Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 17:18

anel81m je napisao/la:
Šta bi značilo raditi posao kvalitetno i profesionalno
??Šutiti o njihovom kabadahijskom ponašanju, izlascima i određivanju kakav će trening bit i kojeg intenziteta?Zatjerat **** iz repke zauvijek!Niko nije veći od repke, jer repka je država ustvari.
Pa to bi u principu kada je riječ o novinarstvu značilo, kada daješ informaciju ili svoj stav, onda to potpkrijepiš dokazima. Pa recimo, kažu maltretira se Hajrović, a ti kao kvalitetan i profesionalan novinar trk kod Hajrovića i onda ti on izjavi, jeste Džekson i Spaha me maltretiraju, čivije mi podmeću pod stolicu, gađaju me loptom i tako to....Ako je recimo riječ o zidaru, onda bi kvalitetan i profesionalan posao bio da udariš lijepu fasadu, sa dobrom izolacijom i koja neće sa prvom kišom da prokisne, I daš naravno garanciju. Dakle, postoje principi kvalitetnog i profesionalnog obavljanja posla.....

A što se tiče ove zadnje rečenice, jakako nego tako, ta uvijek smo znali išćerati najbolje od nas.....često je upravo to bilo obrazloženje...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 27 jun 2014, 17:24

Consigliere je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:moze li neko postaviti sve one Džekine gifove protiv Nigerije, mrsko mi listat
hvala :salut:
Evo ti video

[youtube][/youtube]
tražio sam gif ;)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 17:28

gost je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
??Šutiti o njihovom kabadahijskom ponašanju, izlascima i određivanju kakav će trening bit i kojeg intenziteta?Zatjerat **** iz repke zauvijek!Niko nije veći od repke, jer repka je država ustvari.
Pa to bi u principu kada je riječ o novinarstvu značilo, kada daješ informaciju ili svoj stav, onda to potpkrijepiš dokazima. Pa recimo, kažu maltretira se Hajrović, a ti kao kvalitetan i profesionalan novinar trk kod Hajrovića i onda ti on izjavi, jeste Džekson i Spaha me maltretiraju, čivije mi podmeću pod stolicu, gađaju me loptom i tako to....Ako je recimo riječ o zidaru, onda bi kvalitetan i profesionalan posao bio da udariš lijepu fasadu, sa dobrom izolacijom i koja neće sa prvom kišom da prokisne, I daš naravno garanciju. Dakle, postoje principi kvalitetnog i profesionalnog obavljanja posla.....

A što se tiče ove zadnje rečenice, jakako nego tako, ta uvijek smo znali išćerati najbolje od nas.....često je upravo to bilo obrazloženje...
u principu bi to znacilo da ti smatras sto Spaha kaze da mora biti tako? kazes da novinari dokazu, a sta je to Spaha uradio da nas ubjedi u suprotno? tako sto ce ignorisati nase medije..i da li ti zaista mislis da su svi nasi mediji neobjektivni?

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 17:36

edo07 je napisao/la: u principu bi to znacilo da ti smatras sto Spaha kaze da mora biti tako? kazes da novinari dokazu, a sta je to Spaha uradio da nas ubjedi u suprotno? tako sto ce ignorisati nase medije..i da li ti zaista mislis da su svi nasi mediji neobjektivni?
Ja kažem ti si lopov. Ti onda skočiš i kažeš nisam. E, al onda ja slavodobitno kažem, dokaži da nisi. I još se smjehuljiš u brk (ako ga imaš naravno :mrgreen: )

To je logika koju si ti primjenio.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 17:45

gost je napisao/la:
edo07 je napisao/la: u principu bi to znacilo da ti smatras sto Spaha kaze da mora biti tako? kazes da novinari dokazu, a sta je to Spaha uradio da nas ubjedi u suprotno? tako sto ce ignorisati nase medije..i da li ti zaista mislis da su svi nasi mediji neobjektivni?
Ja kažem ti si lopov. Ti onda skočiš i kažeš nisam. E, al onda ja slavodobitno kažem, dokaži da nisi. I još se smjehuljiš u brk (ako ga imaš naravno :mrgreen: )

To je logika koju si ti primjenio.
pa slusaj ne vezano sad za tvoj primjer..recimo i da jest tako kao sto ti kazes..zar je tesko sazvati pressicu i objasniti neke stvari..nema tu nikakvog prepucavanja sa medijima..samo ti kazem s njegovom sutnjom i bezobraznim ponasanjem da se zakljuciti da je u najmanju ruku sumnjiv i da nesto ne stima...odgovornost prema naciji - on ocito ne zna sta to znaci. vidim da si njegov simpatizer, to tebe ne zanima njegova nazovimo je verzija? u ovoj situaciji gradjani, ljudi, navijaci su sud ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 17:52

