Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

normalaba
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la normalaba » 27 jun 2014, 02:58

RobertoBaggio je napisao/la:Što više čitam komentare na ovoj temi, Džeko mi je sve draži. A na temu sam bukvalno prvi put ušao poslije utakmice sa Nigerijom, da kao nešto kritikujem.

Poslije svega pročitanog ovdje u prethodnih nekoliko dana, volio bih da Džeko bude novi kapiten.

slika
+1
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2014, 03:07

Dzeko kapiten :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: da li ti uopste znas sta znaci biti kapiten u bilo kojem sportu???

Biti lider??

On ne moze biti kapiten ni maloj djeci od 6 godina a ne odraslim osobama.... :stop: :stop: :nene:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2014, 03:37

Ponos Torina je napisao/la:Dzeko kapiten :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: da li ti uopste znas sta znaci biti kapiten u bilo kojem sportu???

Biti lider??

On ne moze biti kapiten ni maloj djeci od 6 godina a ne odraslim osobama.... :stop: :stop: :nene:
Ti si bolesnik.
Ne samo ti nego svi vi koji toliko vremena provodite kako bi pokazali svoju mrznju prema nekome...
Zamisli kako neciji zivot mora biti jadan kad toliko vremena ima da potrosi na mrznju.

Naravno da je Edin novi kapiten. Tu nema dileme!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 27 jun 2014, 04:12

SamoZeljo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Dzeko kapiten :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: da li ti uopste znas sta znaci biti kapiten u bilo kojem sportu???

Biti lider??

Ti si bolesnik.
Ne samo ti nego svi vi koji toliko vremena provodite kako bi pokazali svoju mrznju prema nekome...
Zamisli kako neciji zivot mora biti jadan kad toliko vremena ima da potrosi na mrznju.

Pa i logicno je. Ako pretpostavimo da se Miske i Spaha uskoro oprastaju, on ce imati najvisa nastupa, prosao je kroz sve selekcije, u seniorskoj repki je jos od 2007. Asmiru svaka cast; jeste najveci profesionalac u ekipi, ali ipak mislim da ce novi kapiten biti Edin,

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2014, 07:04

SamoZeljo je napisao/la:

Biti lider??

Ti si bolesnik.

Ti si bolesnik jer ga branis toliko!!!

Niko ga ne mrzi samo je ljudima pao u ocima ;) to je velika razlika i prestani vise da ga branis kao da je nacionalni spomenik...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 jun 2014, 08:13

Kapiten nego sta.Dat mu dobrog trenera i traku i svi cemo svrsavat na njegovu igru.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 08:16

Ponos Torina je napisao/la: prestani vise da ga branis kao da je nacionalni spomenik...
Naravno da je nacionalni spomenik, Stari most i Edin Džeko.....po tome na su svijetu poznaju :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2014, 08:39

Dzeko kad bude kapiten on ce se i promijeniti. Ovako se ponaša kao i sve druge zvijezde bez trenera sa autoritetom. Kad bude kapiten ponašati ce se kao pravi kapiten. Pravi lider u to sam uvjeren.
NO PYRO NO PARTY

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2014, 08:50

Ponasat ce se onako kako se Spahic ponasa,on ga je i pokvario,skim si takav si....Dzeko je nekad bio normalan,skroman a sta je sada polukabadahija kao i njegov dragi prijatelj,nadam se da ce okrenuti plocu sto prije.. ;)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 27 jun 2014, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 27 jun 2014, 08:50

Durden je napisao/la:
Head je napisao/la:slika
slika
Citiram one slike sto su uslikane za vrijeme priprema
sve ok, najmanje sto zelim je da branim nekoga ali kakav je ovo dokaz? Nit vidim da piju alkohol ni da se nedolicno ponasaju, mozda je slikano u 10 navece a ne u 3 ujutro sto svi po defaultu kontamo, a mozda su imali slobodan dan. Iluzija je da igraci ne izlaze i ne cugaju, govorim generalno ne samo o nasim igracima. Nesto ne stima to je vec jasno a ovakvi "dokazi" su samo voda na mlin tim personama sto unose nemir.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 jun 2014, 08:53

Hebote ja sam svaki weekend i petak i subotu u klubovima navecer, pa pijem samo vodu i sok, jer kao sportas ne podnosim alkohol, a i korisnije je ostati trijezan u svakom pogledu. :mrgreen: A Dzeko se kao opija, samo slike nema, jer danas ne postoje kamere na mobilnom. :clap:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2014, 08:58

Dzeko kupio favelu Ibricicu :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bow:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 27 jun 2014, 09:07

Principatus je napisao/la:Hebote ja sam svaki weekend i petak i subotu u klubovima navecer, pa pijem samo vodu i sok, jer kao sportas ne podnosim alkohol, a i korisnije je ostati trijezan u svakom pogledu. :mrgreen: A Dzeko se kao opija, samo slike nema, jer danas ne postoje kamere na mobilnom. :clap:
pa to, nisam jednom pokusao izaci navece popiti koju a ujutro na trening u teretanu, ma ne mozes meda na kasiku kuknjava. Ne ide to tako lako. To su profesionalci, opet kazem ne zelim nikoga braniti ali neko kome je trening nacin zivota da se opija po kafanama, ne ide mi to nikako. A i to sto kazes nema mobitela sa kamerom, ili je dzeks sve u kafani okitio sa po 100funti da ga ne slikaju. :D Ne kazem da se nikad nije desilo, sigurno dok su bili ovdje da su izasli par puta, ali praviti atmosferu da se pripreme koriste za obilazak kafana je smijesno.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 09:12

