Sad se vidi ono sto sam danima trubio u predsezoni. Mi smo sinoc odigrali utakmicu na nivou nizerazrednih timova. Mi bukvalno ne mozemo nista odbraniti. Znaci ljudi daju koseve kako zele. Izvana, u reketu, iz pick n'rolla, popa i iz svake moguce situacije. Mi imamo 5 otvorenih situacija na utakmici, 4 fulimo. I to je to.amerosm je napisao/la:Nek se gone u PM i nakon ove utakmice svi bi se sami kolektivno trebali objesiti. Hebote nas Dallas pobjedi bez svoja dva najbolja igraca.![]()
![]()
Upravu je @majestic24 treba Brownu dati jos par utakmica fore i ukoliko se ne vidi pomak istog nogirati. Slobodan e Jerry Sloan koji ionako ima ambicije da se vrati trenerskom poslu. Mislim da bi njemu dvije-tri godine bile dovoljne da sa ovim sastavom uzme titulu.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
A dotle ce morati da poradi na bacanjima malo vise .Raul_64 je napisao/la:Za 2,3 godine samo ti Howard moze biti faktor od ovog sastava..
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma kad dosad nije poradio, nece nikad.Tribalian je napisao/la:A dotle ce morati da poradi na bacanjima malo vise .Raul_64 je napisao/la:Za 2,3 godine samo ti Howard moze biti faktor od ovog sastava..
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma da,treba vam samo jos jedan All-star igrac da uzmete titulu! Malo li je??majestic24 je napisao/la:Nemamo mi tri sezone da uzmemo titulu. Ova ekipa moze uzeti prsten jos 2 puta i to ove i iduce sezone. Nema sanse poslije toga da u ovom sastavu uzmemo prsten. Kobe,Gasol,MWP i Nash imaju jos ove dvije godine koliko toliko u sebi snage da izdrze visoki tempo i nakon toga je kraj.amerosm je napisao/la:Nek se gone u PM i nakon ove utakmice svi bi se sami kolektivno trebali objesiti. Hebote nas Dallas pobjedi bez svoja dva najbolja igraca.![]()
![]()
Upravu je @majestic24 treba Brownu dati jos par utakmica fore i ukoliko se ne vidi pomak istog nogirati. Slobodan e Jerry Sloan koji ionako ima ambicije da se vrati trenerskom poslu. Mislim da bi njemu dvije-tri godine bile dovoljne da sa ovim sastavom uzme titulu.
Iako je sezona samo pocela,mi Nasha nemozemo iskoristiti onako kako on zna najbolje da igra. Znam igraca koji bi ovaj tim popravio za 100% a mozemo ga dovesti. Josh Smith bi sjeo ovoj ekipi ko budali samar.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
otice on u Netse uvjeren sam...nije djaba Williams ostao tamo...on je jasno ranije rekao da su mu oni prva opcija.Tribalian je napisao/la:A dotle ce morati da poradi na bacanjima malo vise .Raul_64 je napisao/la:Za 2,3 godine samo ti Howard moze biti faktor od ovog sastava..
Nash sinoc ne moze igrat svoju igru i nece moci dok su on i Kobe tu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BrutalConfidence
- Kontakt:
Da nije malo prerano za takav sud? Pa sezona jedva da je pocela...dakle imaju pola godine da se uigraju i jos stignu maznuti titulu...SaltCityAttack je napisao/la:otice on u Netse uvjeren sam...nije djaba Williams ostao tamo...on je jasno ranije rekao da su mu oni prva opcija.Tribalian je napisao/la:A dotle ce morati da poradi na bacanjima malo vise .Raul_64 je napisao/la:Za 2,3 godine samo ti Howard moze biti faktor od ovog sastava..
Nash sinoc ne moze igrat svoju igru i nece moci dok su on i Kobe tu
1. say yes
2. dont prepare
3. just show up
4. start anywhere
5. act now
6. be average
7. stay on course
8. enjoy the ride!
-
- Kontakt:
Ovo je bilo strasno. Dalas te razbije ko zvecku i to bez Dirka. Ne treba dizat galamu na Kobea, igrao je odlicnu utakmicu, efikasno, nije forsiro (iako je mozda trebao u drugom poluvremenu), dao je dosta prostora svim ostalim da igraju, ali kad te Dalas izdominira u reketu i jos ti napravi 15 ofanzivnih skokova a imas Gasola i Howarda, to je sramota. Odbrana je djelovala tuzno, nikakve dominacije u reketu, slobodna bacanja su ko iz horor filmova...i sve skupa, ne znam kakav je ovo sistem napada, ali zasad djeluje ko da je neko 10 ljudi s pijace ubacio na teren da se dodaju loptom i sutnu kad se vrijeme za napad priblizi kraju. Sa ovim sistemom nije iskoristen potencijal ni jednog igraca u potpunosti..
Nekako su mi djelovali neozbiljni sve do sredine 4te cetvrtine, ko da svaki ceka da neko drugi uradi nesto dobro i izdominira. MWP uzasan, nije mi jasno kako je dobio 36 minuta na terenu. Ovoj ekipi treba zovnuh Shaqa, da im bude trener slobodnih bacanja. Realno bi mogao biti...
Na stranu sve kritike, prva je utakmica, a sezona jako duga. Hejteri se smiju, ali sacekajmo jos koju utakmicu, svjesno se zrtvuje pocetak sezone, sve ce se poslozit, i onda ide dominacija. Jednostavno, pored svih briga, previse je kvaliteta i iskustva ovdje da ne bude tako, bez obzira ko bio trener i koji sistem ekipa koristila. Ko 'ebe Browna, Kobe je tu i kao trener ako treba, zna se kakav je on kosarkaski mozak, nece on dozvolit da to ne ide kako valja..
Nekako su mi djelovali neozbiljni sve do sredine 4te cetvrtine, ko da svaki ceka da neko drugi uradi nesto dobro i izdominira. MWP uzasan, nije mi jasno kako je dobio 36 minuta na terenu. Ovoj ekipi treba zovnuh Shaqa, da im bude trener slobodnih bacanja. Realno bi mogao biti...
Na stranu sve kritike, prva je utakmica, a sezona jako duga. Hejteri se smiju, ali sacekajmo jos koju utakmicu, svjesno se zrtvuje pocetak sezone, sve ce se poslozit, i onda ide dominacija. Jednostavno, pored svih briga, previse je kvaliteta i iskustva ovdje da ne bude tako, bez obzira ko bio trener i koji sistem ekipa koristila. Ko 'ebe Browna, Kobe je tu i kao trener ako treba, zna se kakav je on kosarkaski mozak, nece on dozvolit da to ne ide kako valja..

