Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dobar, šteta za onu asistenciju Jordanu koji fula zicer. Da hoće dobiti, da ima još veće samopouzdanje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kyrie usro. Bravo Dzanane
Samo sabur i doci ce sve na svoje aBd 
Super, konacno je poceo dobivati minute. Ajde sada biscanu, da vidimo sad tu zelju za dokazivanjem.
Ozbiljne minute u rotaciji. Od polovine 1/4 i od polovine 3/4 i pocetak 4/4. Malo nevidljiv i ignorisan u drugom poluvremenu.
Proslu 12, sad 9...u prosjecnih 17,5min zabija 10,5pts.
Ako i u narednoj klepi 10tak poena, onda kod trenera ulijeva povjerenje da moze u racunati u svojoj kalkulaciji 10 njegovih u prosjeku kod ovog tipa rotacije. Fino se sad ovo usmjerava. I dobra iskoristenost procenata iz igre. Ono sto je najvaznije, njegovih 9pts je iz tranzicije. Fino fino, drago mi je.
Proslu 12, sad 9...u prosjecnih 17,5min zabija 10,5pts.
Ako i u narednoj klepi 10tak poena, onda kod trenera ulijeva povjerenje da moze u racunati u svojoj kalkulaciji 10 njegovih u prosjeku kod ovog tipa rotacije. Fino se sad ovo usmjerava. I dobra iskoristenost procenata iz igre. Ono sto je najvaznije, njegovih 9pts je iz tranzicije. Fino fino, drago mi je.
"Ponesi je kuci Spensere" 
Sinoc je bio stvarno dobar, mnogo bolji nego u prvoj tekmi i to je dobro, sigurno ako ovako ostane ima sansu da ostane clan rotacije i kada se Levert vrati...
p.s. lijepo prica engleski
p.s. lijepo prica engleski
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- hule_barca
- Kontakt:
Ovih 9 poena s samo jednim promašajem iz igre i uz, koliko sam vidio, solidnu igru u odbrani, vrijedi kao da je zabio 20 poena u prošlom meču u garbage timeu. Samo da se ugura u rotaciju i da ga igrači koliko-toliko počnu forsirati. Zasad igra apsolutno u službi tima, ali time će sebi odškrinuti vrata rotacije, a kasnije neka igra malo i za sebe.
Mes Que Un Club
- AlphonseKauders
- Kontakt:
efikasne utakmice su sigurno put do minutaze....i to sto moze kreirat sa loptom, koliko vidim u ovim zadnjim poenima i pokusajima asistencije, saigraci su se sklonili u stranu da bi on nesto kreirao....to su sigurno upute sa klupe....realnost je da dinwidie kreira najvise za sebe pa nije lose da uz njega ima neko ko moze uzet loptu i sam probat
generalno mislim da su sw netsi preracunali u vezi kyriea i onoga sto on nosi sa sobom....mora se nekad ukljucit i emocionalna inteligencija kad sastavljas ekipu....vec se pomalo sire price o kyrieu kao cudaku sa negativnim efektom
na rezultat sto ga prati cijelu karijeru uprkos partijama od 50 poena.....lebron ga je znao postaviti na pravu mjeru, a svaka solo avantura sa njim kao glavnim igracem je imala los predznak.....sta ce tek biti kad se vrati durant
generalno mislim da su sw netsi preracunali u vezi kyriea i onoga sto on nosi sa sobom....mora se nekad ukljucit i emocionalna inteligencija kad sastavljas ekipu....vec se pomalo sire price o kyrieu kao cudaku sa negativnim efektom
na rezultat sto ga prati cijelu karijeru uprkos partijama od 50 poena.....lebron ga je znao postaviti na pravu mjeru, a svaka solo avantura sa njim kao glavnim igracem je imala los predznak.....sta ce tek biti kad se vrati durant
ne znam dal ste obratili paznju na komentatore, al poslusajte sta sarah kustok (a mozda i nije ona) kaze na 00:48
6:14
gledam rookie cam reddish guli 23,5 minute po mecu uz 25% ukupnog suta!!!ono kad ti upane kasika u med
