Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gost » 26 jun 2014, 18:59

pisac je napisao/la:
MC i Chelski nisu ni do koljena Jorgandzijama.
Osim ako si poceo pratiti fudbal prije 5 godina, a vjerovatno jesi :kafa:
Kako si znao :o , čime li sam se otkrio :o

idi mahnikatu jedan, dva života ti trebaju da pogledaš utakmica na televiziji koliko sam ja gledao uživo....

broj jedan sam ti ja :mrgreen: (ako uopšte znaš ko je broj jedan)

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 19:00

soccerfan je napisao/la:Meni je najzanimljivije kad za Edinovu formu pocnu kriviti od Amre ( zena ni kriva ni duzna zivi svoj zivot), preko Edinovih roditelja ( opet se pitam kako? ) pa sve do Edinove sestre Merime ( :wtf: :wtf: ) i dok je bio zet, zeta Mirzu Soljanina jer eto oni su krivi sto Dzeko nije dao gol. :crazy: :crazy: A naprimjer kad Vedad ne dadne gol nit ko spominje zenu, ni roditelje, ni sestru ni zeta. Valjda im jos imena nisu skontali. Nadoci ce i oni samo da im imena saznamo. ;) :kafa: :kafa:
Znaš zašto je to brate, zato što je Džeko medijski više eksponiran, u ljubavnoj je vezi sa poznatom djevojkom i onda su oni par koji je svima zanimljiv. Svaku njegovu-njenu sliku objave ako su zajedno, raja to vidi i prati, ako se desi da je dan prije tekme pio kafu u Vatri sa njom, a odigra loše logično da će ga svi napasti jer su ga vidjeli vanka, nije trenirao. To je jače od nas i u krvi nam je, Balkanski mentalitet. Isto je tako i sa roditeljima, ali i oni snose dio krivice šta se gospodin Midhat ima miješati u selektor posao i napadati ga verbalno jer je Džeku ostavio da igra do kraja. Sestra mu je bila u braku sa Mirzom i to ti je dodatni pritisak i onda kad krene ne gleda se ima li veze ili ne. Vedo je posebna priča, Balkanac, ali sa radnim navikama Amerikanca i Evropljanina, čovjek drži do svog privatnog života, suprugu i sina malo ko da vidi u javnosti. Drži se kluba i repke, trenira i medijski je manje popraćen. Tu i jeste nastao problem sa Džekom jer je on navikao da je u žiži javnosti i pozitivno ga bodre i to mu godi. Ali je vremenom i nastao kontra efekat pa mu se mnoge stvari obiju o glavu, a on to nije shvatio ili ga PR loše savjetuje pa onda napiše na FB status, proziva miševe, nema vlastite odgovornosti za lošu igru. Ali porodica je lična stvar svakog igrača i njih ne treba petljati sve dok oni ne utiču na igru i zalaganje u klubu i repki, i ne dolaze u sukob sa javnošću. ;)

Zašto više citirate Consigliere i shvatate ozbiljno, ja ne znam kad je on na temu Džeke napisao nešto konstruktivno, osim što vrijeđa i proziva sve ljude koji ne tapšu Džeku kako bi on to želio. Samo ignore momci. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 26 jun 2014, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2014, 19:00

pisac je napisao/la:Dzeko se pljuje sto na priprema vrijeme provodi po kafanama, sa kurvama, sa svojom djevojkom, sa svojom porodicom, po rostiljadama dan pred tekmu sa Memom, Mahirom i slicnim gradakim ljigavcima, NA PRIPREMAMA!!! Sta radi u privatno vrijeme nikoga ne trba da zanima. Ima pravo da radi sta zeli. Sve sto sam ja naveo je vezano za period priprema i samih utakmica. Dosta vise suplje i skretanja teme.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
I za to vrijeme uspio da bude prvi strijelac kvalifikacija i repke ikada. Sta bi tek radio da pije bezalkoholno?
bparena je napisao/la:
Ko si ti da ljude nazivas ludacima ? Vrazice se oni u sizofrenicnu Zenicu papak primitivni. Puko ti od muke zajedno sa papetom. :evil:
O cemu ti? :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 jun 2014, 19:02

pisac je napisao/la:Dzeko se pljuje sto na priprema vrijeme provodi po kafanama, sa kurvama, sa svojom djevojkom, sa svojom porodicom, po rostiljadama dan pred tekmu sa Memom, Mahirom i slicnim gradakim ljigavcima, NA PRIPREMAMA!!! Sta radi u privatno vrijeme nikoga ne trba da zanima. Ima pravo da radi sta zeli. Sve sto sam ja naveo je vezano za period priprema i samih utakmica. Dosta vise suplje i skretanja teme.

