Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 07 jun 2012, 00:01
ja ne znam sta ovi Bearsi glume ovo oko Hestera hoce da ne bude vise returner sta li vec ..mislim doveli smo mi ovog iz Giantsa returnera Devin Thomasa nije on los dobro je to radio u Giantsima, ali ebiga ipak kad je Hester tu mnogo vise te se boji protivnik...barem 10 yardi krace ispucavaju ili prave greske kako bi izbjegli njegovo hvatanje i td..ipak bez obzira sto ga pokusavaju izbjeci ipak se tu napravi koja greska i skrati se izbijanje i to je to..jednostavno Hester mjenja koncepciju igre kod protivnika to je sigurno..Bearsi su doveli tacnije dva recivera koji su returneri to je vec spomenuti Thomas iz Giantsa i Eric Weemsa iz Atlante...pozitivno je to jer su obadvojica reciveri i returneri svakako...Weems bi mogao tu komotno uskociti biti dobar reciver...Hestera sve vise guraju za recivera, ali ebiga on je meni prenizak za tu poziciju..brz je strasno i zna se odkriti, ali mora on jos dosta tu da uci kako bi dostigao nivo da bude medju 3 recivera..on je bio prije Knoxa i Benneta prose godine i to je nasa greska..kako bolan da bude prije Benneta nema sanseeeeeeeeeee...jedino sbog seme koju smo igrali na brze recivere on je imao tu vjerovatno ulogu, a i sad bi mi bilo glupo kad bi bio prije Benneta...po meni prva tri recivera su Marshall, Jeffery i Bennet..Bennet zna Cultera u dusu kao i Marshall, jer su u srednjoj skoli igrali skupa i znaju se dosta dobro ...joj jedva cekam sezonu majkemi.
Chicago zeli Super Bowl

...inace ne odrzavaju se oni cesto u ovim hladnim gradovima, a New York je dobio i sad je na putu Chicago... inace dobili smo inace prvi od svih stadiona LED certefikaciju kao jedan od najboljih i najsigurnih stadiona prije par dana.. znaci to je prvi stadion u USA koji je dobio tako kako komesar rece Chicago je na putu da dobije Super Bowl
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
amerosm
-
Kontakt:
Patriots release WR Chad Ochocinco...
Mislim da je ovo bio ocekivan potez BB-a.
Takodjer prema izjavi Marka Reiss-a (ESPN-ov novinar za podrucije Bostona) Carter ce sa Patriotsima potpisati novi ugovor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jun 2012, 00:28
Patsi potpisali novi ugovor sa
Gronkom, najveci u historiji za jednog TE
Na 6 god, 54mil $, 16.5 garantovano, a postoji i klauzula prema kojoj Patsi mogu 2015 uz 10
milki, produziti ugovor ponovo do 2019
Na redu su Hernandez, Chung i Vollmer

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
NedozvoljenaPozicija
-
Kontakt:
Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 jun 2012, 00:54
rio_Ferdy88 je napisao/la:Patsi potpisali novi ugovor sa
Gronkom, najveci u historiji za jednog TE
Na 6 god, 54mil $, 16.5 garantovano, a postoji i klauzula prema kojoj Patsi mogu 2015 uz 10
milki, produziti ugovor ponovo do 2019
Na redu su Hernandez, Chung i Vollmer

