Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ja mislim da će već biti na klupi protiv sunderlanda 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Njemacka 9-ka.To sve govori
.Kad je tekma protiv Sunderlenda,pomijesalo mi se zbog stanke za repke?

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
15.09Senaid L.F.C je napisao/la:Njemacka 9-ka.To sve govori![]()
![]()
.Kad je tekma protiv Sunderlenda,pomijesalo mi se zbog stanke za repke?
Kad nas Rodgers iznenadi i kupi Ronalda

- youngredcomps
- Kontakt:
kad nas samed iznenadi i zabije 10+ golova ove sezoneEBSCO je napisao/la:Kad nas Rodgers iznenadi i kupi Ronalda![]()
![]()

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
http://****/TnAdA7" onclick="window.open(this.href);return false;
Svako ko je sumnjao u BR će poslije ovoga zavoljet tog čovjeka. Strašan intervju.
Svako ko je sumnjao u BR će poslije ovoga zavoljet tog čovjeka. Strašan intervju.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
neurofunk je napisao/la:http://****/TnAdA7
svaka mu je na mjestu stvarno, vrijedi izdvojit 45 minuta za ovo

In Brendan we trust !! <3
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Najviše mi se sviđaju djelovi u kojima govori o mladim igračima i taktici. najveća zamjerka igračima mu je što su previše nestrpljivi u napadu.
Rekao je da će dosta morati radit na tome. 
Rodgers: When i came to #LFC i told the players 3 things, 1: Communication 2: quality, I'm at #LFC at 7am to 7-8pm each day, I'll give my life for club. 3rd is Ambition , I want to succeed, without being arrogant i'm good at what i do.
Na koga vas ovo podsjeća ?
We are not a team yet that has got that patient when going forward. its not there yet.
If you can't play football you should not be at #LFC, I don't want to expose players.
Everyone is the same, NO matter what you have/haven't won in the game!! I treat everyone as a person and with respect.

Rodgers: When i came to #LFC i told the players 3 things, 1: Communication 2: quality, I'm at #LFC at 7am to 7-8pm each day, I'll give my life for club. 3rd is Ambition , I want to succeed, without being arrogant i'm good at what i do.
Na koga vas ovo podsjeća ?

We are not a team yet that has got that patient when going forward. its not there yet.
If you can't play football you should not be at #LFC, I don't want to expose players.
Everyone is the same, NO matter what you have/haven't won in the game!! I treat everyone as a person and with respect.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
brendan je menadzer i po jos samo da ga hoce henry pogurati lovom.
ja mislim da ce sada morati dati neke pare ako ne prodaju klub. samo rijetki nisu svjesni koliko su los posao vlasnici odradili ali ono sto raduje da je vecina ipak svjesna toga i mnogi su reagovali tako da sumnjam da ce ovako nastaviti... ja iskreno nikad necu svariti to da je njima liverpool kao neki usputni posao, ljudi su skoro stalno u americi i ne posvecuju dovoljnu paznju liverpoolu.Carlo je napisao/la:brendan je menadzer i po jos samo da ga hoce henry pogurati lovom.
sto se rodgersa tice on zasluzuje respekt i za ovo sto je do sad uradio a na rijecima je jak to se i prije znalo, podsjeca malo na rafu al za razliku od spanca ovaj ima emocije pa se obraduje kad damo gol il pobjedimo

You are someone else I am still right here
- BeyKopites
- Kontakt:
S Rafom smo često pobjeđivali, pa mu je postalo klišejfera je napisao/la:ja mislim da ce sada morati dati neke pare ako ne prodaju klub. samo rijetki nisu svjesni koliko su los posao vlasnici odradili ali ono sto raduje da je vecina ipak svjesna toga i mnogi su reagovali tako da sumnjam da ce ovako nastaviti... ja iskreno nikad necu svariti to da je njima liverpool kao neki usputni posao, ljudi su skoro stalno u americi i ne posvecuju dovoljnu paznju liverpoolu.Carlo je napisao/la:brendan je menadzer i po jos samo da ga hoce henry pogurati lovom.
sto se rodgersa tice on zasluzuje respekt i za ovo sto je do sad uradio a na rijecima je jak to se i prije znalo, podsjeca malo na rafu al za razliku od spanca ovaj ima emocije pa se obraduje kad damo gol il pobjedimo

Brendan rijetko pobijedi, al' kad pobijedi, dobro i proslavi

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
plus rodgers ne rotira non-stopfera je napisao/la:ja mislim da ce sada morati dati neke pare ako ne prodaju klub. samo rijetki nisu svjesni koliko su los posao vlasnici odradili ali ono sto raduje da je vecina ipak svjesna toga i mnogi su reagovali tako da sumnjam da ce ovako nastaviti... ja iskreno nikad necu svariti to da je njima liverpool kao neki usputni posao, ljudi su skoro stalno u americi i ne posvecuju dovoljnu paznju liverpoolu.Carlo je napisao/la:brendan je menadzer i po jos samo da ga hoce henry pogurati lovom.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zavidan muzički talenat, pored onog nogometnog
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo je problem sto je on pjevao pjesmu Feyenoorda,a ne Liverpoola,a koje su ustvari jako slicne,gotovo iste. 
Evo sad citam da je ovo pjesma i od SBV Excelsoir,pa koliko timova koristi YNWA?

Evo sad citam da je ovo pjesma i od SBV Excelsoir,pa koliko timova koristi YNWA?

Liverpool ju je prvi počeo koristiti, poslije su je uzeli i Celtic, Fayernood, Twente, obe Borussie i mnogi drugi.
EBSCO je napisao/la:Kad nas Rodgers iznenadi i kupi Ronalda![]()
![]()

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
[youtube][/youtube]
Čovjek je stvarno taktički potkovan i zna što želi, ovdje lijepo objašnjava koje su bile greške protiv Arsenala i kako ih planira ispraviti i još mnogo toga. Moramo ga ostaviti i podržati što je duže moguće, uz malo sreće mogao bi postati trener svjetske klase, samo treba podrške i strpljenja.
Čovjek je stvarno taktički potkovan i zna što želi, ovdje lijepo objašnjava koje su bile greške protiv Arsenala i kako ih planira ispraviti i još mnogo toga. Moramo ga ostaviti i podržati što je duže moguće, uz malo sreće mogao bi postati trener svjetske klase, samo treba podrške i strpljenja.
- youngredcomps
- Kontakt:
i malo loveMarcusLFC je napisao/la:[youtube][/youtube]
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Trweba imati vjwerwe u ovog xcovjweka, zaisdta zna dsta radsi.
Izvinjavam sdwe zbog grwesdaka, tasdtatura polusdila a mweni mrsdko sdvaki put brisdati sdta pisdwem.
IN BRWENSDAN I TRUDST!!!

IN BRWENSDAN I TRUDST!!!
hahhaha odavno ludji post nisam vidioOTNYS_YNWA je napisao/la:Trweba imati vjwerwe u ovog xcovjweka, zaisdta zna dsta radsi.Izvinjavam sdwe zbog grwesdaka, tasdtatura polusdila a mweni mrsdko sdvaki put brisdati sdta pisdwem.
IN BRWENSDAN I TRUDST!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.