Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bparena
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bparena » 27 jun 2014, 20:48

Oko (od Platinija otvorenog) sportskog centra u Zenici treba dozidat 10 met visko zid pa ko udje nece izac dok ne bude ko tenk pripremljen. Vidjeli smo da osim namjernog manekenstva ima i onih koji ne mogu odigrat 90 minuta. Kome se ovo ne svidja nek ide u 3pm - igrace ko hoce i ko zeli.

p.s. sljedeci nas kapiten treba da bude Asmir Begovic - po svemu zasluzan...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jun 2014, 20:49

gost je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ljudi nema ovde rasprave kratko jasno edo se mora spustiti na zemlju vratiti se ono sto je bio ostaviti se emira spahica....i poceti igrati utakmice kao sto je igrao prije i kao ovu protiv irana da se nudi da trci da se trudi i nece mu niko nis reci iako sta promasi jer nece imati niko pravo masao je on i prije (u portugalu u barazu za 1 1) pa mu nije niko nis govorio jer je momak srce na terenu ostavljajo a neseg edina su iskvarili losi ljudi jer sam siguran da on nije ono cime se sad predstavlja..
nadam se da Edin ne čita ovakve postove ( iako u to nisam siguran, i to je ono što mu najviše zamjeram, bolan budi kao Baloteli, boli te briga šta drugi misle) mogu misliti kako se osjeća kada mu se govori da je nedozreli balonja koji ne zna birati društvo, nego ga treba voditi za rukicu i govoriti sa ovim se možeš družiti a sa ovim ne možeš, ovaj te kvari a od ovoga možeš samo naučiti

Strašno.....
ma dobro et mozda si upravu nisam se dobro izrazio nebi se smio druziti mozda sam i pogrijesio ali sma siguran da mogu reci da nebi smio vise padati pod uticaj ovog istog covjeka jer sam ubijedjen da edin nije iskvaren decko a u onog drugogo manipulatora nisma nikako siguran....ali ovo nedozreli balonja hvala ti samo ce ti to reco covjek od 25 godina ti si rekao ko si sta si
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 27 jun 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 20:50

gost je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ljudi nema ovde rasprave kratko jasno edo se mora spustiti na zemlju vratiti se ono sto je bio ostaviti se emira spahica....i poceti igrati utakmice kao sto je igrao prije i kao ovu protiv irana da se nudi da trci da se trudi i nece mu niko nis reci iako sta promasi jer nece imati niko pravo masao je on i prije (u portugalu u barazu za 1 1) pa mu nije niko nis govorio jer je momak srce na terenu ostavljajo a neseg edina su iskvarili losi ljudi jer sam siguran da on nije ono cime se sad predstavlja..
nadam se da Edin ne čita ovakve postove ( iako u to nisam siguran, i to je ono što mu najviše zamjeram, bolan budi kao Baloteli, boli te briga šta drugi misle) mogu misliti kako se osjeća kada mu se govori da je nedozreli balonja koji ne zna birati društvo, nego ga treba voditi za rukicu i govoriti sa ovim se možeš družiti a sa ovim ne možeš, ovaj te kvari a od ovoga možeš samo naučiti

Strašno.....
Zato uzme pa cita samo tvoje postove, jer oni su puni prosvjetljenja. Nesto poput toga da ode na Hadz i da ga Bog vidi. :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jun 2014, 20:51

Mozambik je napisao/la:Cuj Vaha bi otjerao Dzeku :lol: :lol: :lol:

Vaha jeste lud, ali nije glup.

Nas narod zna samo za rijeci: otjerat, ubit, udarat, marsnut itd...

Postoje i drugi nacini, naprimjer razgovor.
+1

Svi smo ratoborni, nema ništa polako odmah oštro, tako se ne radi. Neće se ništa s tim postić, ne treba vrata guzicom zatvarat. Lako je otjerat i Spahića i Misketa i Džeku ali gdje su alternative? Jesmo li mi u mogučnosti da otjeramo igrače s tim kvalitetama? - Nismo!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jun 2014, 20:52

IronMany je napisao/la:
gost je napisao/la:

Strašno.....
Zato uzme pa cita samo tvoje postove, jer oni su puni prosvjetljenja. Nesto poput toga da ode na Hadz i da ga Bog vidi. :kafa:
hvala njemu za ovo ba nedozreli balonja on je je rekao ko je i sta je :salut:
Samo Sarajevo

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 20:54

kanarinac je napisao/la:
gost je napisao/la:

Strašno.....

