Prvo Real pa Deng i na jednom me Pitsburg oborio -.-EmirSioux89 je napisao/la:Evo nocni![]()
Al Jefferson (16,5) - Over (1.85)![]()
J.Holiday (16,5) - Over (1.85)![]()
A.Bargnani (17,5) - Over (1.85)![]()
Detroit - Oklahoma - 2 (1.35)![]()
L.Deng (17,5) - Under (1.85)![]()
A.Iguodala (14,5) - Over (1.85)![]()
J.Holiday (16,5) - Over (1.85)![]()
Detroit - Okahoma - 2 (1.35)![]()
P.Pierce (20,5) - Under (1.85)![]()
R.Rondo (14,5) - Over (1.85)![]()
Pheonix - Denver - 2 (1,55)![]()
Houston(95,5) - Under (1,85)![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Manchester United!
je.bigadijabola je napisao/la:NBA dubl:
Philadelphia-Milwaukee under 188,5 @ 1.85
Zadnje 3 međusobne:
25.4.12. Milwaukee - Philadelphia 85:90
5.3.12. Milwaukee - Philadelphia 97:93
16.1.12. Philadelphia - Milwaukee 94:82
Bucksi imaju dinamični duo Jennings-Ellis, ali budući da igraju slično u napadu vrlo često smetaju jedan drugom. Coach Skiles je poznat kao neko ko insistira na odbrani, a vjerujem da će upravo to tražiti od svojih igrača nakon poraza od Bostona. Sixersi standardno defanzivni.
Houston under 94,5
U zadnje 4 utakmice samo su jednom prebacili ovu marginu (81,87,85 i 96, respektivno). Njihova dva glavna playmakera, Harden i Lin, i nisu se baš proslavili protiv Heat-a dosada. Dobro se sjećam utakmice New York-Miami kada je Lin imao čini mi se 9 izgubljenih lopti (ima visok dribling, a igrači Heata vole da napadaju loptu, naročito u pick igri). Harden je pak u finalu protiv Heat-a imao oko 12,5 poena u prosjeku uz 37,5% igre. Miami je sinoć doživio pravu katastrofu u Memphisu, i očekujem da izađu odlučni da to ne ponove, naročito u defanzivnom dijelu igre. S druge strane, u Houstonu kažu kako su se pripremili za odbranu Heat-a, te da će im glavno oružje biti strpljenje. Daj Bože, to znači duže napade, a samim tim i manje istih.
Kvota: 3.42
Ja osim ovog dubla ne igram više ništa, ali ko hoće da proba:
Minnessota under 94,5 @ 1.85 (premalo igrača u rotaciji, ne vjerujem da imaju 95 poena u rukama)
Harden under 22,5 @ 1.85 (Wade, 12,5 poena u finalnoj seriji u prosjeku)
Chicago-Boston kp2 @ 2.10 (Bullsi možebit bez Hirnicha, mogli bi imati problema sa Rondom, naročito po pitanju izgubljenih lopti - Nate Robinson im zna bit sklon)
Toliko, sa srećom.
Edit: Zaboravite na Boston, Bullsi će ih nadskakat, nadtrčat i vjerovatno pobijedit.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- elninho_resTO
- Kontakt:
Eh , otiso sam spavati jer je Wade na poluvremenu ubacio 17 cini mi seMonolog je napisao/la:Čestitke za sigurice.elninho_resTO je napisao/la:Sigurice veceras
Wade ispod , sigurica dana , igra povrijedjen , smanjena minutaza + ce ga cuvati Harden
Jeferson preko
Holliday preko
Iguadala preko
Durant ispod
oklahoma 2
Jos probati:
Westbruk preko
Deng ispod
Pekovic preko
Bargnain preko
Ako vam se forsira bacite i Garneta i Jamesa preko![]()
:ugeek:
Nisam jučer imao vremena za kladaru, sad gledam šta si postavio i mislim da je sve prošlo s ovog "glavnog" tiketa.![]()
Drugi 3/4.
Not bad.

