. Kako odglumi faul koji je on napravio.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 11 nov 2018, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Penal na Romanjoliju. Treci zuti za Kijelinija.J1897 je napisao/la:Milan logicGefufna je napisao/la:Benatia je imao nijet da ga skrsi. Drugi zuti.
Morel bod za ovo?

čist penal 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Uze mi rijec. Ovo jeste penal. Kako je to sudija mogo promasiti samo milanista zna.Gefufna je napisao/la:Penal na Romanjoliju. Treci zuti za Kijelinija.J1897 je napisao/la:Milan logicGefufna je napisao/la:Benatia je imao nijet da ga skrsi. Drugi zuti.
Morel bod za ovo?
-
- Kontakt:
Cuj sto se pozivaju na novi penal,pa ionako bi ga fulili.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije sa 30M ali sam naslutio.Romagnoli13 je napisao/la:Evo Borinija da riješi meč. Eh da ga hoće sad Juve utrpati i to Ronaldo sa 30m.
e jesi ga navuk'oRomagnoli13 je napisao/la:Evo Borinija da riješi meč. Eh da ga hoće sad Juve utrpati i to Ronaldo sa 30m.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.