E on ti je upravo ovakav!!!!! ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jun 2014, 20:55

@Unofficialpage
Niko njih nece otjerat i niko od nas nije za to. Pusti ti pricu - zmajevi se ne mogu mrziti na taj nacin, al nek cuju ogorcenje krivih i pravih navijaca i nek paze sta rade i kako igraju. Ovo nije ukor - ovo je galama "odraslih" na neposlusnu djecu. :evil: Mi koji ih podrzavamo i nosimo u pobjede na citavom svijetu apsolutno imamo pravo na ovu galamu. ONI SAD MORAJU DA SUTE... Nek se poprave slijedi nagrada....

p.s. ljudi ovo nije zayebancija - onaj dres u Brazilu na njima je i moja svetinja i imamo pravo na ljutnju. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jun 2014, 21:01

bparena je napisao/la:@Unofficialpage
Niko njih nece otjerat i niko od nas nije za to. Pusti ti pricu - zmajevi se ne mogu mrziti na taj nacin, al nek cuju ogorcenje krivih i pravih navijaca i nek paze sta rade i kako igraju. Ovo nije ukor - ovo je galama "odraslih" na neposlusnu djecu. :evil: Mi koji ih podrzavamo i nosimo u pobjede na citavom svijetu apsolutno imamo pravo na ovu galamu. ONI SAD MORAJU DA SUTE... Nek se poprave slijedi nagrada....
Slažem se. Svakak da mi, navijači, ne tražimo ni ppobjedi ni ništa drugo osim da srem igraju za repku, da se bore, da dadnu zadnji atom snage, krvi i znoja a sa kvalitetom koji posjeduju će doći i rezultati. Mislim da ne tražimo puno.

Sa tjeranjem igrača nema ništa, razgovarat s njima, kazat' im gdje im je mjesto.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 21:17

kanarinac je napisao/la: ma dobro et mozda si upravu nisam se dobro izrazio nebi se smio druziti mozda sam i pogrijesio ali sma siguran da mogu reci da nebi smio vise padati pod uticaj ovog istog covjeka jer sam ubijedjen da edin nije iskvaren decko a u onog drugogo manipulatora nisma nikako siguran....ali ovo nedozreli balonja hvala ti samo ce ti to reco covjek od 25 godina ti si rekao ko si sta si
Čisto radi razumjevanja, nisam tebe okarakterisao kao balonja, nego sam rekao da se Edina karakteriše kao balonju.

Ostalo što sam napisao jeste tako, bolan čovjek je odrastao, uspio u životu, zaradio (sam zaradio) para više nego što ćemo ja, ti i naša djeca vidjeti u životu, i onda mu mi govorimo sa kim da se druži. pa zar ti to nije nelogično.

Zar nije poštenije reći, edine, hajde ti brate iz ove reprezentacije, nama ne trebaš takav.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 jun 2014, 21:22

nemojte se ljutiti ali ne mogu citati postove u zadnjih par dana na ovoj temi kao i na mnogim drugim. plasim se da bi se moglo desiti da se dzeko zahvali i ne nastupa za repku vise. nadam se da se to nece desiti ali bi svi pa i mi na forumu ,koji ima uticaja i na razmisljanja i na poteze igraca i comp, morali malo spustiti loptu na zemlju. i pitanje, izvinite ako se o tome rasparavljalo u ova dva dana, zasto dzeko ne daje izjave nasim medijima? od kada je to krenulo? za spahica mi je jasno i podrzavam njegov stav (manje vise) ali mi nije jasno gdje je nastao kurslus za džekom?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jun 2014, 21:34

džakailibu je napisao/la:nemojte se ljutiti ali ne mogu citati postove u zadnjih par dana na ovoj temi kao i na mnogim drugim. plasim se da bi se moglo desiti da se dzeko zahvali i ne nastupa za repku vise. nadam se da se to nece desiti ali bi svi pa i mi na forumu ,koji ima uticaja i na razmisljanja i na poteze igraca i comp, morali malo spustiti loptu na zemlju. i pitanje, izvinite ako se o tome rasparavljalo u ova dva dana, zasto dzeko ne daje izjave nasim medijima? od kada je to krenulo? za spahica mi je jasno i podrzavam njegov stav (manje vise) ali mi nije jasno gdje je nastao kurslus za džekom?
O cemu ti govoris ? :o
Sve ih treba dovest na liniju odluke. :shh:
Da ponovim - onaj dres na njima u Brazilu je moja svetinja - za njih ne znam a Boga mi i ne interesuje me. Il' ce igrat il nece to im porucuju i pravi i krivi navijaci - svi oni koji su dali dane, noci, godine, kilometre, pare, zivce, sne, bol, radost, tugu, znoj, zivot - zmajevi sa tribina... Igrat ce sigurno ti kazem .... :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 21:39, ukupno mijenjano 3 puta.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 21:36

