Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

plavipatriota
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la plavipatriota » 12 dec 2014, 23:08

terabajt je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:volio bih baš da ima neka anketica da vidimo šta forumaši misle KO ĆE BITI IZABRAN, a ne koga oni podržavaju, jer evo onaj kojeg ja podržavam, ne mislim da će izabran biti..
Pa imas naketu gore na vrhu zar nisi glasao do sad, to ti je isto.
ova anketa je više ko za koga navija, mene interesuje šta raja misli ko će biti :D al eto ostalo je malo vremena pa ćemo to i saznati..
znaš ono kad neko kaže: "ma ja bih volio da izaberu tog i tog, ali mi se sve čini da će biti taj i taj" :D
e mene zanima "taj i taj", ne "tog i tog" :mrgreen: :mrgreen: anketa je za "tog i tog"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 dec 2014, 23:09

Sto ste se uhvatili ankete, pa Susic je skupio 20 000 lajkova da ostane selektor BiH.
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 dec 2014, 23:10

DonCorleone je napisao/la:Meč između ekipa Lille OSC i Wolfsburga u okviru grupe H posmatrao je i bivši trener “Vukova” Felix Magath, prenosi novinska agencija Patria.

Mediji nisu propustili priliku da se osvrnu na njegovu kandidaturu za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Sve prisutne novinare je zanimalo zašto Magath nije preuzeo vodstvo reprezentacije Bosne i Hercegovine na šta je on poručio kako nije osoba koja radi stvari na pola.

- Bosna i Hercegovina ima dobre igrače, jedne od boljih u Evropi - istakao je Felix i dodao kako bi trebali da se kvalifikuju na svaku veliku fudbalsku smotru.

- Ja sam želio da vodim te igrače po prvenstvima i možda od njih napravim prvake - uz osmijeh je poručio nekadašnji trener “Vukova”.

Na kraju dodaje kako su čelnici Fudbalskog savez Bosne i Hercegovine zadovoljni borbom za drugo mjesto, a to nije to, prenosi Patria, piše „nogolopta.com“.

Interesantno, cuj zadovoljni borbom za drugo mjesto. To je upravo ono sto je Sajo od prvog dana ponavljao, famozno drugo mjesto. Ovaj hoce da bude prvi, a oni mu ne daju :rol: .
Mi prvi ne možemo biti ni pomoću filmskih trikova realno :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 12 dec 2014, 23:10

soccerfan je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Hadzibegic, Bazdarevic i Osim ... neko od ova tri.

Jedan portal je napisao da je to Bazdarevic, pa cemo vidjeti.
Ovo nam dode ko biranje najmanje od tri zla. :roll: :roll: Elem aji he ovo fakat top 3, ajmmoooo Meesssaaa :clap: :clap: :clap: A generalno na sva tri imena, suze same krenu. :cry:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 dec 2014, 23:10

Ma Saji je na kraju valjalo i trece mjesto i jos 18 bodova je bilo navodno u igri :facepalm: :facepalm: A Magathu malo drugo mjesto. Sta bi tek bilo sa su nas Magath, Ciro, Vaha preuzeli odma poslje SP tada su oni bili puno spremniji.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2014, 23:11

bulbasor je napisao/la:Imaju li Sejdic-Finci svog kandidata? :mrgreen:
Avram Grant i Sinisa Mihajlovic. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 12 dec 2014, 23:12

firefirefirely je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Hadzibegic, Bazdarevic i Osim ... neko od ova tri.

Jedan portal je napisao da je to Bazdarevic, pa cemo vidjeti.
Ovo nam dode ko biranje najmanje od tri zla. :roll: :roll: Elem aji he ovo fakat top 3, ajmmoooo Meesssaaa :clap: :clap: :clap: A generalno na sva tri imena, suze same krenu. :cry:
Od pocetka se pise da Bazdarevic ima najjaci lobi u Savezu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 12 dec 2014, 23:13

vala bolji jaran sa "savezašima" teško ko može biti od hadžibegića :mrgreen:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 12 dec 2014, 23:13

Hadžija i Meša da su cijenjeni kao treneri vodili bi makar Francuske drugoligaše a Amar može samo u Želji bit trener.Tako da koji god od ove trojice bude selektor smo na istom.Jedini ozbiljni kandidat poslije Vahe je Rajevac a ovo ostalo je igra NS BIH MANAGER 2015.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 dec 2014, 23:14

Oglasili su se i ovi iz FSRS, ulgavnom smatraju da Rajevac mora da se nađe među finalna 2-3 ako se gleda po referncama. I u pravu su, da se gleda po referecncama on mora biti tu.

P.S. Sutra od određenih novinara i ljudi koji se motaju oko reprezentacije (a veze nemaju sa vezom) ocekujem tekstove i izjave tipa kako je pokazano nepostovanje prema Barbarezu, nesto slicno sto se ovdje pise "da je legnda, idol, patriota" a iskustvo ko te pita. Cak ce i on sam da se javi kao nezadovoljan, a zapravo je bahat i bezobrazan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 dec 2014, 23:15

“Što se tu desilo, pa to je ista ona ekipa koja je prošle godine vođena mojim Safetom (Sušić, op. a.) redala velike uspjehe te bila strah i trepet svima. Nešto ima tu što mi jako smeta, a to je da tolika koncentracija talenta ne doživi uspjeh, koji je za ovu generaciju još dostižan. Sve ostale moje drage prijatelje poštujem, ali mislim da oni nisu spremni da probude našeg uspavanog Zmaja te da bismo ostali prikovani gdje jesmo. Ovdje više nije stvar taktike niti taktičkih razmišljanja, ovdje je bitno vratiti pobjednički duh”, smatra Ćiro, kojeg imena koja su se pojavila u opticaju za novog selektora baš i ne vesele. Zapravo, utjeruju mu strah, pa se on odlučio uhvatiti tog posla. “Ja sam jedini čovjek koji garantira da će naša draga reprezentacija biti dio spektakla u Francuskoj, te za razliku od drugih ja već znam koje su mogućnosti ove reprezentacije i znam da ćemo sve reprezentacije u našoj grupi pregaziti te otići kao prvi ili drugi u Francusku”, dodao je Ćiro.