Taj čovjek vrijedi suhog zlata, nema nikakve sumnje da bez njeg ne bi vidjeli finala ove sezone, strp'o je više nego ijedan WR.
-
amerosm
-
Kontakt:
Šestogodišnjak poslao džeparac svom sportskom heroju kako bi ga nagovorio da se vrati u stari tim.
Brendon Džejkobs celu karijeru je proveo u nujorškim Džajantsima, ali nakon sedam godina nije uspeo da se sa upravom kluba dogovori oko revidiranog ugovora, i napustio je tim.
Jednog šestogodišnjeg fana Džajantsa ova vest je toliko rastužila, da je napisao pismo Džejkobsu, priložio "neku paricu" i zamolio ga da se vrati u klub.
"Poštovani gospodine Džejkobs, u prilogu ćete naći pismo mog sina Džozefa. Gledao je jednu utakmicu i bio oduševljen Džajantsima, i veoma ga je rastužila vest o Vašem odlasku. Pošto sam mu objasnila da ste otišli jer tim nije imao više para, napisao Vam je pismo, i priložio sve što je imao u kasici-prasici", napisala je Džozefova mama Džuli.
Mališan je u pismu napisao "Dragi gospodine Džejkobs, evo mojih para kako biste mogli da se vratite u Džajantse. Voli Vas Džo". Uz pismo je priložio svoj džeparac - tri dolara i 36 centi.
Džejkobs je dirljivo pismo podelio sa fanovima na Twitteru.
"Nemam reči, zamalo sam zaplakao i još uvek se borim sa suzama. Mislim da ću morati da posetim ovog dečaka i iznenadim ga", napisao je igrač američkog fudbala, koji je u međuvremenu potpisao za tim 49ers iz San Franciska.
Svaka cast malcu...Mozda bi @Edin trebao poslati pismo Manningu i zamoliti ga da se vrati u Coltse.

-
amerosm
-
Kontakt:
-
CLS
-
Kontakt:
koliko ja znam petsi su ga potpisali
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
delpiero20
-
Kontakt:
Postao/la delpiero20 » 16 jun 2012, 01:29
Treba vise neko da shvati da u mojim Giantsima svaki TE igra dobro...Shockey-Boss-Pascoe-Ballard-Beckum
Ko je sljedeci Robinson-Hopkins-Purvis
Nije do njih nego do OL i Ilije Gromovnika

-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2012, 14:00
da hoce ovi Bearsi potpisati vec jendom Fortea u pm...ebiga razumijem ih rizicno je placati, ali ebiga sad smo skupili tu ekipu pa sa Forteom je to jos puno bolje...ovako cemo biti nepredvidljivi za sve...ranije smo bili ekipa kojoj su svi pokusali zaustaviti trcanje, a nisu nesto posebno ni uspjevali bez obzira sto Bearsi nisu imali dobru OL..ovako sad imas te recivere pa ljudi ce vise obracat paznju kako doci do Cutlera ili zaustaviti nase recivere, a Forte bi mogao trcati ponovo ...uglavnom samo da ga potpisu i krecemo

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
CLS
-
Kontakt:
a zasto bi forsirali sa potpisom Fortea, imaju prevagu tu i pametno je sto zele to da i iskoriste u svoju korist, ako hoce Forte na duzi period sa Bersima, mora pristati na manju platu

Pa sam poslije reko tata
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2012, 16:54
ma on i nece da bude preplacen barem on tako kaze...ebiga doveli smo ovog Busha covjek potpiso haman pa djaba ebiga

...a dobar RB puno ce nam valjat ..umjesto da su oni Packersi ga doveli da budu jos opasni, a Bearsi koji su imali 2-3 RB ...samo bice strasne ove utakmice Bearsa i Packersa, kao i Bears-Lions i Lions-Packers....ovdje ko izvuce na gostovanju pobjedu on je u prednosti

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
CLS
-
Kontakt:
da, ta divizija i divizija gdje su Giantsu su najteze po meni, a ujedno i najzanimljivije, da budemo realni nema favorita, svako svakoga moze dobiti i to bez problema

e sada to je jedna od prevaga koja ide u vasu korist sto ste doveli tog RB i to je dobar posao, jeste da je Forte kukao na Twiteru kako ga ne postuju ali ipak je ovo liga QB, a ne RB
Pa sam poslije reko tata
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2012, 08:15
danas su Packersi i Bearsi igrali golfa

