Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 30 nov 2013, 18:01

Nema vise rezanja :D
slika
Pld W D L
38 26 12 0

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 30 nov 2013, 18:02

Dobra, sigurna predstava.
Iako je Flamini ispao š**** oko onog ugovora, Wenger je dobru stvar uradio vrativši ga. On je onaj tip bulldoga koji ovom timu treba.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 30 nov 2013, 18:04

Seaman je napisao/la:giroud je sve, samo nije ono što bi trebao biti,GOLGETER :lol: na zimu po jednog killera
Ziru je sve ono sto treba ovom Arsenalu, frajer koji ce drzat 2 stopera na ledjima dok se veznjaci setaju po 16 metara i zabijaju ko na traci ;)
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 nov 2013, 18:05

Da smo doveli Suareza u ovih 13 kola imali bi 13 pobjeda a u Ligi Prvaka bi umjesto onog jednog poraza bio bar remi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 30 nov 2013, 18:07

slika

Koji pass ozila :ugeek: I trebamo napadača u Januaru, pod muss! Ali Draxler ako bi došao, ne bi se bunio, može on igrat i napadača :mrgreen:

Samo jedan gol primljen u ovom mjesecu i to od traitora, Mertesacker i Koscienly su bedem 8-)
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 30 nov 2013, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 30 nov 2013, 18:08

bega_afc je napisao/la:
Seaman je napisao/la:giroud je sve, samo nije ono što bi trebao biti,GOLGETER :lol: na zimu po jednog killera
Ziru je sve ono sto treba ovom Arsenalu, frajer koji ce drzat 2 stopera na ledjima dok se veznjaci setaju po 16 metara i zabijaju ko na traci ;)

malo teže to funkcionira protiv jačih ekipa,pogotovo kad ima 1-2 šansu koje on u pravilu 80% šalje u korner zastavicu, dobiejmo gol.novi napadač je obavezan u siječnju ako se želi neki rezultat napraviti

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 nov 2013, 18:10

Zamislite ekipu : Szszesny - Sagna - Kos - Mert - Gibbs - Flamini - Ramsey - Wilshere - Draxler - Ozil - Walcott - Giroud. :mrgreen:

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 30 nov 2013, 18:10

Nisam pratio cijelu tekmu, ukljucih se negdje oko 80-te minute. Može li mi neko reci kakva je bila situacija na terenu, jesu li dominirali, jel bila ona standardna Arsenalova igra?

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 30 nov 2013, 18:11

Seaman je najveci serator majke mi..

Seres po Giroudu a on je taj koji se svaki **** napad vracao nazad.. jel on kriv sto nije mogao danas dati gol? Kada je to imao cisti zicer, kada???

Bolje krivi Santija i Gibbsa jer su danas bili najlosiji..

Mesut odlican, kada je trebao uraditi dobar pas tu je i bio, ostalo odigrao normalno, jos dok osjeti onaj momenat kada on bude morao rijesavati utakmice svojim ucinkom 8-)

Wilshere je zvjerka, momciluk je to pokazao na pocetku ali imam osjecaj da se suzdrzavao, nije isao puno u duele, Ramsey opet bio naprijed a to nije bila stvar na proslom mecu protiv Marseilla, sada je Ramsey bio unutra i kupio ono sto treba uci u gol, isao da asistira jednostavno danas je bilo sve na Aaronu, bravo majstore, ti si fer a ne ko ono mucko djubre od Pussya..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 nov 2013, 18:11

Vi fakat niste normalni. Kad je dao dva niko ni rijeci, sad odjednom nije dovoljno dobar, i opet sve tkao u krug ce biti. Kako vas nije stid?

@Paja Smijesan si, svejdno bi izgubili protiv Ville, a sigurno da ne bi pomogao ni protiv Uniteda(zato sto je citav tim igrao kao curice). Mozda jedino WBa.

Meni fakat nije jasno sto ja uopste pokusavam?
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 nov 2013, 18:11

QUARTERBACK je napisao/la:Zamislite ekipu : Szszesny - Sagna - Kos - Mert - Gibbs - Flamini - Ramsey - Wilshere - Draxler - Ozil - Walcott - Giroud. :mrgreen:
Ne bi ih niko mogao dobiti - valja igrati kontra 12 igrača. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 nov 2013, 18:13

Ja od Flaminija nisam ocekivao nista posebno ali decko me je demnatovao. (ne samo mene)
Mozda bas i osjeca da je ostao duzan ovom klubu pa sad radi za klub kao malo ko drugi. Ovakav igrac bi inace kostao mnogo. Necu ga porediti sa nekim drugim igracima jer ne zelim pocinjati takve diskusije ali znam da smo ovdje prizeljkivali jednog skupljeg igraca iz Evertona koji sada pokazuje mnogo manje nego Flamini, a novi klub ga je debelo platio.