Mora da si mu ti svjecu drzao u navedenim situacijama dok si tako dobro informisan. :kafa: :kafa: Znaci info iz prve ruke. :kafa: Super. :kafa: :kafa: Dzeko, prokletinjo Bozija, ko li te samo nama posla? :eh: :eh: :eh:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 19:08

soccerfan je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:juče mu neko na "pejdžu" je*e i Mirzu Šoljanina i Neziru. Ja oplak'o :lol: :lol:
nece mu bas zasmetati to za Soljanina :D
A ko je Nezira sad?
ona ravaq iz spota :D

Najbolje bi bilo da imamo kakav stadion u podrinju, al baš extra. I da se tamo pripremamo. Je*eš ova prepucavanja Sarajevo-Zenica, Trening kamp-Hrasnica (vidi rime :mrgreen: ). Ionako su nam najbolji reprezentativci iz podrinja (i ovih par Hercegovaca) :cool:
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 26 jun 2014, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 jun 2014, 19:09

ona ravaq iz spota :D[/quote]
AAAAhhhhaaaaa :) :) :) E svasta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 19:10

Ne nije. Nista od navedenog nije tacno i nista nije potkrepljeno dokazima. Djecice haj vozdra. Nemam fakat zivaca se ubijedjivati sa nekim ko je nedokazan. Ponavljam jos jednom, vama je stalo do lika i dijela doticnog, boli vas briga za reprezentaciju. Siguran sam da bi sretniji bili da Edin zabije tri gola a da izgubimo nego da on ne zabije niti jedan a da pobijedimo. Vi slijepo vjerujte i zatvarajte oci pred vise nego ocitim stvarima. Takvi kao vi ste od Edina napravili starletu, folk zvijezdu i uvrijedjenu mladu, kakav je das. Gade mi se poltroni. Haj vozdra.
Nabijem i vas i Marijana i ove novinare koji pisu ovdje u njegovoj sluzbi za pare i sve one koji su slijepi pored ociju i kojima je Edin veci od reprezentacije.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 jun 2014, 21:29

atko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Neka te je stid Edine.
Kad treba novčana pomoć - Edin Džeko!
Kad treba graditi lobi i reklamirati BiH u svijetu- Edin Džeko!
Kad treba našu djecu zbog raznih bolesti obradovati - Edin Džeko!
Kad treba ujediniti državu - Edin Džeko!
Kad treba podržati Teletovića u NBA - Edin Džeko!
Kad treba podržati Ćatića - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Grčoj - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Francuskoj - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Španiji - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Belgiji - Edin Džeko!
Kad treba nositi zastavu BiH po osvajanju Premiershipa ili Bundeslige - EDIN DŽEKO!
Kad treba praviti humanitarnu utakmicu - Edin Džeko!
Kad treba dati podršku ugroženim od poplave - Edin Džeko!
Kad treba spasiti mladi život skupim operacijama- Edin Džeko!
Kad treba nekog popljuvati... za to imate SDA, HDZ, SDP, SNSD, SDS i druge skraćenice... bujrum, a od njeg odbijte!!!!! Stoko nezahvalna! Za šest godina Bosni i Hercegovini je dao više nego što je od nje dobio!

Kad treba stisnut da bi se islo na SP - Izet Hajrovic, kad treba pljunut na momka tweet Edin.
Kad treba Rahimić da proslavi svoj uspjeh - Midhat na balkonu gura glavu.
Kad treba trcat protiv Nigerije, kaska ko poni dok Bešić jede travu, cudo nije i na njeg pljucno tweetom.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jun 2014, 21:30

Sissoko je napisao/la:
atko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Neka te je stid Edine.
Kad treba novčana pomoć - Edin Džeko!
Kad treba graditi lobi i reklamirati BiH u svijetu- Edin Džeko!
Kad treba našu djecu zbog raznih bolesti obradovati - Edin Džeko!
Kad treba ujediniti državu - Edin Džeko!
Kad treba podržati Teletovića u NBA - Edin Džeko!
Kad treba podržati Ćatića - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Grčoj - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Francuskoj - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Španiji - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Belgiji - Edin Džeko!
Kad treba nositi zastavu BiH po osvajanju Premiershipa ili Bundeslige - EDIN DŽEKO!
Kad treba praviti humanitarnu utakmicu - Edin Džeko!
Kad treba dati podršku ugroženim od poplave - Edin Džeko!
Kad treba spasiti mladi život skupim operacijama- Edin Džeko!
Kad treba nekog popljuvati... za to imate SDA, HDZ, SDP, SNSD, SDS i druge skraćenice... bujrum, a od njeg odbijte!!!!! Stoko nezahvalna! Za šest godina Bosni i Hercegovini je dao više nego što je od nje dobio!