Pa sta sad iako bi se ukazala prilika (ionako se nece dogoditi al hajd) da dovedemo jos jednog dobrog igraca trebamo stati i reci ne, iz nekih moralnih razloga sta li vec, da se ti i tebi slicni nebi uvrijediliNEZALAGANJE je napisao/la:Ma da,treba vam samo jos jedan All-star igrac da uzmete titulu! Malo li je??majestic24 je napisao/la:Nemamo mi tri sezone da uzmemo titulu. Ova ekipa moze uzeti prsten jos 2 puta i to ove i iduce sezone. Nema sanse poslije toga da u ovom sastavu uzmemo prsten. Kobe,Gasol,MWP i Nash imaju jos ove dvije godine koliko toliko u sebi snage da izdrze visoki tempo i nakon toga je kraj.amerosm je napisao/la:Nek se gone u PM i nakon ove utakmice svi bi se sami kolektivno trebali objesiti. Hebote nas Dallas pobjedi bez svoja dva najbolja igraca.![]()
![]()
Iako je sezona samo pocela,mi Nasha nemozemo iskoristiti onako kako on zna najbolje da igra. Znam igraca koji bi ovaj tim popravio za 100% a mozemo ga dovesti. Josh Smith bi sjeo ovoj ekipi ko budali samar.![]()

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Balon Nije to stvar hocu li se ja uvrijediti ili ne,vec da vam jos samo on treba, pa da bi bili sigurni...
Ako s ovim ne mozete osvojiti(ja sam ubijedjen da ne mozete,najvise zbog klupe)onda i ne trebate da osvojite...Jel se to treba dovesti 15 All star igraca?Upravo zbog takve filozofije i ne volim klubove poput LAL.Na stranu sav uspjeh i bez uvrede,ali oni su ociti primjer kako novac unistava sport,u smislu da se njime poceo kupovati uspjeh bez da ista svoje izgradis prije.Da se razumijemo,ok mi je kad se dovede jedan ili dva igraca vrhunskog nivoa da pomognu postojecoj ekipi,ali stalno dovoditi tj. 'kupovati' najbolje mi se nikada nije svidjalo.Doduse to je moja filozofija,vjerujem da kod navijaca LAL nije takva. 