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
742 Hamp&Richmond - Leiston 13.11.2012 20:45 1 1.55
738 Bath City - Leatherhead 13.11.2012 20:45 1 1.45
3413 19/Liverpool - Rosenborg 13.11.2012 20:00 1 2.35
3249 Szolnoki Mav - Ferencvarosi 13.11.2012 13:30 2 1.55
731 Walsall - Lincoln City 13.11.2012 20:45 1 1.50
730 Slough - Mansfield 13.11.2012 20:45 2 1.80
Na markicu, 22 km
738 Bath City - Leatherhead 13.11.2012 20:45 1 1.45
3413 19/Liverpool - Rosenborg 13.11.2012 20:00 1 2.35
3249 Szolnoki Mav - Ferencvarosi 13.11.2012 13:30 2 1.55
731 Walsall - Lincoln City 13.11.2012 20:45 1 1.50
730 Slough - Mansfield 13.11.2012 20:45 2 1.80
Na markicu, 22 km

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
subota LEOTAR ZELJEZNICAR 2 NA STO VISE love
, u bh kladionicama ce biti blokirano sigurno pa probati na b winu i slicno ko je registrovan

Kada ovako nesto pises moras da das i neke činjenice zasto MAX BET.Cuspajz je napisao/la:subota LEOTAR ZELJEZNICAR 2 NA STO VISE love, u bh kladionicama ce biti blokirano sigurno pa probati na b winu i slicno ko je registrovan
Šta je Leotaru pola tima fali, strajkuju, ili tako nesto.
U Trebinju je uvijk tvrd teren.
http://www.betexplorer.com/soccer/bosni ... 93&where=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo smo ih jednoom dole dobili.
Ljudi šta mislite o ovome. Sutra Vahi fali pola ekipe, najbolji napadač, maltene komplet odbrana, kvota na nas je odlična 2,40 a na 2,5+ golova 1,95. Prijateljska je i nikad s ene zna al mislim da ćemomi ovo lagano odraditi.
Kontam pući dva listića jednom na 2,5 + i jednom čistu dvicu sa maksimalnim ulozima il je možda pametnije sve na x2
?
Predpostavljam da će kvote znatno pasti do sutra pa zato žurim
Kontam pući dva listića jednom na 2,5 + i jednom čistu dvicu sa maksimalnim ulozima il je možda pametnije sve na x2

