FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ima da bude 3-0 kao i prosle sezone za manje od trice necu da čujem neću da znam
' & $, ја то $ " свог ?. На онај " " " не " ".tatamata je napisao/la:Ma sta im se zahvaljujes,ne rade oni to zbog nas...vise navijaca,vise prodatih karata,vise para u dzepove!EastStand je napisao/la:? " за ' ".

"" ПУТ ""
da si robijas ovo ne bi pisao po ovakvim forumima,nema potrebe da bilo kakve informace dajes oko nasih gostovanja,jesi li mozda vidio da je neko od drugih navijackih grupa slicne informacije pisao.Zog takvih ko ti mi nemozemo naprijedradebl je napisao/la:ceka 5-6...sta pricas ti...aj neka te...doci ce 5-6 auta u vrh glave...SAUDIN23 je napisao/la:DOCICE NAS MOZDA 5-6 BUSEVA I OSTALI CE ONO U PRIVATNOM ARANZMANU ČELIK JE SASTAVIO DOBRU EKIPU IGRAJU DOBRO BIĆE RAJE DOLE DOSTA

Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima
-
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto marić ne igra kontrolne utakmice u ovom periodu pauze???
Vidim laktaši odigrali jednu s bskom drugu s kozarom, rudar odigrao s bskom, slavija odigrala sa drinom .
Trebalo je možda iskoristiti ovo vrijeme za malo uigravanje ekipe .
Vidim laktaši odigrali jednu s bskom drugu s kozarom, rudar odigrao s bskom, slavija odigrala sa drinom .
Trebalo je možda iskoristiti ovo vrijeme za malo uigravanje ekipe .
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
& се - " ?
Monday, 15 March 2010
$ & - у знатно ' саставу $ $ сусрет " ? " се " у $ $ 18 ¥ на $ $. За ? $ прва $ сусрета овог /, у " - се " " & ", ? Ступар " % &, $ је ? $ & " & ' $ " ' у ", па се " он " на ? тренеру " за $ сусрет " ?. % & је јесенас " $ $ " у $ "црвено-?", ? & $ у & " $ $ ". Овај $ је ¥ са " " - у $ ' " $ " на терен.
- $ је ? " ' $ - $ $ " $ " снаге " ' се у " за " " ?. " је $ ' ¥ са ". За нас је ово ' важна " " она " ? у & $ $ % $ $. ' ' " је $ " постоје " $ $ $ ' $ ", наравно, $. " ' $ ?, у то ' ", а " ? јасно & & се $ ? – & &.
? Ступар & " " " ?, ? " он се " у " " ¥ са ".
- На сву -, $ " ? " у $ ' " $ " са $. " ' $ - у $ " у " " - " " ?. " је важна за & ", ' у " за ? " ? у Европу, а ? за &. " $ су " " " - " $ ? $ – " је Ступар.
? $ је " те & $ " & је у " ? $ ?. " $ - у $ поново на терен, а " & на " - $ " " $ &.
- " ? ' $ ? & " " " су то ? $ ". " & по & " на % $ " $, & $ - " ? " $ " ' сусрету. " " ? $ нас " зато - $ " на % & – ¥ $.
(?)
Monday, 15 March 2010
$ & - у знатно ' саставу $ $ сусрет " ? " се " у $ $ 18 ¥ на $ $. За ? $ прва $ сусрета овог /, у " - се " " & ", ? Ступар " % &, $ је ? $ & " & ' $ " ' у ", па се " он " на ? тренеру " за $ сусрет " ?. % & је јесенас " $ $ " у $ "црвено-?", ? & $ у & " $ $ ". Овај $ је ¥ са " " - у $ ' " $ " на терен.
- $ је ? " ' $ - $ $ " $ " снаге " ' се у " за " " ?. " је $ ' ¥ са ". За нас је ово ' важна " " она " ? у & $ $ % $ $. ' ' " је $ " постоје " $ $ $ ' $ ", наравно, $. " ' $ ?, у то ' ", а " ? јасно & & се $ ? – & &.
? Ступар & " " " ?, ? " он се " у " " ¥ са ".
- На сву -, $ " ? " у $ ' " $ " са $. " ' $ - у $ " у " " - " " ?. " је важна за & ", ' у " за ? " ? у Европу, а ? за &. " $ су " " " - " $ ? $ – " је Ступар.
? $ је " те & $ " & је у " ? $ ?. " $ - у $ поново на терен, а " & на " - $ " " $ &.
- " ? ' $ ? & " " " су то ? $ ". " & по & " на % $ " $, & $ - " ? " $ " ' сусрету. " " ? $ нас " зато - $ " на % & – ¥ $.
(?)
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
evo jos jedan clanak
Све ' за ?
Monday, 15 March 2010
$ & у $ " ' 18. ? " ? & " " " ? " ", а " ? за & " ' " стање терена " је $ $ " " ". ? $ ? ? & $ је терен на " ", те $ се ' " " ? за ".
- $ $ "Еуро & "" " & на & ? су ' $ на " " " с терена $ $ " ? $ " се ? на ". & $ ? за " $ ' ". $ се $ - $ " " " & $ " & " ", а " ' " %. Наравно, " је $ ? - " $, ? то је % ? " ' $ је " – & је $ & $ ".
$ ", " " терена, за све " $ " & $ % & " је ¥ $ " с & ".
- & се " у " процес, а $ ? - " потпуно ' " $ ? - " у $ ' $ ' тренер Зоран " - & је ".
" ' ове сезоне у " " је $ " ? " ? ? 1:0. У & & / ? & " у ' ' за важна " $ " се ' " на ? ?. " у ? $ с пет " пораза у ", а $ $ на - терену ? су у $ " $ (1:1) " у ' " ? (0:0). С $ стране, & $ ? са $ " $ $ " ". $ " & је $ $ ? с " $ у џепу ? је " Сарајева & је у $ ? јесењег $ ? са 0:1.
' на $ $ " се $ ? ? с & $ 18 ¥
- $ ' се за - " $ " " " ? $ $ у % - & " ' ' $ " нова " $ & " ' ' ? у " за ? на & сцену - " је " " &.
(")
Све ' за ?
Monday, 15 March 2010
$ & у $ " ' 18. ? " ? & " " " ? " ", а " ? за & " ' " стање терена " је $ $ " " ". ? $ ? ? & $ је терен на " ", те $ се ' " " ? за ".
- $ $ "Еуро & "" " & на & ? су ' $ на " " " с терена $ $ " ? $ " се ? на ". & $ ? за " $ ' ". $ се $ - $ " " " & $ " & " ", а " ' " %. Наравно, " је $ ? - " $, ? то је % ? " ' $ је " – & је $ & $ ".
$ ", " " терена, за све " $ " & $ % & " је ¥ $ " с & ".
- & се " у " процес, а $ ? - " потпуно ' " $ ? - " у $ ' $ ' тренер Зоран " - & је ".
" ' ове сезоне у " " је $ " ? " ? ? 1:0. У & & / ? & " у ' ' за важна " $ " се ' " на ? ?. " у ? $ с пет " пораза у ", а $ $ на - терену ? су у $ " $ (1:1) " у ' " ? (0:0). С $ стране, & $ ? са $ " $ $ " ". $ " & је $ $ ? с " $ у џепу ? је " Сарајева & је у $ ? јесењег $ ? са 0:1.
' на $ $ " се $ ? ? с & $ 18 ¥
- $ ' се за - " $ " " " ? $ $ у % - & " ' ' $ " нова " $ & " ' ' ? у " за ? на & сцену - " је " " &.
(")
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
pa dobro gdje su ovi borčevci????
šta je majka mu stara što smo se ućutali
šta je majka mu stara što smo se ućutali