I oni su ljudi, ako niste znali. :mrgreen:

Ako neko na ove dvije slike vidi neko opijanje ili nešto slično, nek' se upuca odmah. :rol:

Možda su trebali na mevlud otići, na tekiju... :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2014, 09:19

mandraX je napisao/la:I oni su ljudi, ako niste znali. :mrgreen:

Ako neko na ove dvije slike vidi neko opijanje ili nešto slično, nek' se upuca odmah. :rol:

Možda su trebali na mevlud otići, na tekiju... :lol:
Hajde reci, vidi li se na facama da su pripiti? :urnebes:
Ne vidis ni kada neko kenja, a znas da je kenjao. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jun 2014, 09:30

Ponos Torina je napisao/la:Ponasat ce se onako kako se Spahic ponasa,on ga je i pokvario,skim si takav si....Dzeko je nekad bio normalan,skroman a sta je sada polukabadahija kao i njegov dragi prijatelj,nadam se da ce okrenuti plocu sto prije.. ;)
Ne fali njemu nista osim normalan trener, kao i ostalim reprezentativcima. Decko je opet osvojio titulu prvaka u najjacoj ligi na svijetu. A nije je osvojio sjedeci na klupi nego kad je najpotrebnije bilo, zabijao je golove.

Samo bolesnici pokusavaju baciti ljagu na njega, to rade vec godinama. I ove fotke su dokaz tome. Ljudi se slikaju negdje pa sta? Zar je zabranjeno poviriti negdje u neku diskoteku/kafic i imati drugove?

Skoro svi oni izlazi i skoro svi imaju neku svoju Amru.
Prestanite vise da budete toliki papci!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 09:32

@SamoZeljo, trebali su se pojavit' ovdje na forumu i pitat' za dopuštenje. :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2014, 09:36

SamoZeljo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ponasat ce se onako kako se Spahic ponasa,on ga je i pokvario,skim si takav si....Dzeko je nekad bio normalan,skroman a sta je sada polukabadahija kao i njegov dragi prijatelj,nadam se da ce okrenuti plocu sto prije.. ;)
Ne fali njemu nista osim normalan trener, kao i ostalim reprezentativcima. Decko je opet osvojio titulu prvaka u najjacoj ligi na svijetu. A nije je osvojio sjedeci na klupi nego kad je najpotrebnije bilo, zabijao je golove.

Samo bolesnici pokusavaju baciti ljagu na njega, to rade vec godinama. I ove fotke su dokaz tome. Ljudi se slikaju negdje pa sta? Zar je zabranjeno poviriti negdje u neku diskoteku/kafic i imati drugove?

Skoro svi oni izlazi i skoro svi imaju neku svoju Amru.
Prestanite vise da budete toliki papci!
U oba posta ima istine. Dzeku je iskoristio smetljar. Dzeko ima vremena da se vrati u kozu onoga starog dobrog Edina. Smetljar nema sanse. Dzeki cemo oprostiti, a od smetljara se oprostiti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 09:57

Janez je napisao/la:Ovaj što kaže da je Asmir kojim slučajem uslikan neću mu ni nick spomenuti jer nije vrijedan.

Asmir to sebi ne bi dozvolio, možda na godišnjem odmoru, ali mimo toga jock. Jer je A S M I R B E G O V I Ć oličenje profesionalizma, rođen u Bosni, odrastao u Kanadi. Mentalni sklop drugačiji, porodica na prvom mestu, žena i kćerkica. Dolazak na okupljanje znači trening, zalaganje i da gine za dres. Dok je ovom tvom pajdašu izgovor za provoda.

Molim te korisniče sa nickom na slovo C. ubuduće prije nego kažeš nešto za Asmira Begovića legendu, kralja, cara, babuku molim te ustani sa stolice-kauča, digni laptop-tastaturu u znak poštovanja pa nešto napiši. :salut:
Korisnice sa slovom J (adnik).... Tvoj post mi je najbolji dokaz da se, kao normalna osoba, trebam kloniti ove teme i vas sto harate po njoj. Gdje sam ja blatio Begovica? Samo sam pravio komparaciju i zelio naglasiti da ocigledno postoje dvostruki arsini za neke igrace. Da je Begovic na ovim slikama, niko ih ne bi ni primjetio.
A, kakve su ovo slike ustvari? Slikanje sa prijateljima u svoje slobodno vrijeme- ZLOCIN.... EDINE, SAM ODSTUPI! :njanjanja:
:puke:

Kapiten, naravno Dzeko (ako Miske ode ili ne bude standardan).
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 jun 2014, 11:01

Džeko trenutnim ponašanjem nije zaslužio kapitensku traku!!! Ovo kako se sada ponaša nisu odlike kapitena, vođe, nego razmaženog derišta koje umišlja da je bolji od ostalih drugova iz tima. Dati mu kapitensku traku nakon ovog turističkog obilaska po Brazilu je poruka ostalim igračima: S kyrcoboljom dobiješ nagradu u vidu kapitenske trake.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], perun i 30 gostiju.