Dzeko strplivo davao autograme i slikao se sa navijacima na aerodromu.
Bravo Dijamantu.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 17:56

edo07 je napisao/la:
pa slusaj ne vezano sad za tvoj primjer..recimo i da jest tako kao sto ti kazes..zar je tesko sazvati pressicu i objasniti neke stvari..nema tu nikakvog prepucavanja sa medijima..samo ti kazem s njegovom sutnjom i bezobraznim ponasanjem da se zakljuciti da je u najmanju ruku sumnjiv i da nesto ne stima...odgovornost prema naciji - on ocito ne zna sta to znaci. vidim da si njegov simpatizer, to tebe ne zanima njegova nazovimo je verzija? u ovoj situaciji gradjani, ljudi, navijaci su sud ;)
pa nisam ja njgeov simpatizer, ja sam samo simpatizer Bosne i Hercegovine. Al zar zaista nijedan od igrača koje navodno teroriziraju Džeko i Spaha ne bi nešto dosada rekao o tome. Svi debili, Asmir Begović koji je ovdje sada postao nova legenda (dok nekome od novinara ne stane na žulj, pa ne počne kampanja i protiv njega, pa se ne počnu izvlačiti neki stari intervjui, ili kako se nije odazvao na poziv selektora) ili Vedo Ibišević su debili koji iz straha trpe kabadahijsko ponašanje Džeksona i Spahe.Ma hajde.

Jedini hrabri su Nedim i Velid (ma, Velidu su zvrčku namjestili, nije ni on hrabar).

Ja sam ti zapravo antisimpatizer novinraske bagre, koju smatram dnom ovog i onako poremećenog društva. A kad si dno dna, onda si mnogo grdan.

Sazivati konferencije za štampu i bosti se sa rogatim, onda si tek najebao.....

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 18:08

gost je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
pa nisam ja njgeov simpatizer, ja sam samo simpatizer Bosne i Hercegovine. Al zar zaista nijedan od igrača koje navodno teroriziraju Džeko i Spaha ne bi nešto dosada rekao o tome. Svi debili, Asmir Begović koji je ovdje sada postao nova legenda (dok nekome od novinara ne stane na žulj, pa ne počne kampanja i protiv njega, pa se ne počnu izvlačiti neki stari intervjui, ili kako se nije odazvao na poziv selektora) ili Vedo Ibišević su debili koji iz straha trpe kabadahijsko ponašanje Džeksona i Spahe.Ma hajde.

Jedini hrabri su Nedim i Velid (ma, Velidu su zvrčku namjestili, nije ni on hrabar).

Ja sam ti zapravo antisimpatizer novinraske bagre, koju smatram dnom ovog i onako poremećenog društva. A kad si dno dna, onda si mnogo grdan.

Sazivati konferencije za štampu i bosti se sa rogatim, onda si tek najebao.....
ima sigurno i toga...ali kazem ti odgovornost prema naciji, narodu, gradjanima i navijacima..to mu je jedna od osnovnih duznosti, pogotov jer je kapiten..a i da je bilo nekih trzavica, to je sasvim normalno..uvijek je bilo i bit ce trzavica..i pretpostavljam da nasi mediji preuvelicavaju stvarno stanje...dobro si rekao najbitniji je interes reprezentacije, i da se on gledao od samog pocetka do ovakvih stvari ne bi doslo...ima tu mnogo nelogicnosti...ja sam misljenja da su dva glavna krivca za ne plasman u osminu finala Susic i Spahic..ali hajde Boze moj zivot ide dalje...treba gledati naprijed

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 18:09

gost je napisao/la:
anel81m je napisao/la:

Pa neka Dzeko izadje medju BIH novinare i kaze sta to njega yebe!
Sta su to vecina(ima pojedinaca naravno,koji su) Novinara rekli protiv Dzeke,pa da on meni salje poruke preko tamo nekog yebenog FB!
On je pro i mora imat damu da se suprostavi kritikama!!!!
A sto se tice naseg Dzeke skoro sam vidio snimak,kako ON i njegova sobna **** gadjaju loptom novog Rerprezentativca koji nas je spasio blamaze u Zilini,dok je davao interview za nasu TV!!!
Na Zemlju sletiti mora pod hitno!!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 18:14

warenge je napisao/la:

Sta su to vecina(ima pojedinaca naravno,koji su) Novinara rekli protiv Dzeke,pa da on meni salje poruke preko tamo nekog yebenog FB!
A sto se tice naseg Dzeke skoro sam vidio snimak,kako ON i njegova sobna **** gadjaju loptom novog Rerprezentativca koji nas je spasio blamaze u Zilini,dok je davao interview za nasu TV!!!
Zabluda, ne mora džekson ništa, jednostavno mu se može. Zabraniti mu igranje u reprezentaciji, pa dobro. Zabranite.