A meni su to jednostavno prazne price. Opet kazem da menadzment San Antonio sutra dovede recimo Bynuma, Duranta i Hardena svi bi svrsavali na vasu upravu. Nemoj me pogresno shvatiti, svaka cast timovima koji grade ekipu, to je sigurno duzi i tezi put al sta sad? Nije ni sve u parama, moras imati sposobne ljude u upravi, evo Knicksi su ti najbolji primjer, brdo love, metropola, big market ovo ono a koliko puta su osvojili titulu?NEZALAGANJE je napisao/la:@Balon Nije to stvar hocu li se ja uvrijediti ili ne,vec da vam jos samo on treba, pa da bi bili sigurni...![]()
Ako s ovim ne mozete osvojiti(ja sam ubijedjen da ne mozete,najvise zbog klupe)onda i ne trebate da osvojite...Jel se to treba dovesti 15 All star igraca?Upravo zbog takve filozofije i ne volim klubove poput LAL.Na stranu sav uspjeh i bez uvrede,ali oni su ociti primjer kako novac unistava sport,u smislu da se njime poceo kupovati uspjeh bez da ista svoje izgradis prije.Da se razumijemo,ok mi je kad se dovede jedan ili dva igraca vrhunskog nivoa da pomognu postojecoj ekipi,ali stalno dovoditi tj. 'kupovati' najbolje mi se nikada nije svidjalo.Doduse to je moja filozofija,vjerujem da kod navijaca LAL nije takva.
Ove "ako sad neosvojite i niste za titulu" price su isfurane, da bi osvojio titulu treba se poklopiti mnogo stvari, mi kako god imamo ipak stari kadar, povrede ovo ono a ko to u takvom slucaju nebi volio imati jos 5 igraca allstar kalibra a ne jednog?
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Howard mijenja svoju tehniku kod izvodjenja slobodnih. Bas su sinoc Reggie i onaj drugi komentarisali o tome, i Reggie rece, nesto u linijama: "da je to bas tehnika kakvoj bi ga i on ucio. i da vec vidi pomake na bolje (u tehnici). samo da Dwight treba biti strpljiv u radu na tome."
Bas su prikazivali i video kako je izvodio prije i kako izvodi sad slobodna. Vidi se promjena, ali za sad se ne cini efikasnom.
Bas su prikazivali i video kako je izvodio prije i kako izvodi sad slobodna. Vidi se promjena, ali za sad se ne cini efikasnom.
Postovanje treba zaraditi.
pozdrav svima...citam ovo i ne mogu da vjerujem da panicite tako kao da smo prosli 80 % sezone i necemo uc u plejof ono sta vam je : / ocekivao sam slab start sezone realno jer potrebno je vremena da se sve poslozi kod ovakve ekipe , jos imamo onog majmuna na klupi sto ne pomaze ali svejedno ova ekipa ima previse talenta i iskustva da bi se pisale neke gluposti nakon jedne utakmice
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da su vecinom ovdje svi zabrinuti zato sto su LAL, izgubili od ekipe, koja ima 9 novih igraca, i koja je igrala bez svoja dva najbolja igraca.XConTroL7 je napisao/la:pozdrav svima...citam ovo i ne mogu da vjerujem da panicite tako kao da smo prosli 80 % sezone i necemo uc u plejof ono sta vam je : / ocekivao sam slab start sezone realno jer potrebno je vremena da se sve poslozi kod ovakve ekipe , jos imamo onog majmuna na klupi sto ne pomaze ali svejedno ova ekipa ima previse talenta i iskustva da bi se pisale neke gluposti nakon jedne utakmice
svejedno nema razloga za neku paniku , lejkersi ce bit u top 3 tima na zapadu a do plejofa ce to vjerujem djelovat strasno...tamo nam samo oukejsi moze napravit neki problem mada su nam sanse prilicno vece sada kada im je otisao harden
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nash je i prosle sezone krenuo slicno, sa uzasnim procentima suta (oko 30% mislim u prve 4 tekme), ali kasnije se to polahko vratilo na svoje. Sporija tranzicija mu malo steti, treba ce mu jos vremena da se navikne na istu jer ocito nije.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To je ono sto je meni najvise zapalo za oci. On u tranziciji je uvijek morao cekati ove ostale da se dogegaju.Donnie Darko je napisao/la:Sporija tranzicija mu malo steti, treba ce mu jos vremena da se navikne na istu jer ocito nije.
12-31 slobodna bacanja
Mozes ti biti dobar koliko hoces ali sa ovakvim slobodnim bacanjima nema se sta traziti u NBA ligi...bar u 99% slucajeva.
Veceras odmah i drugi mec i to na teskom gostovanju u Portlandu...mozda nas iznenade
Sinoc je prvi mec u karijeri u kojem Kobe nije imao ni slobodno bacanje,ni pokusaj za 3 poena
Sto se mene tice,sad bi' potpisao 0-15 na startu sezone ako ce to znaciti kraj M.Browna.

Veceras odmah i drugi mec i to na teskom gostovanju u Portlandu...mozda nas iznenade

Sinoc je prvi mec u karijeri u kojem Kobe nije imao ni slobodno bacanje,ni pokusaj za 3 poena

Sto se mene tice,sad bi' potpisao 0-15 na startu sezone ako ce to znaciti kraj M.Browna.
slobodna pod hitno popraviti, posebno Howard, nisam pratio tekmu ali ako je mijenjao stil šutanja, onda će ovakav procenat slobodnih držati još nekoliko utakmica...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
pa zar howard nije i prošle sezone bio relativno loš sa bacanjima?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jeste, prosle godine mu je bio procenat od 49 posto, a kako je krenuo, samo ce padati.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.