Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
De da vidim i to,nemojte se zayebavati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hvala ti do neba, od srca, onako iskreno. Hvala skroz.Kontraa je napisao/la:Fino pises druze, pisi cesce, pozzbega_afc je napisao/la:Kakav ce to biti napad prepun potencijala. Jos kada im dodas Santija da ustima orkestar, mjera.
Postano iz vreće
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Guzil ko ovdje osim Almira?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Yebes aaaa?Brokula je napisao/la:Guzil ko ovdje osim Almira?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gledano kroz prizmu pisanja na ovoj temi, nema potrebe da se zahvaljujes itd itdbega_afc je napisao/la:Hvala ti do neba, od srca, onako iskreno. Hvala skroz.Kontraa je napisao/la:Fino pises druze, pisi cesce, pozzbega_afc je napisao/la:Kakav ce to biti napad prepun potencijala. Jos kada im dodas Santija da ustima orkestar, mjera.
Postano iz vreće
Postano iz vreće
@anelle šta imaš protiv mene?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
nisam ja, vidi mi avatara
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ak' hoces mzs me dodati itd itdKontraa je napisao/la: Gledano kroz prizmu pisanja na ovoj temi, nema potrebe da se zahvaljujes itd itd
Postano iz vreće
Nije vam to finobega_afc je napisao/la:Ak' hoces mzs me dodati itd itdKontraa je napisao/la: Gledano kroz prizmu pisanja na ovoj temi, nema potrebe da se zahvaljujes itd itd
Postano iz vreće
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
i sl.
Mogul i Anela dodati? i slbega_afc je napisao/la:Ak' hoces mzs me dodati itd itdKontraa je napisao/la: Gledano kroz prizmu pisanja na ovoj temi, nema potrebe da se zahvaljujes itd itd
Postano iz vreće
Brokula je napisao/la:i sl.

Dobar je momak, slobodno. Ali prvo ga pogledaj kroz prizmu, poceo je praviti belaje po forumu u zadnje vrijeme, vjerovatno ima prgavu narav. I sl.Kontraa je napisao/la:
Mogul i Anela dodati? i sl
Puno se ovdje sere i sl
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tesko je Bgm, ak' hoces da ti nekak' nacrtamo itd itdanell je napisao/la:Mozel ko objasniti ovo i sl?
Kako god hocetebega_afc je napisao/la:Tesko je Bgm, ak' hoces da ti nekak' nacrtamo itd itdanell je napisao/la:Mozel ko objasniti ovo i sl?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Kako god hocetebega_afc je napisao/la:Tesko je Bgm, ak' hoces da ti nekak' nacrtamo itd itdanell je napisao/la:Mozel ko objasniti ovo i sl?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.