Kakva ba crna depresija.. preiskusni smo mi za te zajebancije. Pa nek i drugi budu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo za brata Numana
Halo ba oko, imaš radio pa pozdravljaj.. mene našao j.ebavati, u sitan sat.
Izvini brate, ja mislio da sam u programuscholsey je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:54Halo ba oko, imaš radio pa pozdravljaj.. mene našao j.ebavati, u sitan sat.![]()
Al hoće Šemsa.. ocam mog.![]()
![]()
![]()
E jbg brate, ti ko da si đak, a ne profesor.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2024, 23:01Izvini brate, ja mislio da sam u programu![]()
Sta je nešto fazon sa FK S i pavlakom?
Nego, reci ti meni jesi se to malo opustio? Vidim i na onoj našoj temi si neke naružioscholsey je napisao/la: ↑23 jun 2024, 23:08E jbg brate, ti ko da si đak, a ne profesor.
Nego, lokal 503, baba baba volio bih u program i tako to.![]()
![]()
Ma jok ba.. evo od petka popodne objašnjavam: Puno radim, štres.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2024, 23:23Nego, reci ti meni jesi se to malo opustio? Vidim i na onoj našoj temi si neke naružio![]()
Ako jesi, neka si. I treba. Meni ovi "moji novi" syebaše ćeif. Valja sad dotući ovo, a sijelo se već polako raspada.
E čuj četnički udbašCentre forward je napisao/la: ↑23 jun 2024, 21:19Ako je u spotu četnički Udbaš Naser, onda je to baš ozbiljan uradak.
Ne valjaju, imo sam 10 vrsta, fuj realno.
kad sam prestao prije skoro 9god (nakon 13-14god konzumiranja) imao 95-96kg, sad sam na 90 (gore-dole par kg u zavisnosti od sezone)
Kad sam presto bio sam na 100kg nabio, pa sam poceo trenirati, gledat ishranu itd. I smanjio na 85-90kg. Sad ima vec mozda i 2 godine kako dimim, i bez nekog treninga ili nesto pretjerano, 85kg. A nije samo kilaza, ako si godinama pusio naviko si balans mozga, nervnog sistema itd. kad se ne znam naljutis zapalis, cekas nesto zapalis, cugas zapalis, vozis zapalis itd. Kad to ukines mora postojati "rupa" koje mozda i nisi svjestan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.