ma moramo dovesti barem 3-4 pojačanja ali pojačanje ( za dvojicu koje sam čuo da bi trebali doći su sigurno pojačanja), a sad se nadati ipak jesenjoj tituli, mada Širokog vile nosaju večerasronaldo99 je napisao/la:ehh raja...ovako ako ostanemo bez sesara i saida na polusezoni i plus kad se uzme u obzir da idemo svima u goste (ovi jaci klubovi) tesko cemo do titule, da Bog da se ujeo za jezik al bez ta dva igraca cemo jako jako tesko do zeljenog cilja jedino ako se adekvatno pojacamo, i da definitivni ni u kom slucaju JOVICA ne dirati na klupi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
željo dok ima para od džeke kupiće svaku utakmicu i svakog sudiju, ovo je smiješno! Sudija još malo pa je počeo igrati za čmelju !!!!!!!!!!!!!! FUj hebem ti i ligu i sunce!
U novi boj...
Prije nekoliko stranica sam pročitao da bi se Džakmić mogao vratiti.....MIslim da bi jedino on mogao dostojno da zamjeni Ivana....
Znam da ti je krivo al da lazes onda je previse,ovo je futbal-nogomet a ne rukomet.powerplay je napisao/la:željo dok ima para od džeke kupiće svaku utakmicu i svakog sudiju, ovo je smiješno! Sudija još malo pa je počeo igrati za čmelju !!!!!!!!!!!!!! FUj hebem ti i ligu i sunce!
-
- Kontakt:
i ja sam čuo, a drugi je Kojašević, a ovo je bio penal za Željuhilmo je napisao/la:Prije nekoliko stranica sam pročitao da bi se Džakmić mogao vratiti.....MIslim da bi jedino on mogao dostojno da zamjeni Ivana....
Ma joj ne znam za Damira, on i Asmir kad uzmu peglati loptu ovi drugi onda ne trebaju ni igrati...travnicanin je napisao/la:i ja sam čuo, a drugi je Kojašević, a ovo je bio penal za Željuhilmo je napisao/la:Prije nekoliko stranica sam pročitao da bi se Džakmić mogao vratiti.....MIslim da bi jedino on mogao dostojno da zamjeni Ivana....

Hilmo i ostala braćo jer li vam sad jasno da nam Ronney dođe ne može se pa vidjeste li ovo i ja serem onda je li ?
Sarajevo ljubavi moja!
Jovicu odlazi bolje za tebe!!!!!!!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
to jest ali nama su neophodni defanzivni vezni, lijevo krilo i napadač + 3-4 dobro zamjenska igračahilmo je napisao/la:Ma joj ne znam za Damira, on i Asmir kad uzmu peglati loptu ovi drugi onda ne trebaju ni igrati...travnicanin je napisao/la:i ja sam čuo, a drugi je Kojašević, a ovo je bio penal za Željuhilmo je napisao/la:Prije nekoliko stranica sam pročitao da bi se Džakmić mogao vratiti.....MIslim da bi jedino on mogao dostojno da zamjeni Ivana....![]()
koliko se igralo komšija do sutra dok vi gool ne date i penal čist hahahahaElegant je napisao/la:Sta lajete penal cist ko suza !
Sarajevo ljubavi moja!
Penal je cist htjeli vi to priznati ili ne. Tjesi te se.sekac je napisao/la:koliko se igralo komšija do sutra dok vi gool ne date i penal čist hahahahaElegant je napisao/la:Sta lajete penal cist ko suza !
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
mene bi bilo stid ali dobro vaša mentalita je čudosajo10 je napisao/la:Penal je cist htjeli vi to priznati ili ne. Tjesi te se.sekac je napisao/la:koliko se igralo komšija do sutra dok vi gool ne date i penal čist hahahahaElegant je napisao/la:Sta lajete penal cist ko suza !
Sarajevo ljubavi moja!
e ovako vama jesanea titula a nama pobjeda u derbiju ali da kazem nesto ja sam utakmicu prestao gledati u 85 min nakon sviranog faula nad stanicem a stanic rusi igarac sirokog na razdanjini od 30 metara ja sam rekao da zeljo mora dobit i da ce se igrat dok zeljo ne dadne go ali eto rano ste dobili penal cim ste usli u kazneni izgleda nisam vidio penal ali kazem mi brat da je ruka bila u prirodnom polozaju nije mahao rukama ni nista al jbgt kosto on dovoljno je da prst takne bice penal a kaze jos ehehehe da je dugo ceko da svira ppenal da vidi sta ce mu osim javit u slusalicu oce svirat............cestitke Osimitetu za Amarizaciju na organizaciji lige
Samo Sarajevo
Cestitke komsijama na jesenjoj tituli! Vjerujem da su se tresli pred kraj tekme, al eto....po ko zna koji put vise srece nego pameti!
Mislim da smo bolje od njih odigrali jesen, ali smo sami sebi presudili! Zeljo je veceras bio bolji od Sirokog i ne moze nam jedna tekma biti vadiona! Imali smo titulu u svojim rukama, nismo iskoristili sansu, Zeljo jeste i to je to! Sudjenje veceras ono klasicno domacinsko (koje bih volio da vidim nekad i na Kosevu). Ne tendenciozno, ne da utice na rezultat, al dodijeli domacinu nicije lopte, sviraj par prekrsaja na sredini i to je to! Dakle, nije sudija uticao na rezultat, Zeljo je veceras bio bolji od Sirokog!
Sto se nas tice, duga je pauza, vidjecemo sta ce biti, i kakav ce igracki kadar ostati!
Jovicu kao i vecina zamjeram kamaranje igraca, a opet pokazalo se da nemamo zamjenu za kljucne igrace, ukoliko odu (osim mozda Mijuskovic za Amera).
Nasa igra je uglavnom procitana...Ne znam ijednu utakmicu u kojoj "nije islo", pa da se nesto takticki promijenilo u toku utakmice! Ako hocemo do titule, to se mora promijeniti!
Jos jednom cestitke komsije, al znajte da nije gotovo! Niste ni vi toliko dobri ko sto mislite!
Ako uzmemo u obzir da smo uzeli najvise bodova do sada, onda je jesten bila blistava....ja se nadam i ocekujem zlatno proljece....
Mislim da smo bolje od njih odigrali jesen, ali smo sami sebi presudili! Zeljo je veceras bio bolji od Sirokog i ne moze nam jedna tekma biti vadiona! Imali smo titulu u svojim rukama, nismo iskoristili sansu, Zeljo jeste i to je to! Sudjenje veceras ono klasicno domacinsko (koje bih volio da vidim nekad i na Kosevu). Ne tendenciozno, ne da utice na rezultat, al dodijeli domacinu nicije lopte, sviraj par prekrsaja na sredini i to je to! Dakle, nije sudija uticao na rezultat, Zeljo je veceras bio bolji od Sirokog!
Sto se nas tice, duga je pauza, vidjecemo sta ce biti, i kakav ce igracki kadar ostati!
Jovicu kao i vecina zamjeram kamaranje igraca, a opet pokazalo se da nemamo zamjenu za kljucne igrace, ukoliko odu (osim mozda Mijuskovic za Amera).
Nasa igra je uglavnom procitana...Ne znam ijednu utakmicu u kojoj "nije islo", pa da se nesto takticki promijenilo u toku utakmice! Ako hocemo do titule, to se mora promijeniti!
Jos jednom cestitke komsije, al znajte da nije gotovo! Niste ni vi toliko dobri ko sto mislite!
Ako uzmemo u obzir da smo uzeli najvise bodova do sada, onda je jesten bila blistava....ja se nadam i ocekujem zlatno proljece....