A koliki je taj Hajrović debil to je čudo, svi vide kako ga maltretiraju Džekson i Spaha, a on jedini ne vidi. Tokmak svjetski

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 18:17

edo07 je napisao/la:
...treba gledati naprijed
ma Pape treba da ode, Duško dođe /vaha je nerealna opcija)i sve će biti u dure. Nije situacija među igračima uopšte loša.

Jedino kvazi- novinarksa bagra će ostati nezadovoljna, jer njima sukobi znače više klikova, više para.....a odgovornost prema državi, narodu....ko ga ****

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 18:21

Poenta cijele price je da reprezentacija treba Dzeku vise nego Dzeko reprezentaciju.
Dok recimo Tino uopste ne treba reprezentaciji a ona njemu ocajnicki treba,i ne samo njemu.
Ibrahimovic,Ronaldo,Mesi,Neymar,Suarez,Dzeko....sta reci-moze im se.Tako je sve u danasnjem svijetu.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 18:25

drummer je napisao/la:Poenta cijele price je da reprezentacija treba Dzeku vise nego Dzeko reprezentaciju.
Dok recimo Tino uopste ne treba reprezentaciji a ona njemu ocajnicki treba,i ne samo njemu.
Ibrahimovic,Ronaldo,Mesi,Neymar,Suarez,Dzeko....sta reci-moze im se.Tako je sve u danasnjem svijetu.
ma to ne smije biti tako...naravno da reprezentaciji treba Dzeko, ali onaj stari Dzeko koji je bio agilan i koji se borio sa svim atomima snage..ovaj danasnji jednostavno ne zeli da trci ( mislim trci on ali se ne trudi, kad izgubi loptu stane,uopste se ne bori da je vrati u posjed,s mislima u glavi hajd uzet ce je neko saigraca )...on jeste nas najbolji i najpoznatiji nogometas ali kao navijac reprezentacije smatram da su svi igraci jednaki..jednostavno djeluje nezainteresovano, glumi zvijezdu

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 18:27

gost je napisao/la:
warenge je napisao/la:

Zabluda, ne mora džekson ništa, jednostavno mu se može. Zabraniti mu igranje u reprezentaciji, pa dobro. Zabranite.

A koliki je taj Hajrović debil to je čudo, svi vide kako ga maltretiraju Džekson i Spaha, a on jedini ne vidi. Tokmak svjetski

Cuj nemora nista!!!!
E zbog takvog stava tvoga a i vecine navijaca (predpostavljam)ON(dzeko)ce raditi sta hoce i dokle hoce u ovoj SVETINJI!
Hajrovic za razliku od mnogih,PROFESIONALAC na terenu (iako je meni bio mrzak nakon odabira CH)je dokazao sta je LJUDINA!!!!
Radje presutim sikanovanje,nego da pokvarim dobru atmosferu u SVETINJI koja je vladala pred Zenicu!!!!
Imas snimak pa pogledaj sta mu Manekeni rade!
Molio bi nekog,ko zna da postavi,jer ja sam niza liga za te stvari!!!!! :shh:
Uz to covjek se cinicno (zalosno) smije!!!!Molim lijepo!!!!

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 18:27

Prvo da pohvalim Edina sto je jedini od ovih vaznijih igraca dosao u Sarajevo. To im je bila obaveza svima. Ovaj dolazak je trebao biti obavezan kao i pripreme kao i sve ostalo sto su radili u Brazilu. Edine svaka cast na tome. Imali su svi obavezu obratiti se novinarima i reci svoje misljenje o prvenstvu i svemu. Na taj nacin bi se zahvalili svim navijacima.
Jedan dan vise im nista ne bi znacio a onda su svi mogli svojim putem.
Tako su uradili hrvatski reprezentativci i svaka im cast. Niko nije pobjegao od odgovornoati. Takve stvari se cijene.
Edine ti imas obavezu po dolasku obratiti se novinarima. Ne moras dopustiti da ti postavljaju pitanje, ali moras dati izjavu.
Ne radi mene i slicnih, ne radi tih novinara, meni je svejedno. I onako bih znao da ti je to neko ranije sve pripremio sta da kazes, ali morao si radi hiljada djece koja u tebi vide superheroja. Ti i ne znas kakvim te ocima ono gledaju. Ti si njima nestvaran, mitolosko bice.
Mislis da su se Mirza Delibasic, Ivica Osim i ostale legende ponasale kao ti?
Sinak, spisti se malo na zemlju da toj istoj djeci sutra ne bi bio antijunak.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 18:31

warenge je napisao/la:

