Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2014, 15:44

Ne izmisljajte vise i ne lazite. Uzeli ste momka na zub i uvelicavate sve.
Ovdje ste dizali u nebesa tamo nekog Mandzukica jer on eto prelazi vecu kilometrazu, bori se, zalaze... Ma on ni u cemu nije pokazao vise ali ovdje je to prikazano drugacije.
Malo koji napadac je presao puno vise kilometara od Edina. Ima i zvanicna statistika.

http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... tance.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Svako ko ne vjeruje, nek pogleda. Mani mi se prica rekao ovaj, rekao onaj. Pogledajte fino i uporedite sa ovim bljuvotinama.... Mozda shvatite koliko ste naivni i koliko nasjedate na ovu neciju propagandu.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 27 jun 2014, 15:54

dzeko je zasluzio kritike...i dobio ih je...procitao ih je...il nije...na ovaj ili onaj nacin je cuo...vjerujem da je i njemu jasno mada sumnjam da bi priznao...al fakat mislim da se sad vec otislo predaleko...nije on tako los momak kakvim ga se predstavlja...a to da je pod losim uticajem i u losem drustvu...to je 100%...momak je povodljiv i nije rodjen za nekog velikog lidera...ali itekako zna zabijat golove...i nama takav dzeko treba....samo treba malo da se udalji od zna se vec koga...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 27 jun 2014, 15:59

Volio bi zbog njega da se oprosti od repke, da ga ne mogu svakakvi papci, cobani i novinarcici pljuvati, ne treba to njemu u zivotu isto ko ni Spahi.

Povraca ni se kad vidim sta pisete.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 jun 2014, 16:05

muXmania je napisao/la:Volio bi zbog njega da se oprosti od repke, da ga ne mogu svakakvi papci, cobani i novinarcici pljuvati, ne treba to njemu u zivotu isto ko ni Spahi.

Povraca ni se kad vidim sta pisete.
Pred SP i za vrijeme SP-a idila sinko, ljigavci cak i na temi Spahica otvoreno podrzavaju tog istog Spahica kojeg su blatili donedavno, da bi jedva docekali kraj prvenstva i krah na istom kako bi svi zajedno isplivali na povrsinu.

dakle dvije tacke bodu oci,

a) isplivaju uvijek na povrsinu nakon poraza svi zajedno, od novinara do forumasa,

b) nisu dosljedni ni sami sebi, jer nazivati covjeka psihopatom, pa ga podrzavati (nebitno koji razlog, SP ili ne), pa ga opet pljuvati nakon SP-a je nula od karaktera, 0. Upratio sam likove na ovom forumu koji su ga prvo pljuvali, pa podrzavali, pa ga sada ponovo pljuju, cemu onda bilo kakva diskusija.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 27 jun 2014, 16:11

Ne boj se druže, uskoro je nećeš ni imati, tj imat ćeš je, ali će vojevati slavne bitke sa Latvijom za četvrto mjesto u grupi.

Šta li može misliti neki mladi tačlentovani bosanski momak koji trenira u Bajernu ili gdje već, kad su Džeki mogli ovo uraditi šta bi onda tek meni.....[/quote]

Ma nemoj!!!!!Cuj za cetvrto mjesto u grupi!!!!Nije Dzeko jedini Fudbaler/Nogometas u ovoj drzavi a kamoli da je najbolje sto smo imali ili ti ga sto cemo imati!
Dzeku volim kao brata ali on mora malo da se spusti na zemlju(sto jest,jest)!
A KO je to i sta uradio Dzeki,pa da bi mladi nogometasi okrenuli ledja nasoj SVETINJI!?
Frajer ima previlegije u Reprezentaciji,kao sto ih nemaju najvece svjetske Zvijezde!!!! ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 16:13

Zato uvijek tu imaš mene koji kritikujem sve redom bez obzira na momenat i ne simpatišem nikog nako džaba. I jesam li ja kriv što niko ne valja, ni novinari, ni selektor, ni igrači (određeni). Ne mogu više da gledam dječurliju, babe i ispodprosječno inteligentne likove koji se klanjaju svojim idolima bez obzira šta ovi radili. Ni mrvu samopoštovanja, ni mrvu kritičnosti, ni sekundu da razmisle cum grano salis, ma ništa. Pa da makar imaju za idole neke ljude kojima se vrijedi pokloniti. Njima su idoli prosječni fudbaleri sumnjivog morala (ne mislim na Džeku, slučajno sam na ovoj temi), zvijezde granda, zvijezde velike braće i farmi. I kažu pljuješ. Pa pljujem kad ste se spustili nisko da niže ne možete.