Kad treba stisnut da bi se islo na SP - Izet Hajrovic, kad treba pljunut na momka tweet Edin.
Kad treba Rahimić da proslavi svoj uspjeh - Midhat na balkonu gura glavu.
Kad treba trcat protiv Nigerije, kaska ko poni dok Bešić jede travu, cudo nije i na njeg pljucno tweetom.
Bravo.
1946

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2014, 21:34

Sissoko je napisao/la:

:rol: :rol: :rol:
Dok su svi klanjali i divili svicarcu Izetu i njegovom originalnom izboru, Edin ga je blatio preko twittera :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 jun 2014, 23:05

"Vidimo se u Sarajevu ;) "

Pretnja, pazite se... :guz:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2014, 23:14

Može neko postavit te slike iz kafane tokom priprema ? :)
Listo sam 20ak stranica unazad,ne nadjoh :roll:
Nad tobom sunce najljepše sja

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 23:15

Hoće li sutra ako Bog da na aerodrom zajedno sa drugim igračima i stručnim štabom koji dolaze u Sarajevo sleti istim avionom ili će privatnim avionom da ne dijeli zrak sa saigračima kao što je bilo u Gradačcu? :think:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2014, 23:27

Našo,konto sam da su mahalske priče oko kafana,al stvarno.. :roll:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jun 2014, 23:47

aleksandar_veliki je napisao/la:Kontali smo da su i iz Zenice mahalske (prijava policiji Spahića), te da je i Emirov brat kao clan delegacije Saveza u Brazilu mahala, ali...
Kralju kako će to bit mahalska kad je na jednom videu jasno se vidjelo da je verbalno napao policajca ali svi su u punom jeku neke euforije na to zažmirili i naravno opravdali Spahića a čovjeka koji je samo radio svoj posao nazivali glupom drotom, acab, 'ta će on i slično...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 23:49

Marsal je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Kontali smo da su i iz Zenice mahalske (prijava policiji Spahića), te da je i Emirov brat kao clan delegacije Saveza u Brazilu mahala, ali...
Kralju kako će to bit mahalska kad je na jednom videu jasno se vidjelo da je verbalno napao policajca ali svi su u punom jeku neke euforije na to zažmirili i naravno opravdali Spahića a čovjeka koji je samo radio svoj posao nazivali glupom drotom, acab, 'ta će on i slično...
Hajde bgt, koji god je eksces napravio, opravdavali smo jer je naš, ja prvi. Od šamaranja Marina, lakta francuzu, davljenja onog Mikhtaryana i šta sve ne.

ja sam prvi branio kapitena, jer sam se vodio onom "patriota čovjek", i to poslije onih izjava na tv-u, čovjek bi rek'o dobrotvor... al' kad krenu vako izlaziti stvari na površinu... :kafa: promjeni se misljenje :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jun 2014, 00:03

aleksandar_veliki je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Našo,konto sam da su mahalske priče oko kafana,al stvarno.. :roll:
Kontali smo da su i iz Zenice mahalske (prijava policiji Spahića), te da je i Emirov brat kao clan delegacije Saveza u Brazilu mahala, ali...
Sad se stvari već drugačije gledaju.Stvarno ne želim da povjerujem svemu što se priča na televiziji u onim prilozima tj. sve ono o čemu se već dugo vremena piše,al vidimo da su definitivno neke stvari istinite.Još se nadam da je malo prenapuhano.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 00:38

legenda reala je napisao/la:zar neko pizdu zvanu Edin Džeko uzima za ozbiljno, **** samo plače kad mu nije po volji, ponaša se k'o dijete kad mu uzmeš igračku
slika :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 jun 2014, 01:28

Sve sretne porodice lice jedna na drugu,svaka nesretna nesretna je na svoj nacin..
Zao mi je kad vidim da osobe koje su rodjene Sarajlije i javne licnosti pisu po FB kako bi Begovic bio dobar buduci kapiten,a Dzeku niko ne spominje..

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 27 jun 2014, 01:36

Head je napisao/la:slika
slika
Citiram one slike sto su uslikane za vrijeme priprema

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.