Cuj nemora nista!!!!
E zbog takvog stava tvoga a i vecine navijaca (predpostavljam)ON(dzeko)ce raditi sta hoce i dokle hoce u ovoj SVETINJI!
Hajrovic za razliku od mnogih,PROFESIONALAC na terenu (iako je meni bio mrzak nakon odabira CH)je dokazao sta je LJUDINA!!!!
Radje presutim sikanovanje,nego da pokvarim dobru atmosferu u SVETINJI koja je vladala pred Zenicu!!!!
Imas snimak pa pogledaj sta mu Manekeni rade!
Molio bi nekog,ko zna da postavi,jer ja sam niza liga za te stvari!!!!! :shh:
Uz to covjek se cinicno (zalosno) smije!!!!Molim lijepo!!!!
Stvarno je tokmačina taj Hajorvić, pa bil ti trpio poniženje da ne moraš, haj reci bi li, jedino ako si kakav tokmak i jado. Kakva ti je dobra atmosfera ako te neko šikanira.....čuj dobra atmosfera.....

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jun 2014, 18:31

FaraonTM je napisao/la:Šteta Edine, što ovako nisi/niste slobodno mogu reći, igrali protiv Nigerije, sad bi mi svi slavili.. :)

Dao si gol, odradio si svoj posao, sad ti ne mogu ništa reći. Dok kod zabijaš ti si uradio svoj posao, kad ne zabijaš (plus još odigraš veoma loše) onda moraš očekivati kritike.
Napokon jedan realan plavi navijac...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 18:34

edo07 je napisao/la:
ma to ne smije biti tako...naravno da reprezentaciji treba Dzeko, ali onaj stari Dzeko koji je bio agilan i koji se borio sa svim atomima snage..ovaj danasnji jednostavno ne zeli da trci ( mislim trci on ali se ne trudi, kad izgubi loptu stane,uopste se ne bori da je vrati u posjed,s mislima u glavi hajd uzet ce je neko saigraca )...on jeste nas najbolji i najpoznatiji nogometas ali kao navijac reprezentacije smatram da su svi igraci jednaki..jednostavno djeluje nezainteresovano, glumi zvijezdu
pa nisu svi igrači jednaki, kako su jednaki......Hadžić i Džeko su jednaki, Pjanić i TSS su jednaki...ma daj.

A ova priča o nezalaganju je isfabrikovana od strane novinarske bagre......jer činjenice jednostavno drugačije govore, ko je dao gol Nigeriji ? (doduše poništen) , ko je jedini bio u šansi ?, ko je umal izjendačio u zadnjoj sekundi ? kako sve to možeš uraditi ako se ne zalažeš.

Al nisam ti ja neki bitan faktor, šta god da kažem, na džeksonu je da odluči šta će.....

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 18:35

edo07 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Poenta cijele price je da reprezentacija treba Dzeku vise nego Dzeko reprezentaciju.
Druze,svi igraci nisu jednaki i nikad nece biti.Tvoj ideal je posten i plemenit ali to jednostavno nije tako u stvarnosti.Ne samo kod nas nego i bilo gdje,i ne samo igraci nego svi ljudi opcenito.
Zakon veceg i jaceg.
Ja Edinu imam zamjerit nedostatak trke i borbenosti u ponekim utakmicama i to je sve i da sam selektor zamijenio bih ga nakon takve igre.
A ovaj novinarski rat s njim me ne zanima,imam sve informacije o njemu koje me zanimaju,nisam zakinut nizasto.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 18:36

Ponos Torina je napisao/la:Sad na Al jazzera neko malo dijete govori navijam za BIH,navijam za Dzeku..."Ne znam zasto bjezi,samo je strpao stvari u auto i pobjegao"tuznim tonom je sve ovo rekao ovaj mali djecak ciji je idol Dzeko.....

A na Rep.rezentaci.ja.b.a govore podjelio preko 100 autograma i slikao se sa svima koji su dosli.... :lolno: :damn: :facepalm:
Čekaj brate kakvo sad auto, pa valjda je bio bus parkiran i skupa su otišli do hotela i onda svako svojim putem? :eh:

Žao mi je radi tog malca, ali znaš i sam prema ovome što vidimo sa dočeka, puno je dječaka i djevojčica bilo svi su se htjeli slikati, grliti, autogram dobiti nemoguće je svima izaći u susret. Dugo se putovalo, ne treba ga kriviti po tom pitanju. Na stranu sve, ali Džeko vazda izađe u susret mlađoj raji i posveti im pažnju što jest jest.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Blackwargreymon, CAGarfia, Normus90, zikerrz21 i 56 gostiju.