Oba daju goŽvaka je napisao/la:Ljudi šta mislite o ovome. Sutra Vahi fali pola ekipe, najbolji napadač, maltene komplet odbrana, kvota na nas je odlična 2,40 a na 2,5+ golova 1,95. Prijateljska je i nikad s ene zna al mislim da ćemomi ovo lagano odraditi.
Kontam pući dva listića jednom na 2,5 + i jednom čistu dvicu sa maksimalnim ulozima il je možda pametnije sve na x2?
vjerovatno misli da nam Leotar vraća za ona tri boda s kraja prošle sezone, njima su bili prijeko potrebni, a mi slavili i sad misli da Trebinjci hoće da se oduže za ta tri boda, tj. da ih vrate namaNexus je napisao/la:Kada ovako nesto pises moras da das i neke činjenice zasto MAX BET.Cuspajz je napisao/la:subota LEOTAR ZELJEZNICAR 2 NA STO VISE love, u bh kladionicama ce biti blokirano sigurno pa probati na b winu i slicno ko je registrovan
Šta je Leotaru pola tima fali, strajkuju, ili tako nesto.
U Trebinju je uvijk tvrd teren.
http://www.betexplorer.com/soccer/bosni ... 93&where=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo smo ih jednoom dole dobili.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne znam, ta mi je opcija bila u glavi ali mi je šuhveli, nije čemu Alžir a još im fale napadači, jesu nama i lošiji zabijali al ako ću igrati golove onda radije 2,5+Nexus je napisao/la:Oba daju goŽvaka je napisao/la:Ljudi šta mislite o ovome. Sutra Vahi fali pola ekipe, najbolji napadač, maltene komplet odbrana, kvota na nas je odlična 2,40 a na 2,5+ golova 1,95. Prijateljska je i nikad s ene zna al mislim da ćemomi ovo lagano odraditi.
Kontam pući dva listića jednom na 2,5 + i jednom čistu dvicu sa maksimalnim ulozima il je možda pametnije sve na x2?
Braintree-Tranmere 2
Berwick-Stenhousemuir 3+
Erfurt-Babelsberg 3+
Queens Park-East Stirling 1
Walsall-Lincoln 1
Berwick-Stenhousemuir 3+
Erfurt-Babelsberg 3+
Queens Park-East Stirling 1
Walsall-Lincoln 1
❶❾❽❽
-
- Kontakt:
Frederikshavn - Sonderjyske 5.5 više @ 1.85
Žvaka je napisao/la:Ne znam, ta mi je opcija bila u glavi ali mi je šuhveli, nije čemu Alžir a još im fale napadači, jesu nama i lošiji zabijali al ako ću igrati golove onda radije 2,5+Nexus je napisao/la:Oba daju goŽvaka je napisao/la:Ljudi šta mislite o ovome. Sutra Vahi fali pola ekipe, najbolji napadač, maltene komplet odbrana, kvota na nas je odlična 2,40 a na 2,5+ golova 1,95. Prijateljska je i nikad s ene zna al mislim da ćemomi ovo lagano odraditi.
Samo pogledaj kako igramo prijateljske sa arapskim zemljama.
+ Oni nam sve placaju, tako da ni pobjeda ALžira nije isključena
Bargnani je prosao OVER kako vidim? I na Bet Liveu pisa da je dvica prosla.elninho_resTO je napisao/la:Eh , otiso sam spavati jer je Wade na poluvremenu ubacio 17 cini mi seMonolog je napisao/la:Čestitke za sigurice.elninho_resTO je napisao/la:Sigurice veceras
Wade ispod , sigurica dana , igra povrijedjen , smanjena minutaza + ce ga cuvati Harden
Jeferson preko
Holliday preko
Iguadala preko
Durant ispod
oklahoma 2
Jos probati:
Westbruk preko
Deng ispod
Pekovic preko
Bargnain preko
Ako vam se forsira bacite i Garneta i Jamesa preko![]()
:ugeek:
Nisam jučer imao vremena za kladaru, sad gledam šta si postavio i mislim da je sve prošlo s ovog "glavnog" tiketa.![]()
Drugi 3/4.
Not bad.Ali se do kraja izvukao glavni listic
Zato je Bargnani na isti fazon samo uprskao , na poluvremenu je imao 14-15 i cjelo 2.pol + 3 produzetka on vise nije mogao nista
E za ovaj drugi dio svaka čast, nimalo naivan kont a meni ni na kraj pameti, hvala!
Igraću obje opcije, oba daju i 2,5+ i malo povući ručnu
Igraću obje opcije, oba daju i 2,5+ i malo povući ručnu

Ajd vi recite jel bio ovdje neko ko nije ocekivao reala 3+hodža je napisao/la:i to ko iz picke, bez po' mukedijalog je napisao/la:bravo majstoreViper je napisao/la:Evo Reala B. 3+![]()

SAMO ČELIK !
hodža je napisao/la:zaje.bancija ba..i ja sam ga igrao![]()

SAMO ČELIK !
ajmo za vecerar OVER / UNDER
Spirou-Bilbao 2 1,55(gosti mnogo bolji,domaci katastrofa i u domacem prvenstvu i u Eurocupu)
Metalac-Tamiš 1 1,35(domacini jednostavno moraju dobiti,inace trner leti a gosti imaju vec dva poraza u gostima od mnogo losijih ekipa)
Aldridge 20,5 više(sinoc je zabio 14 ali je imao 8asista,vcrs ocekujem malo više da gleda na koš)
Aalstar-Pitesti -16,5 1(Domacini vodeci u Belgiji,gosti 3-4 omjer u Rumunjskoj,ako ih ozbiljno shvate,bit ce to +20)
Metalac-Tamiš 1 1,35(domacini jednostavno moraju dobiti,inace trner leti a gosti imaju vec dva poraza u gostima od mnogo losijih ekipa)
Aldridge 20,5 više(sinoc je zabio 14 ali je imao 8asista,vcrs ocekujem malo više da gleda na koš)
Aalstar-Pitesti -16,5 1(Domacini vodeci u Belgiji,gosti 3-4 omjer u Rumunjskoj,ako ih ozbiljno shvate,bit ce to +20)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.