sta bi bilo da musa moze igrati opusteno svako vece znajuci da ce igrat ma kako los bio...trae young prvih par mjeseci lani nije mogao kupiti kos,a danas je buducnost lige
srecom musa se uvijek izdvajao svojim mentalitetom koji evo i atkinson spominje, pa se nadati da ce se izboriti za bolji status cisto na racun kvaliteta...da je mogao imati bolje okolnosti, jeste... i zamjena d'angelo- irving,nije mu isla u prilog ,jer je vec bio kliknuo sa prvim van terena ,a i d'angelo je vise spreman ukljuciti saigrace.....na kraju bi marks mogao pojest gomilu govana zbog ovog poteza
sta bi bilo da musa moze igrati opusteno svako vece znajuci da ce igrat ma kako los bio...trae young prvih par mjeseci lani nije mogao kupiti kos,a danas je buducnost lige
srecom musa se uvijek izdvajao svojim mentalitetom koji evo i atkinson spominje, pa se nadati da ce se izboriti za bolji status cisto na racun kvaliteta...da je mogao imati bolje okolnosti, jeste... i zamjena d'angelo- irving,nije mu isla u prilog ,jer je vec bio kliknuo sa prvim van terena ,a i d'angelo je vise spreman ukljuciti saigrace.....na kraju bi marks mogao pojest gomilu govana zbog ovog poteza
da nisu doveli doveli kyrieja, ne bi doveli niti kevina duranta
njih dvojica su drugari i zeljeli su igrat skupa, pa cak su doveli i deandre jordana za koga ne vjerujem da bi ga doveli, al eto, moras neke stvari ucinit da bi neke igrace doveo... tako to ide jbg
njih dvojica su drugari i zeljeli su igrat skupa, pa cak su doveli i deandre jordana za koga ne vjerujem da bi ga doveli, al eto, moras neke stvari ucinit da bi neke igrace doveo... tako to ide jbg
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Bolje je moglo što se "izbora" ekipe tiče, al' eto, tako je kako je. Na kraju kvalitet (ukoliko ga ima) će da dođe do izražaja, ovako malo teže, al' opet biti će to uredu. Samo neka nastavi ovako, da ga ozljede zaobiđu, i može on dosta toga napraviti, i napraviti će aBda. Bitno je da on očito i dalje ima isti mentalitet, iako nije bio u zavidnoj situaciji od dolaska u NBA, al' to je ono što kažu stabilna psiha, i jaka ličnost.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Meni licno Irving nije toliki problem ove godine. Netsi su izgubili tijesno u 4 meca.
Marks je ucinio ono sto sto se od njega ocekivalo, a to je potpisati u paketu KD, DJ i Irvinga i nitko mu to ne moze uzeti za zlo.
Ja prvi koji gotivim Netse i DLo mislim da je ucinio pravi potez. Irvinga uvijek ispred DLo bi birao ma kakav god ovaj prvi bio kancer za ekipu.
Reddish i dalje zivi od srednjoskolske slave. Lik je sutao 31% za 2 pored Ziona i RJ koji su privlacili svu paznju na sebe. Iz nekog razlog on ima cijelu armiju balavaca koji ga brane u fazonu kao mlad je ovo ono, a katastrofa igrac. Pa svi ismijavali Vasington sto su Japanca uzeli umjesto Reddish, a Japanac vec 5x bolji igrac. Sto se tice Dzanana mnogo mi ie drago vidjeti da ostvaruje uspjeh u NBA, pogotovo kad znam da sam ga dobio prije par godinaAirRamiz je napisao/la: ↑13 nov 2019, 16:46gledam rookie cam reddish guli 23,5 minute po mecu uz 25% ukupnog suta!!!ono kad ti upane kasika u med
ne treba potcijeniti utjecaj New Yorkea kao grada kad je Durant prelomioChinaglia je napisao/la: ↑13 nov 2019, 16:50da nisu doveli doveli kyrieja, ne bi doveli niti kevina duranta
fino je to sto je dogovarao sa irvingom i DJom i fino je pricati da ga je privukla kultura koju Marks gradi u Brooklynu....ali mislim da je najvise utjecaj grada, i za biznis i sve ostalo....Knicksi su ipak krs sa velikim pritiskom pa nije cudo da je njih izbjego