Pa nisi valjda i egzibiciju igroViper je napisao/la:Malo pogledaj i kretnju rezultata Nishikorija.. ovu noc cu dugo pamtit![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa nisi valjda i egzibiciju igroViper je napisao/la:Malo pogledaj i kretnju rezultata Nishikorija.. ovu noc cu dugo pamtit![]()
Isti smoViper je napisao/la:Ma jesam patim se ko trudnica![]()
Hernych rutinski![]()
![]()
A jesu vala pogotvo ove zene svaka cast ko ima damu to odigratViper je napisao/la:Veca su egzibicija ove kvale za AO![]()
A najveca je kod mene u kuci
@Forster
A Damira nisam ni igrao a i to mi je + zivciranje ko prati jasno mu je
Luđe kretanja rezultata nije zapamćenoViper je napisao/la:Veca su egzibicija ove kvale za AO![]()
A najveca je kod mene u kuci
@Forster
A Damira nisam ni igrao a i to mi je + zivciranje ko prati jasno mu je
Evo sad su stavili u premieru strijelce. Vrazalic (3,5), Prce(4,5), Celica (2,5), Toromanovic(2,5).mirzatele je napisao/la:Da li ce odma biti u ponudi strijelci il ce cekati da prodje prvo kolo
koji ti je najsigurniji od ove cetvorice?tropic je napisao/la:Evo sad su stavili u premieru strijelce. Vrazalic (3,5), Prce(4,5), Celica (2,5), Toromanovic(2,5).mirzatele je napisao/la:Da li ce odma biti u ponudi strijelci il ce cekati da prodje prvo kolo
Po meni svi idu preko.
Po meni Vrazalici Toromanovic najsigurniji.mahic je napisao/la:koji ti je najsigurniji od ove cetvorice?tropic je napisao/la:Evo sad su stavili u premieru strijelce. Vrazalic (3,5), Prce(4,5), Celica (2,5), Toromanovic(2,5).mirzatele je napisao/la:Da li ce odma biti u ponudi strijelci il ce cekati da prodje prvo kolo
Po meni svi idu preko.
Čelica i Toromanović over (2,5) -više ... Bosna 1 (pobjeda Bosne ) 1,7x1,7x1,10 = 3,17 ..mahic je napisao/la:koji ti je najsigurniji od ove cetvorice?tropic je napisao/la:Evo sad su stavili u premieru strijelce. Vrazalic (3,5), Prce(4,5), Celica (2,5), Toromanovic(2,5).mirzatele je napisao/la:Da li ce odma biti u ponudi strijelci il ce cekati da prodje prvo kolo
Po meni svi idu preko.
diplomatija je napisao/la:Sad će Hercegovci povuci veze i taj nas sto bude najigraniji ce se povrijediti oko 13 i 30 hah
Mislim da Joli izvodiDarioTZ je napisao/la:Mozel mi ko potvrditi dal giogue puca semderce u francuskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.