FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
2-0 i dovidjenja prijatno 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- antipolitikaa
- Kontakt:
0:2 hvala na gostoprimstvu19TM87 je napisao/la:2-0 i dovidjenja prijatno

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Daj Boze da nam eventualno kisa ne pokvari posjetu i uzivanciju. Propisno se naoblacilo i samo sto nije pocela padati. 
@antipolitika
Jesmo dobri domacini, ali toliko dobri nismo

@antipolitika
Jesmo dobri domacini, ali toliko dobri nismo

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- antipolitikaa
- Kontakt:
nemas mi sta pricat,lani u nas kad je god utakmica u Mostaru bila neko je nevrijeme naletilo,cekas,cekas i ono kisa nakon 10 dana padne !
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Ma padala je i prosli put, protiv Sirokog, pa je opet bilo puno. Samo sto bi veci merak bio da ne padne 

ma ima jos faktora koji ce uticat na manju posjetu...ali opet ocekujem dobru posjetu 

Bice fina atmosfera i nadam se dobrom nogometu i prije svega fer i korektonoj utakmici Zrinjski je ove polusezone po tezni odmah iza Sirokog od utakmica koje igramo kuci, trenutno su lose plasirani sto ne bi trebalo uzeti zdravo za gotovo puno su oni ozbiljni nego sto pokazuje stanje na tabeli.Volim kad igramo protiv njih zato sto se ne brane na Grbavici kao vecina ekipa nego pukusavaju igrati.Nadam se pobjedi i ne ocekujem laganu takmicu.Nek nam je sretno.MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZE!
nikad_izvini je napisao/la:Zbog tebe sam rođen
i za tebe navijam
godine života svoga
tebi dao sam
ooooooooooooo
tebe volim
tebi pjevam
za jedan gol
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ma ne bi valjalo da kisa padne prije svega to ce se odraziti na igru...brza lopta isto kao protiv sirokog i u svakom slucaju bi otezala uslovwe za igru...a sto se tice navijaca ko misli da ide ici ce bez obzira na vrijeme!!
JUG, JUG, JUG, JUG JE SAMO JEDAN!!!
JUG, JUG, JUG, JUG JE SAMO JEDAN!!!
kad je skote mojne da se daspre jer sa gaju smapje riose 

-
- Kontakt:
Zrinjski svakako nije protivnik za odbacit tako da se nesmije nadati u laganu pobjedu (iako ni to nije iskljuceno) ali bih volio da nebude sreca kao prosli put protiv sirokog nego da se vidi kakvu mi ekipu imamo. ugl. veceras ce bit ludilo samo da kisa nepadne i bit ce sve ok
cuo sam isto da se sprema xstra koreografija
SVI NA GRBAVICU!

SVI NA GRBAVICU!
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
evo kako je to izgledalo nekad u aprilu ove godine:
Veceras aBd jos bolje,jos jace,jos glasnije. Salute
Veceras aBd jos bolje,jos jace,jos glasnije. Salute
dobar ti taj avatar pravoantipolitikaa je napisao/la:nemas mi sta pricat,lani u nas kad je god utakmica u Mostaru bila neko je nevrijeme naletilo,cekas,cekas i ono kisa nakon 10 dana padne !

Volim te Zeljo!!!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
imal barem prenos preko radia ili nesto ?
ZELJOOOOOOOOOO

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
evo završeno prvo poluvrijeme 1:1,nadam se da ćemo postici još koji pogodak i tako ostvariti pobjedu 

da hocete pobjedit volio bi vise nego ista samo radi pitara eno ih se vec tamo raspisali protiv vas koji su ono seratori nedaju ni da komentar cojek ostavi levatijocker123 je napisao/la:evo završeno prvo poluvrijeme 1:1,nadam se da ćemo postici još koji pogodak i tako ostvariti pobjedu
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
levatu jedan ne zavadjaj raju niko nista na temi o sarajevu nije napisao o ovoj tekmi, a kamoli govorio nesta o rezultatu. idi se lijecianes78 je napisao/la:da hocete pobjedit volio bi vise nego ista samo radi pitara eno ih se vec tamo raspisali protiv vas koji su ono seratori nedaju ni da komentar cojek ostavi levatijocker123 je napisao/la:evo završeno prvo poluvrijeme 1:1,nadam se da ćemo postici još koji pogodak i tako ostvariti pobjedu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
zavrseno 1-1 sad se kitari vesele
ovaj covjek se registrovao samo da bi zakuhavaoanes78 je napisao/la:zavrseno 1-1 sad se kitari vesele

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.