Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Jel se meni cini ili je na ovom bhtu kad god je tekma, svaki put sve gora slika bude
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Joooj dobre slike i grafike na Areni i onda prebacis na BHT i odmah ti se zgadi fudbal 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I meni tako izgledairfo je napisao/la:Jel se meni cini ili je na ovom bhtu kad god je tekma, svaki put sve gora slika bude

FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Minecraft na bht 

-
- Kontakt:
Prenosili koga danas arena sport bih od nasih klubova?
04.10.2009 !
Radili su jučer Čel-ŠBscudetto89 je napisao/la:Prenosili koga danas arena sport bih od nasih klubova?
Juce su radili tri prenosa u potpuno isto vrijeme...u 15 i 30,i bhtv i moja tv i arenasport.....ja sam potpuno izgubio iluziju da u Savezu iko ima IQ vise od 60,i prestajem se oglasavati tim povodom..
- Zenicanin988
- Kontakt:
Shvati da su tu ljudi koji rade za platu,ono samo da dan prodje... Apsolutno nezainteresovani da poprave i unaprijede bilo sta u nasem fudbaluSchlager je napisao/la:Juce su radili tri prenosa u potpuno isto vrijeme...u 15 i 30,i bhtv i moja tv i arenasport.....ja sam potpuno izgubio iluziju da u Savezu iko ima IQ vise od 60,i prestajem se oglasavati tim povodom..
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- Beduin
- Kontakt:
Vrijeme je da se trazi novi sponzor lige, a vjerujem da to ne bi bilo tesko. Onda ce se i tv prava prodavati daleko skuplje, a prenosi biti bolji. Svi ce biti zadovoljni osim BH Telecoma.
Ali vjerovatno da tu ima najvise koristi Savez zajedno sa telekomom pa im godi ovako.
Ali vjerovatno da tu ima najvise koristi Savez zajedno sa telekomom pa im godi ovako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Od sljedece godine novi ugovor sa telekomom i bit ce svi prenosi u full hd-uBeduin je napisao/la:Vrijeme je da se trazi novi sponzor lige, a vjerujem da to ne bi bilo tesko. Onda ce se i tv prava prodavati daleko skuplje, a prenosi biti bolji. Svi ce biti zadovoljni osim BH Telecoma.
Nedavno je objavljen konkurs za kreiranje novih tv kanala za Bh telecom i jedan od njih ce biti posebni sportski kanal koji ce prenositi sve tekme u HD-u, nece vise produkciju vrsiti bhrt
eto vam jedna insajderska

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači bit će sve suprotnoirfo je napisao/la:Od sljedece godine novi ugovor sa telekomom i bit ce svi prenosi u full hd-uBeduin je napisao/la:Vrijeme je da se trazi novi sponzor lige, a vjerujem da to ne bi bilo tesko. Onda ce se i tv prava prodavati daleko skuplje, a prenosi biti bolji. Svi ce biti zadovoljni osim BH Telecoma.
Nedavno je objavljen konkurs za kreiranje novih tv kanala za Bh telecom i jedan od njih ce biti posebni sportski kanal koji ce prenositi sve tekme u HD-u, nece vise produkciju vrsiti bhrt
eto vam jedna insajderska

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U petak od 16:40h na MojaTV prijenos utakmice Sloboda-Dinamo Zagreb
- Beduin
- Kontakt:
Jel fakat MojaTV prenosi?
Koliko li su uletili Slobodi za amaterski prenos ovako velikog jubileja, ako je istina. Ja sam se nadao prodaji tv prava npr. AreniSport, jedino je upitno da li imaju slobodan termin tada radi predstojecih utakmica.
Koliko li su uletili Slobodi za amaterski prenos ovako velikog jubileja, ako je istina. Ja sam se nadao prodaji tv prava npr. AreniSport, jedino je upitno da li imaju slobodan termin tada radi predstojecih utakmica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da, tako stoji na kanalu. MojaTV je za prijenose Sarajevo-Celtic/BATE dala po 70.000KM i vrhunski su to odradili u FHDBeduin je napisao/la:Jel fakat MojaTV prenosi?

Eto, bio sam u pravu. MojaTV1 radi u FHD, čak snimaju tako da kamera gleda na veću tribinu

Moja TV u HD-u prenosi Sloboda - Dinamo 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Ispostova BH Telrcom Slobodu bas fino
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ja ne znam sta je problem da kvalitetno prenose i ligu. Znaci moze se, ima se, ali opet se ne radi kako treba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- samoposteno
- Kontakt:
Problem je ako je kvalitetan prenos ne mogu da stimaju utakmice ovako sa dosadasnjim kamerama ne bi ni var razjasnio je li penal ili nijeLjoZee je napisao/la:Ja ne znam sta je problem da kvalitetno prenose i ligu. Znaci moze se, ima se, ali opet se ne radi kako treba.

Ako bi svaku ovako prenosili (kao Slo-Dzg ili Sar-Cel/BATE) onda bismo imali po jedan prijenos svako treće kolo 

Trenutno korisnika/ca: Haksss, HordeSaSjevera, johntravolta123, nedimmmm1337, pitara i 26 gostiju.