FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Lijepo je sve ovo gledati s visoka.
Pregled je za 9+
Pregled je za 9+
SRETAN BROJ - 1725
Izbjeglicki kamp Grbavica

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
1-0, poz do sljedeceg derbija 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Zeba vidjen u Semizovcu. Jos malo i eto ga u bazu bez poraza...
Je.bo hejtere, doveli ste napadaca, sta vas briga...
Je.bo hejtere, doveli ste napadaca, sta vas briga...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Prije dolaska Zebe moraju ispuniti sljedeća obećanja.
1) "Željo će ostvariti svoje visoko postavljene ciljeve"
2) Naši ciljevi klubski su izuzetno visoko postavljeni i mi ćemo njih dosegnut kao profesionalci koji su uposleni u ovom klubu i to je neupitno.
3) Naš cilj je da u naredne 2 ili 3 godine uđemo u grupnu fazu i mi ćemo je dostić eto to možete zabilježit da je to rečeno ovde
4) Naši ciljevi su uvijek da budemo šampioni Bosne i Hercegovine i mi ćemo učiniti sve da to uradimo ove godine.
5) Mi ne želimo da savez bude naša prepreka.
6) Očekivanja su velika.
1) "Željo će ostvariti svoje visoko postavljene ciljeve"
2) Naši ciljevi klubski su izuzetno visoko postavljeni i mi ćemo njih dosegnut kao profesionalci koji su uposleni u ovom klubu i to je neupitno.
3) Naš cilj je da u naredne 2 ili 3 godine uđemo u grupnu fazu i mi ćemo je dostić eto to možete zabilježit da je to rečeno ovde
4) Naši ciljevi su uvijek da budemo šampioni Bosne i Hercegovine i mi ćemo učiniti sve da to uradimo ove godine.
5) Mi ne želimo da savez bude naša prepreka.
6) Očekivanja su velika.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
bravo
evo ti banana

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
- Kontakt:
Ovaj je pobijedio, ješić dovodi igrače sa menadžerima sa kojim je u talu. Majstore isti je menadžer našim brazilcima i mailsonu. Kako si se provalio to je presmiješno. Sarajevo da je htjelo Mailsona, Thiaga, potpisalo bi ih. Razlika je suštinska nama je ješić preporučio Brazilce a vama taj menadžer. Vi fol upoznati sa kvalitetom Mailsona hahahahaha.
A Ikande je bio član Milana a ovaj vaš radio ko sekjuriti u wcu u Milanu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Opet pitice jedu muda zbog Želje, pustite ba to pratite svoju ravaku od kluba prodite se Zelje.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Duska opet laže i petlja. A lafo se ne pali na dešavanja u našem klubu. Smješan dečko.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Samo moras pruznati da je naš crnac crnji od vašeg...jurisicduska je napisao/la:Ovaj je pobijedio, ješić dovodi igrače sa menadžerima sa kojim je u talu. Majstore isti je menadžer našim brazilcima i mailsonu. Kako si se provalio to je presmiješno. Sarajevo da je htjelo Mailsona, Thiaga, potpisalo bi ih. Razlika je suštinska nama je ješić preporučio Brazilce a vama taj menadžer. Vi fol upoznati sa kvalitetom Mailsona hahahahaha.
-
- Kontakt:
Realno Mailson bi vam mogao biti pojačanje, ima šlifa i fin je igrač , ali ovaj Nigerijac nije fudbaler, Kramarić bi mogao biti zahvalan, za rotacije.
Suština je da je onaj najavljivao kanibale i top igrače, zbog tog ovo sve. I prozivao najgnusnije kao i njegov drug pile i onaj mu zamjenski profil koji dođe da ga podrži. Jedino je bokačo fino pisao.
Ništa loše i ništa lično, a jest crnji za nijansu.
Vrbanjusa sta sam slagao molim te?
Suština je da je onaj najavljivao kanibale i top igrače, zbog tog ovo sve. I prozivao najgnusnije kao i njegov drug pile i onaj mu zamjenski profil koji dođe da ga podrži. Jedino je bokačo fino pisao.
idi probavaj sifre od mog profilajurisicduska je napisao/la:Realno Mailson bi vam mogao biti pojačanje, ima šlifa i fin je igrač , ali ovaj Nigerijac nije fudbaler, Kramarić bi mogao biti zahvalan, za rotacije.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Dobro objektivni čovječe haj nam navedi što on nije fudbaler ?pile87 je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Realno Mailson bi vam mogao biti pojačanje, ima šlifa i fin je igrač , ali ovaj Nigerijac nije fudbaler, Kramarić bi mogao biti zahvalan, za rotacije.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
ikande bio clan milana, vjerovatno uspjesni ojjj hahhha.. zato u strasnom torpedu nema mjesta ni za klupe samo ga se kaznajva vjerovatno i on pisa po navijacima kao i suigrac mu samir
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Jer nije igrao profesionalno fudbal nikad. To je isto kao da ja kažem da sam fudbaler a trenirao malo malo termine igrao, malo na pjesku, malo ispred kući.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Znači kad Southampton dovede iz nižeg ranga engleskog fudbala igrača on nije fudbaler jer nije igrao profi fudbal ? Šta je po tebi Vardy onda ? Vrtlar ?jurisicduska je napisao/la:Jer nije igrao profesionalno fudbal nikad. To je isto kao da ja kažem da sam fudbaler a trenirao malo malo termine igrao, malo na pjesku, malo ispred kući.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
godrina je napisao/la:ikande bio clan milana, vjerovatno uspjesni ojjj hahhha.. zato u strasnom torpedu nema mjesta ni za klupe samo ga se kaznajva vjerovatno i on pisa po navijacima kao i suigrac mu samir

Golema je ovo razlika brate, golema!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
ja samo ne znam sta vas briga eto samo to objasnite jel ga nudimo vama ne razumijem imate svoj klub pa tamo palamudite do sutra jel ko igrac nije li ....
Zamisli koliko moraš propasti da bi ti prvo saigrač bio Ronaldinho a onda Dzemo ili Bojan..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
@pile šta bulazniš ti? Kakve šifre profila ? Jesi to ti moju konto provaliti, daću ti u pp ako ti šta znači?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.