BiLy
Kontakt:

Post Postao/la BiLy » 27 jun 2014, 16:14

Navijaci su stvorili ovakvog Dzeku, Dzeku koji je iznad reprezentacije, ocito .
Zato nam je atmosfera u reprezentaciji 0 bodova, i bit ce tako sve dok je narod ovakav kakav jest .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2014, 16:20

Sve dok je ovaca neće falit' vune :bih: :bih:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bhnt
Kontakt:

Post Postao/la bhnt » 27 jun 2014, 16:25

Tko se našao uvrijeđenim pa mi je izbrisao komentar (bez obrazloženja) u kojem sam izrazio podršku u ignorisanju/bojkotu kvazi medija od strane igrača a sve u cilju ne bi li se ti isti mediji 'opametili' tj. radili svoj posao korektno i profesionalno.

sportsport.ba "Osim selektora Safeta Sušića medijima su se obratili i Šunjić, odnosno Vršajević, dok je Dijamant ostao nijem te vrijeme proveo u društvu navijača sa kojima je pozirao ispred foto aparata." - :clap: za Edina, po zaslugama.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 16:28

Neka te je stid Edine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2014, 16:33

NAŠ PONOS!

slika

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 16:35

Sta je to BHT uradio Dzeki pa se on tako ponasa? ovdje je sve jasno i zna se da ignorise BHT zbog laznog patriote imena Emir Spahic...ne ide to tako..mi kao gradjani smo prinudjeni da placamo rtv taksu i kao takvi ocekujemo da nam se reprezentativci obrate putem drzavne televizije a Spaha nek prosipa svoj inat svojoj mami..ovo ne da je bezobrazno, ovo nema nigdje...dokle vise sa ovakvim ponasanjem? Gotivim Dzeku ali sa ovakvim ponasanjem nece nista postici...ako je najpoznatiji nas nogometas, to mu ne daje pravo da se tako ponasa..jer ljudi zele odgovore

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 27 jun 2014, 16:36

Papak jedan, dokle taj bezobrazluk prema medijima. J.ebo te Spahić u dupe

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 16:41

Aco dominator. :bow:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 jun 2014, 16:45

Dzeki niko nista nije uradio. Sve je sam kriv. Bio je najveci igrac BiH, protiv njeg niko nikad rijeci nije digao, dok se on nije digao. A vi sto ne vidite dalje od nosa, zivite u zabludi da ce BiH propasti odlaskom jednog Dzeke.
Celik!3,2,2.

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 27 jun 2014, 16:46

AllGunsBlazing je napisao/la:Dzeki niko nista nije uradio. Sve je sam kriv. Bio je najveci igrac BiH, protiv njeg niko nikad rijeci nije digao, dok se on nije digao. A vi sto ne vidite dalje od nosa, zivite u zabludi da ce BiH propasti odlaskom jednog Dzeke.
Tako je. Bolje igraci slabijeg kvaliteta koji ce zivjeti kao jedan, neko skupina zvijezda individualaca. Klasicni primjer je Alzir koji je prosao, a neke velike ekipe ne.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2014, 16:53

Sad na Al jazzera neko malo dijete govori navijam za BIH,navijam za Dzeku..."Ne znam zasto bjezi,samo je strpao stvari u auto i pobjegao"tuznim tonom je sve ovo rekao ovaj mali djecak ciji je idol Dzeko.....

A na Rep.rezentaci.ja.b.a govore podjelio preko 100 autograma i slikao se sa svima koji su dosli.... :lolno: :damn: :facepalm:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 jun 2014, 16:55

bhnt je napisao/la:Tko se našao uvrijeđenim pa mi je izbrisao komentar (bez obrazloženja) u kojem sam izrazio podršku u ignorisanju/bojkotu kvazi medija od strane igrača a sve u cilju ne bi li se ti isti mediji 'opametili' tj. radili svoj posao korektno i profesionalno.

sportsport.ba "Osim selektora Safeta Sušića medijima su se obratili i Šunjić, odnosno Vršajević, dok je Dijamant ostao nijem te vrijeme proveo u društvu navijača sa kojima je pozirao ispred foto aparata." - :clap: za Edina, po zaslugama.
Šta bi značilo raditi posao kvalitetno i profesionalno??Šutiti o njihovom kabadahijskom ponašanju, izlascima i određivanju kakav će trening bit i kojeg intenziteta?Zatjerat **** iz repke zauvijek!Niko nije veći od repke, jer repka je država ustvari.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 27 jun 2014, 17:10

moze li neko postaviti sve one Džekine gifove protiv Nigerije, mrsko mi listat
hvala :salut:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 17:16

Kaunas je napisao/la:moze li neko postaviti sve one Džekine gifove protiv Nigerije, mrsko mi listat
hvala :salut:
Evo ti video

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], lol89 i 14 gostiju.