Kaunas je napisao/la: tražio sam gif ;)
;) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 21:39

gost je napisao/la:Ostalo što sam napisao jeste tako, bolan čovjek je odrastao, uspio u životu, zaradio (sam zaradio) para više nego što ćemo ja, ti i naša djeca vidjeti u životu, i onda mu mi govorimo sa kim da se druži. pa zar ti to nije nelogično.

Zar nije poštenije reći, edine, hajde ti brate iz ove reprezentacije, nama ne trebaš takav.
Koji si ti demagog. Neka se druži s' kim hoće, neka zarađuje još pet puta ovoliko, ja od njega hoću samo ovo,

slika

Zbog njega navijamo za City kao da igra reprezentacija, zbog njega se svako treće dijete u državi zove Edin... u posljednje vrijeme nam slabo vraća...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 21:42

Virtu4l je napisao/la:
gost je napisao/la:Ostalo što sam napisao jeste tako, bolan čovjek je odrastao, uspio u životu, zaradio (sam zaradio) para više nego što ćemo ja, ti i naša djeca vidjeti u životu, i onda mu mi govorimo sa kim da se druži. pa zar ti to nije nelogično.

Koji si ti demagog. Neka se druži s' kim hoće, neka zarađuje još pet puta ovoliko, ja od njega hoću samo ovo,

slika

Zbog njega navijamo za City kao da igra reprezentacija, zbog njega se svako treće dijete u državi zove Edin... u posljednje vrijeme nam slabo vraća...
Avdija nam je 80 minuta radio vise stete, nego koristi, kao i u veceini njegovih nastupa. Sad poljubio grb i on je bolji od Dzeke?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 21:43

i nakon sto ga je TG osramotio sa svojom taktikom stoljeca,nakon sto se isprovaljivao sa misljenjima o Misimovicu i Pjanicu imamo novog idola naseg trola Virtu4la a to je Avdija Svrsajevic

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jun 2014, 21:44

slika

Dva nasa bisera UZORNA rodila ih majka. Ima ih jos koji bi mogli na ovu sliku - ali samo kad se sjetim imena Vedo kako mi milina oko srca a osmijeh na licu - Isto i sa Vrsajevicem, a pogotovo Besicem, pa Viscom itd... Zelimo da se borite i sutite kako bi skupa napravili velike rezultate...

@Consigliere
Onaj ko se ovako ne raduje sigurno mi je manji u ocima. I ne samo meni ....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 21:45

Virtu4l je napisao/la:

slika

pa ako nije takav, onda mu kažeš, **** od reprezentacije, imamo mi, kao što ova slika gore kaže, one koji će davti golove umjesto tebe.

Što komplikujete stvari, hoćete da ponizite čovjeka, ja ne vejrujem da će on na to pristati...al eto, njegovo je da odluči......

Ne bih oko toga ko je demagog.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 21:45

Consigliere je napisao/la:Avdija nam je 80 minuta radio vise stete, nego koristi, kao i u veceini njegovih nastupa. Sad poljubio grb i on je bolji od Dzeke?
Avdija je u ovom slučaju nebitan. Ko je shvatio - shvatio je ;)

EDIT: Vidim, bparena je shvatio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 21:48

Virtu4l je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Avdija nam je 80 minuta radio vise stete, nego koristi, kao i u veceini njegovih nastupa. Sad poljubio grb i on je bolji od Dzeke?
Meni uopste nije bitno sta je njemu u glavi kad sa 25 metara konta nogom zakuca loptu pored golmana. Ja samo znam da to niko ne moze uraditi osim njega, i da bi ova repka bez Dzeke bila slabija barem 30-40 posto- znaci cao baraz, cao plasman.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jun 2014, 21:49

Virtu4l je napisao/la:

EDIT: Vidim, bparena je shvatio.
Bas tako.... Ja sam odusevljen igrama Besica, Vrsajevica, Visce i Sunjica (i njemu svaka cast) - oni su moji zmajevi i ne trudim se da razlikujem koji je zmaj u kojem klubu odraastao. Svi su oni dio mog srca ....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BordoSaga2, Sheyi i 24 gosta.