:salut: :salut:

Znam da Ciro nije realna mogucnost ( mada mi nije jasno zasto nije jedan od kandidata ) ali eto dok nije izabran selektor jos mozda postoji neka luda nada. Jer to sto ima Ciro nema niko od nabrojanih kondidata. Ni referense koje se ovdje vole itekako spominjati a da o motivacijskim sposobnostima i ne govorim. A i voli ovu reprezentaciju to je evidetno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 dec 2014, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 dec 2014, 23:23

Sabinho je napisao/la:Samo da nam selektor opet ne bude komentator Tulic.
Naravno da neće. Tulić ima isuviše dobar posao sada, da bi se zamajavao sa nama navijačima. :D

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 dec 2014, 23:26

Elegant je napisao/la:P.S. Sutra od određenih novinara i ljudi koji se motaju oko reprezentacije (a veze nemaju sa vezom) ocekujem tekstove i izjave tipa kako je pokazano nepostovanje prema Barbarezu, nesto slicno sto se ovdje pise "da je legnda, idol, patriota" a iskustvo ko te pita. Cak ce i on sam da se javi kao nezadovoljan, a zapravo je bahat i bezobrazan.
Može li ti napisati ijedan post u kojem ga nećeš spomenuti u negativnom kontekstu, u kojem ga nećeš spomenuti uopće?! Odavno smo svi shvatili da ga ne želiš za selektora, da ga očito ne podnosiš, zbog čega, kako, zašto, tvoja stvar,ali valjda postoje i neke granice. Svaki put ponavljaš jedno te isto, a i sam znaš da su šanse da bude izabran nikakve, pa ne znam čemu sve to, de malo ohladi!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2014, 23:29

DragonGirl je napisao/la:
Elegant je napisao/la:P.S. Sutra od određenih novinara i ljudi koji se motaju oko reprezentacije (a veze nemaju sa vezom) ocekujem tekstove i izjave tipa kako je pokazano nepostovanje prema Barbarezu, nesto slicno sto se ovdje pise "da je legnda, idol, patriota" a iskustvo ko te pita. Cak ce i on sam da se javi kao nezadovoljan, a zapravo je bahat i bezobrazan.
Može li ti napisati ijedan post u kojem ga nećeš spomenuti u negativnom kontekstu, u kojem ga nećeš spomenuti uopće?! Odavno smo svi shvatili da ga ne želiš za selektora, da ga očito ne podnosiš, zbog čega, kako, zašto, tvoja stvar,ali valjda postoje i neke granice. Svaki put ponavljaš jedno te isto, a i sam znaš da su šanse da bude izabran nikakve, pa ne znam čemu sve to, de malo ohladi!
Ne moze, ne pokusavaj ga ubjediti u to. ;) Ignore, i mirna si.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 dec 2014, 23:29

DragonGirl je napisao/la:
Njega inače zovu ''copy-paste''. Mislim da ti je jasno zašto. :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 dec 2014, 23:29

Elegant je napisao/la:Oglasili su se i ovi iz FSRS, ulgavnom smatraju da Rajevac mora da se nađe među finalna 2-3 ako se gleda po referncama. I u pravu su, da se gleda po referecncama on mora biti tu.

P.S. Sutra od određenih novinara i ljudi koji se motaju oko reprezentacije (a veze nemaju sa vezom) ocekujem tekstove i izjave tipa kako je pokazano nepostovanje prema Barbarezu, nesto slicno sto se ovdje pise "da je legnda, idol, patriota" a iskustvo ko te pita. Cak ce i on sam da se javi kao nezadovoljan, a zapravo je bahat i bezobrazan.
Pa kada bi se gledalo po referencama on bi i trebao preuzeti reprezentaciju jer ipak ima četvrt-finale Svjetskog prvenstva prije 4 godine, to ostali nemaju ni na igricama ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 dec 2014, 23:30

Samo jedna molba, ako izaberu Hadzibegica dozvolite mi da otvorim temu.
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 dec 2014, 23:32

Head je napisao/la:Samo jedna molba, ako izaberu Hadzibegica dozvolite mi da otvorim temu.
Hoće li biti ime teme u formatu "Faruk Hadžibegić - Hadžija" ili recimo "Mehmed Baždarević - Meša" pošto se mora nastaviti tradicija Papeta :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 dec 2014, 23:33

Head je napisao/la:Samo jedna molba, ako izaberu Hadzibegica dozvolite mi da otvorim temu.
Pa možeš i sada otvoriti temu o njemu, samo ne ovdje, otiđi na ''Ljubav i sex'', jer si narajcan na njega 24h.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 12 dec 2014, 23:38

voltron30 je napisao/la:
Pa možeš i sada otvoriti temu o njemu, samo ne ovdje, otiđi na ''Ljubav i sex'', jer si narajcan na njega 24h.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Proximic i 18 gostiju.