Ima, igra tuzlanska SlobodaProbisvjet je napisao/la:Ima li kakva utakmica danas na Tusnju?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ima, igra tuzlanska SlobodaProbisvjet je napisao/la:Ima li kakva utakmica danas na Tusnju?
i dobijas oskar za glupost jutraoskarboy je napisao/la:al najfascinatniji mi je onaj iz amerike,lik lafa vise zna sta se desava u klubu iz chikaga nego neko iz tuzle.sve on zna
A ti vjerovatno nemoš na tekmu dok ne napuniš 14 godinaoskarboy je napisao/la:al najfascinatniji mi je onaj iz amerike,lik lafa vise zna sta se desava u klubu iz chikaga nego neko iz tuzle.sve on zna
Odlican video i ifmicno uradjeno..vidi se da nam je klub miljama ispred inog kojeg su nekad drugi ljudi vodili...paI samo treninga, paI samo opreme i to i onda pogledas sjevernu tribinu koja je vjerovatno najbolja tribina u drzaviNKMramor je napisao/la:![]()
http://fksloboda.ba/index.php/videogale ... t-projekat" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji si ti sad pichic . .oskarboy je napisao/la:al najfascinatniji mi je onaj iz amerike,lik lafa vise zna sta se desava u klubu iz chikaga nego neko iz tuzle.sve on zna
Bravo majstore. Ima ovdje i tebe !!!NKMramor je napisao/la:![]()
http://fksloboda.ba/index.php/videogale ... t-projekat" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo postaviti nekog strucnijeg, sa boljom bojom glasa i iskustvom na tv-u ili radiju, da najavljuje tekme, emisije, intervjue i ostalo na SlobodaTV, sve ostalo - SVAKA CAST.NKMramor je napisao/la:![]()
To ce, nadam se, uraditi marketing koji je vec sad ozbiljnije krenuo. Kada ozbiljnije krene SlobodaTV, onda ce valjda i oni pokusati stupini sa nekim medijem iz TZ. Mislim da je RTVSlon uvijek spreman na nesto ovakvo, jer i sami oni imaju dosta volontera zeljnih dokazivanja, a i stanica im napreduje i sve je gledanija.Tuzlak04 je napisao/la:
Bravo majstore. Ima ovdje i tebe !!!
Još kad bi neko uzeo od kablovskih operatera i da se vrte prilozi i snimci utakmica, treninga, izjava igrača, promovisanja škole fudbala za djecu. . Ovo može dobro povući dobar dio TK, kako sponzora, tako i gledalaca na tribine. Marketing je bitan u sportu i to ne treba zanemariti .
Može, ali da cijena bude veća nego na tribinama. Kakav live . . . .svi na Tušanj i onda liveChinaglia je napisao/la:hoćemo live streaming, sve u sklopu Sloboda TV
postoje ljudi koji ne mogu doć' na TušanjTuzlak04 je napisao/la:Može, ali da cijena bude veća nego na tribinama. Kakav live . . . .svi na Tušanj i onda liveChinaglia je napisao/la:hoćemo live streaming, sve u sklopu Sloboda TV
Ima dosta i onih lijenih koji jedva cekaju na TV prenos, da ne moraju na stadion.Chinaglia je napisao/la:postoje ljudi koji ne mogu doć' na TušanjTuzlak04 je napisao/la:Može, ali da cijena bude veća nego na tribinama. Kakav live . . . .svi na Tušanj i onda liveChinaglia je napisao/la:hoćemo live streaming, sve u sklopu Sloboda TV
Imaju oni para čim su došli do Zenice. Sve je to iz istog centra dirigovano. Vidjećemo danas.fukara87 je napisao/la:Svako ima pravo da se nada pobjedi pa tako i Olimpicovi igraci ali teren je teren, nama je Olimpic nezgodna ekipa al mislim da mi sutra mozemo do pobjede u najgorem slucaju remi. Zaboravio sam da spomenem da imaju 2 lika dobro poznata koja su prozivala Azmira u Zenici na utakmic seljacino i tako to i yebavali mu mater, haman im treba para ocigledno pa su odlucili da prozivaju covjeka koji je spasio klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.