TREĆI PUT ČASTIMO !
ту ' ту '
" " се ? у " процес " " " за ", " " $ све ?, % у $ " $ ?...
ја се $ ? " " " наравно $ &

" " се ? у " процес " " " за ", " " $ све ?, % у $ " $ ?...
ја се $ ? " " " наравно $ &

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 15 mar 2010, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:

Citam da je Santander "bacio oko" na Nemanju. Patka ili ima nesto?
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
slika je pravaSimpatizer je napisao/la:
Citam da je Santander "bacio oko" na Nemanju. Patka ili ima nesto?

citao sam i ja to na ss.ba
kaze da hoce da ga kupe za milion eura, kao tako pisu mediji spanski i js neki od tog bi 40% trebalo da je nase

TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
To bi znacilo da je nase 400k evra. Po meni to je premalo! Nadajmo se da braca Srbi nisu blesavi da ga puste tako rano. 

HAJ FAJV
-
- Kontakt:
cuo sam da je pored 40% borac naplatio nemanju za 100.000 eura vojvodini , sto bi onda znacilo da bi ukupno ako bi se ovo realizovalo bilo 500.000 eura, pa i nije tako lose ako se desiSimpatizer je napisao/la:To bi znacilo da je nase 400k evra. Po meni to je premalo! Nadajmo se da braca Srbi nisu blesavi da ga puste tako rano.
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
Vidis, nisam znao za tih 100k. Ne znam, nekako postajem gramziv pa bih da, pored eventualnih 500k, dobijemo jos. 

