Imate galeriju slika na nasem sajtu

http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 83650.html" onclick="window.open(this.href);return false;ahmic je napisao/la:ima li kakvih linkova danas?
Bio je neki dan interviu sa Susicem gdje je to navodno rekao i da ih nece pustiti.Cartman je napisao/la:Gdje si cuo to da su i Miske i Begovic trazili postedu? Licno mislim da je mogao dat svima sto zaigraju od pocetka protiv Latvije. Yebo ih Oman.
Znaci ista prica ko za Meksiko prvi put kada je Dzeki dopusteno da ne ide u Ameriku, a Begovic javno prozivan kao izdajnik zato sto nije htio da ide. Susic bezveze pravi probleme.Sakuragi je napisao/la:Bio je neki dan interviu sa Susicem gdje je to navodno rekao i da ih nece pustiti.Cartman je napisao/la:Gdje si cuo to da su i Miske i Begovic trazili postedu? Licno mislim da je mogao dat svima sto zaigraju od pocetka protiv Latvije. Yebo ih Oman.
Cekaj Cartmane, ne trci pred rudu, ne znamo zasigurno sta je uzrok povredi. Mozda je covjek stvarno povrijedjen a ovdje mu se vec natovara na ledja nema sta nije.Cartman je napisao/la:Znaci ista prica ko za Meksiko prvi put kada je Dzeki dopusteno da ne ide u Ameriku, a Begovic javno prozivan kao izdajnik zato sto nije htio da ide. Susic bezveze pravi probleme.Sakuragi je napisao/la:Bio je neki dan interviu sa Susicem gdje je to navodno rekao i da ih nece pustiti.Cartman je napisao/la:Gdje si cuo to da su i Miske i Begovic trazili postedu? Licno mislim da je mogao dat svima sto zaigraju od pocetka protiv Latvije. Yebo ih Oman.
Istina je za intervju, gdje je Safet rekao da će poštediti Edina, a Misketa ne iako je ovaj to tražio. Uglavnom nije mahalska, a što se tiče poštede Dzeke, to je sasvim opravdano, jer će momak prije utakmica reprezentacije imati turneju po Americi (koliko ja znam), pa ne bi bilo zahvalno da momak putuje na kraj zapada, a nekoliko dana kasnije na kraj istokaCartman je napisao/la:Znaci ista prica ko za Meksiko prvi put kada je Dzeki dopusteno da ne ide u Ameriku, a Begovic javno prozivan kao izdajnik zato sto nije htio da ide. Susic bezveze pravi probleme.Sakuragi je napisao/la:Bio je neki dan interviu sa Susicem gdje je to navodno rekao i da ih nece pustiti.Cartman je napisao/la:Gdje si cuo to da su i Miske i Begovic trazili postedu? Licno mislim da je mogao dat svima sto zaigraju od pocetka protiv Latvije. Yebo ih Oman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.