Dva - tri napadača...travnicanin je napisao/la: to jest ali nama su neophodni defanzivni vezni, lijevo krilo i napadač + 3-4 dobro zamjenska igrača

-
- Kontakt:
kad kreneš računati onda ispadne da nam treba 8 dobrih igrača ali vidjeti ćemo, treba malo forsirati i našu djecu pa šta budehilmo je napisao/la:Dva - tri napadača...travnicanin je napisao/la: to jest ali nama su neophodni defanzivni vezni, lijevo krilo i napadač + 3-4 dobro zamjenska igrača
Ako zadržimo pomenuti dvojac (Said Ivan) nama će trebati onda samo neki razbijač u napadu plus neka super zamjena u sredini, ja sam relativno zadovoljan ovim kadrom nazad, nije sjajno ali može proći...Kao što neko reče gore, treba nam neko ko će kad u utakmicama ne ide, ući i okrenuti vodu na naš mlin!
Sami smo sebi stvorili ovu situaciju i niko drugi. Čestitam Želji na jesenjoj tituli i pobjedi protiv sirokog. Al vidjećemo ko će se zadnji smijati.
Mislim da će naša uprava puno ozbiljnije ući u drugi dio sezone, mislim MORAJU !
i neraspravljajte o zelji na ovoj temi i o tim neikim penalima više. Dosadili ste i Bogu i narodu !

i neraspravljajte o zelji na ovoj temi i o tim neikim penalima više. Dosadili ste i Bogu i narodu !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nema nama hljeba niti bilo kome u ovoj ligi dok se ovako sudi pa sad me pljujte i **** mi sve na kamaru ako hočete.Da ne bi bilo zablude Sarajevo je samo krivo za ovu situaciju znalo se da če im se pomoći i da smo pobijedili nikakva korist ne može se glavom kroz zid jadovi od igrača nisu u stanju da hodaju (mislim na igrače Sarajeva) a šta tek reči za vas tu je tata kad god zagusti **** ga igro ne igro zna se mada ste bili bolji ali svirati penal u 94 pa je li misliš da bi svirao za Široki da je bio penal hajde da se ne zajebajemo više sa ovim odskakutajte idite slavite TITULU sa tatom!
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 15 gostiju.