HAJ FAJV
& прво " " " $ ? $ $ га пусте " то поготово за & ? паре
а & $ $ 1 ? 40% је 400 000, па то је ' пара него % је ' за ? $ онај $ ?(" су $ &)
? - се & " & је " , $ га $ $ $ " пуно " $ 1 ? за њега
а " ја " ¥ $ је за ? $ & $ %! % не ' у то, јер & су $ ? паре % " то " " $ & у " него то $ & - тајну ...

? - се & " & је " , $ га $ $ $ " пуно " $ 1 ? за њега
а " ја " ¥ $ је за ? $ & $ %! % не ' у то, јер & су $ ? паре % " то " " $ & у " него то $ & - тајну ...
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 15 mar 2010, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
malo,kako malo cova 800.000KM pa za te pare mogu na ljeto dovesti tri igraca ekstra klase sa ovih prostora...gdje malo???Simpatizer je napisao/la:To bi znacilo da je nase 400k evra. Po meni to je premalo! Nadajmo se da braca Srbi nisu blesavi da ga puste tako rano.
DUPLA MAJSTORE
-
- Kontakt:
poprilicno pouzdana info za tih 100.000 euricaSimpatizer je napisao/la:Vidis, nisam znao za tih 100k. Ne znam, nekako postajem gramziv pa bih da, pored eventualnih 500k, dobijemo jos.
ja mislim da borac jos uvijek nije klub koji moze da prodaje igrace za milione, jos nema takav renome, ali vec sledece godine ako uzme titulu i udje u evropu, ima tu igraca koji ce se moci skupo prodati, bitna je samo jaka omladinska skola da stalno imamo nove bilbije, grahovce, cuo sam i da je onaj mali ninic ili ninkovic strasan kapacitet a spic, samo je premlad 16 godina, pa ga ne stavljaju u prvi tim, al trenira s prvom ekipom
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
@Sajin
Tacno. Valjda ce Vosa uzeti neki trofej ove ili naredne godine da bi igracima skocila cijena. Nakon toga bi ga mogli prodati za 2-2,5 miliona, pa da se i mi oparimo.
@opusteno BL
Vidis da sam napisao da postajem gramziv.
A gore sam napisao zasto postoji mogucnost da se dobije vise.
Tacno. Valjda ce Vosa uzeti neki trofej ove ili naredne godine da bi igracima skocila cijena. Nakon toga bi ga mogli prodati za 2-2,5 miliona, pa da se i mi oparimo.
@opusteno BL
Vidis da sam napisao da postajem gramziv.

HAJ FAJV
-
- Kontakt:
ne ninić nego petar kunićborcev_navijac je napisao/la:poprilicno pouzdana info za tih 100.000 euricaSimpatizer je napisao/la:Vidis, nisam znao za tih 100k. Ne znam, nekako postajem gramziv pa bih da, pored eventualnih 500k, dobijemo jos.
ja mislim da borac jos uvijek nije klub koji moze da prodaje igrace za milione, jos nema takav renome, ali vec sledece godine ako uzme titulu i udje u evropu, ima tu igraca koji ce se moci skupo prodati, bitna je samo jaka omladinska skola da stalno imamo nove bilbije, grahovce, cuo sam i da je onaj mali ninic ili ninkovic strasan kapacitet a spic, samo je premlad 16 godina, pa ga ne stavljaju u prvi tim, al trenira s prvom ekipom
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
nisam imao priliku da pogledam kvote na kladionicama, kako stoje kvote na borac celik, ako neko zna?
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Laktaši su me oduševili, imaju zaista kvalitetnu ekipu, nije to ni sjena onog tima iz jesenje sezone. Ne čudi me, po onom što sam vidio protiv Zvijezda, da su dobro namučili Borac, te što su u utakmici sa Slobodom osvojili tri boda. Za mnoge će Laktaši u narednim mečevima biti tvrd orah, mnogi će se opeći protiv njih. Da je sad početak Prvenstva oni bi se borili za mjesto u vrhu tabele - mišljenja je Marko Stojić, trener Modriča
to kaze Stojić za Laktaše, čim naša pobjeda dobija više na značaju, mislim vidio sam to i sam, ali dobro je i kad oko nepristrasnog stručnjaka vidi isto
to kaze Stojić za Laktaše, čim naša pobjeda dobija više na značaju, mislim vidio sam to i sam, ali dobro je i kad oko nepristrasnog stručnjaka vidi isto

TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.