..odlicna uvertira za pocetak campa i sezone ako bog da... samo nisam znao da je George Halas iz Bearsa nekada owner ucestvovao u formiranju Packersa..jer tad su samo bili Bearsi i on je se zalagao i ulozio novca da se Packersi osnuju i igraju protiv Bearsa... zato taj i rivalitet postoji

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2012, 18:18
Urlacher zeli da bude free agent slijedece sezone, da po prvi put u zalasku karijere osjeti kako je biti slobodan

.. ali svi dobro znamo da je to samo onako da osjeti, jer on se oprasta kao Bear

..vjerovatno i on zeli da vidi da li su Bearsi loyalni, a to nebi trebalo biti upitno..ja bi njemu dao vise para nego bilo kojem boljeg od njega danas ne zbog toga sto mislim da je bolji, vec zato sto je zalsuzio i sto treba da se oprosti ovdje...covjek u onim godinama igra fenomenalno svaka mu cast majkemi i ja Bearse ne mogu zaisliti bez njega..mozda meni najtezi trenutak odkad pratim ovaj sport bio bi odlazak Urlachera ili kad bude se povukao definitivno iz ovog sporta

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
amerosm
-
Kontakt:
Ostalo je jos manje od dva mjeseca do pocetka nove sezone i aBd 3.Februara u NO cemo gledati sljedecu sliku:
5.Februar ove godine necu nikad zaboraviti i dan danas sam ubjedjen da bi Gronkowski uhvatio onu loptu da je bio potpuno spreman.
-
Edin TM87
-
Kontakt:
Mislite:
(nema slike da Luck dize trofej

)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2012, 18:44
Divi Edina,
gloryhuntera, jedino mu oni
scouseri vise nisu najtrofejniji

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 16 jul 2012, 19:22
Forte, Bears reportedly agree to 4-year, $32 million deal
napokon

..pa et taman 8m po godini koliki bi mu bio i Franchise Tag da je potpisao, jer on je iznosio nekih 7,8m..pa nismo lose ni prosli , samo sto ne volim ovo negativno da se desava pred pocetak sezone...taman smo sad skupili offense i vjerovanto ekipu koja bi mogla napraviti nesto vise...odbrana ako bude onakva kapo prije 2-3 godine i ranije zaista treba biti optimistican..jeste divizija smrtonosna, ali ebiga mozemo sad sa novim reciverima, dva odlicna RB..OL OL OL OL OL treba samo malo da protektuju Cutlera i da to bude mmmmmm

..Kze Tillman da ga Marshal pravi boljim CB..kao na treningu ga pokuava ganjat zatvarat..kao vjerovatno ce sad znati kako ce raditi svoj posao sa takvim brzim i boljim reciverima, jer napokon ima priliku da radi sa jednim takvim reciverom.
Tillman je bio pro bowll i zasluzio je zaista kroz svoju karijeru je odlicno radio svoj posao..jest da je tesko izlazio na kraj protiv Packersa i protiv nekih recivera, ali zato svaki reciver je zeljeo izbjeci Tillmana u slucaju hvatanja , jer uglanvom Tillman je to izbijao iz ruku i uzimao lopte..tu je jedan od boljih CB definitivno..prosle godine je imao nekoliko takvih sto ga je i odvelo na pro bowl
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
SirAlexFerguson
-
Kontakt:
Postao/la SirAlexFerguson » 18 jul 2012, 10:04
- California Highway Patrol observed Marshawn Lynch's white van weaving in and out its lane, nearly colliding with two other vehicles, before the Seahawks star was arrested early Saturday morning. The officer noted that Lynch exhibited "objective signs of intoxication" and failed field sobriety tests
- Dallas Cowboys receiver Dez Bryant was arrested Monday after allegedly assaulting his mother, Angela, on Saturday, according to DeSoto, Texas, police captain Ron Smith. According to the incident report, Bryant became angry when his mother asked him to leave her home during an argument Saturday afternoon.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.