P.S. Da je Suarez dosao, mislim da ni u LP nebi bilo prosipanja bodova... ali i ovo je dobro! :)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 nov 2013, 18:15

Monolog je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Zamislite ekipu : Szszesny - Sagna - Kos - Mert - Gibbs - Flamini - Ramsey - Wilshere - Draxler - Ozil - Walcott - Giroud. :mrgreen:
Ne bi ih niko mogao dobiti - valja igrati kontra 12 igrača. :mrgreen:
E jbg skont'o si. :lol: :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 30 nov 2013, 18:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Vi fakat niste normalni. Kad je dao dva niko ni rijeci, sad odjednom nije dovoljno dobar, i opet sve tkao u krug ce biti. Kako vas nije stid?

@Paja Smijesan si, svejdno bi izgubili protiv Ville, a sigurno da ne bi pomogao ni protiv Uniteda(zato sto je citav tim igrao kao curice). Mozda jedino WBa.

Meni fakat nije jasno sto ja uopste pokusavam?
A jarane dzaba nekome, ja iskreno serem kad sam citav dan nazivcan ali da stvarno imate onoliko stvari protiv Artete, Sagne.. Girouda.. jednostavno nije mi jasno nikako, dobili 3-0..

@Vedo

:lol: :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 nov 2013, 18:16

Suraez bi sa ovim veznim redom trpao da to ne bi bilo humano, bas bi ga United zaustavio :lol: izdominirali bi ligu hladno a u LS bi nam samo kobasicari bili izazov. Protiv Uniteda smo bili dobri nismo zasluzili poraz primili smo gol iz jedine sanse, kornera a i taj gol ne bi primili ad je igro Mertesacker.

AA23
Pa kud ces boljeg zicera od onog nesviranog ofsajda? Dobar je meni Giroud ali neka extra klasa nije i fula puno za jednog napadaca pa vidio si statistku pred United imao je duplo vise sansi od Robina Van Persia a imaju isto golova.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 30 nov 2013, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 30 nov 2013, 18:17

Arsenal Win ✔
3pts and top of the table✔
Ramsey Brace ✔
Özil Assists ✔
Flamini Scores ✔
Walcott Assists ✔
Szczesny Brilliant ✔
Clean Sheet ✔
Arteta's hair Still Perfect ✔

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 nov 2013, 18:17

slika

Slobodno me dodajte na FB. Vidite da ima još najmanje 14 ljudi koji se slazu sa mnom. :ugeek:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 30 nov 2013, 18:18

BigBigBang je napisao/la:Suraez bi sa ovim veznim redom trpao da to ne bi bilo humano, bas bi ga United zaustavio :lol: izdominirali bi ligu hladno a u LS bi nam samo kobasicari bili izazov. Protiv Uniteda smo bili dobri nismo zasluzili poraz primili smo gol iz jedine sanse, kornera a i taj gol ne bi primili ad je igro Mertesacker.

AA23
Pa kud ces boljeg zicera od onog nesviranog ofsajda? Dobar je meni Giroud ali neka extra klasa nije i fula puno za jednog napadaca pa vidio si statistku pred United imao je duplo vise sansi od Robina Van Persia a imaju isto golova.

Da ali Pussy ne ide nazad .. niti preuzima dvojicu igraca kao ovaj, jednostavno taj manjak defanzive je ta dodatna ofanziva Pussyu.. dok ovaj radi i jedno i drugi naravno mora biti manjak golova kada nije imao zicere ali RVP je cak i imao i znao je promasit ovdje.. u Arsenalu..

@Marsal

8-) 8-)
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 30 nov 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 30 nov 2013, 18:19

Seaman je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:

malo teže to funkcionira protiv jačih ekipa,pogotovo kad ima 1-2 šansu koje on u pravilu 80% šalje u korner zastavicu, dobiejmo gol.novi napadač je obavezan u siječnju ako se želi neki rezultat napraviti
Meni se vise cini da on ponekad vise nema srece nego sto nema zavrsnice. Al nije poenta u tome, igrac njegovog tipa treba Arsenalu upravo zbog ovog posla kojeg on obavlja i na koji nacin otvara prostor. Vise je potreba jedan brzaner na krilu koji ce se ubacivat njemu iza ledja kad on ide na skok i koristit slobodni prostor, igrac tipa Volkota samo sa puno vise mozga.

Nevezano, pohvale Volkotu sto se nije iso glupirat i sto je podvalio loptu nazad za Arona.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 nov 2013, 18:20

Protiv Artete opravdano seremo, Giroudu ne smije niko ništa reći, to je tako jednostavno. :mrgreen: :D
Marsal je napisao/la:slika

Slobodno me dodajte na FB. Vidite da ima još najmanje 14 ljudi koji se slazu sa mnom. :ugeek:
Taman da ubacim ovu sliku u temu 'Smiješne slike'.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.