Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

CAGarfia
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la CAGarfia » 07 sep 2025, 23:42

ronaldo99 je napisao/la:
07 sep 2025, 23:39
Ovo je bas bilo dominantno, niti jednog trenutka nije bilo dileme ko ce pobjediti. Sinner danas nije imao prvi servis i to je bila jedna velika prevaga na Carlosovu stranu.

Zadnjih 8 GS osvojili su njih dva, dominacija
Kako nije bilo dileme, zar nisi Sinneru upisao 5 idućih slemova u nizu? :mrgreen:

Bilo je u drugom setu obrnuto, ali ga je Carlos ugasio danas poslije toga.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 sep 2025, 23:43

Ubi Carlos ovaj US Open :salut: satra i Sinnera u finalu.

Samo mora se kutarisati ove ped.reske roze boje. Ili je to neka furka kod španaca, posto je i Rafa volio nositi te kombinacije :mrgreen:

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 07 sep 2025, 23:44

CAGarfia je napisao/la:
07 sep 2025, 23:42
ronaldo99 je napisao/la:
Ovo je bas bilo dominantno, niti jednog trenutka nije bilo dileme ko ce pobjediti. Sinner danas nije imao prvi servis i to je bila jedna velika prevaga na Carlosovu stranu.

Kako nije bilo dileme, zar nisi Sinneru upisao 5 idućih slemova u nizu? :mrgreen:

ronaldo99 je napisao/la:
07 sep 2025, 21:53
Idemo Jannik do 3-ce GS titule u sezoni, ona u parizu mu izmaknu nekako al ima dogodine da uzme sva 4 GS
slika

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 sep 2025, 23:46

Masqareda je napisao/la:
07 sep 2025, 23:41
L-Train je napisao/la:
07 sep 2025, 23:36
Masqareda je napisao/la:
07 sep 2025, 23:31

Nikad lakse protiv Dopingasa. Nadajmo se da je dostigao novi lvl i da ce ovako biti i u buducnosti. :yawn:
Cini se da se ipak nesto radilo nakon poraza na wimbledonu gdje je zaista izgledao kao da nema nikakve sanse protiv cheatera.
Kompletan turnir je izgledao brutalno u NY.
Rekao bi da je veca razlika bila izmedju Dopingasevog nivoa u odnosu na Wimb. Jako los danas. Zahvalit se Drakeu. :yawn:
Zahvalite se Drakeu i losoj kvaliteti robe :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 sep 2025, 23:47

Nadalov nivo Carlitosa
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 07 sep 2025, 23:52

Ma znalo se odmah ko uzima. Svako ko se iole razumije u tenis može procjeniti u ovim situacijama i malim nijansama ko osvaja. Na Wimbledonu sam bio siguran da Sinner uzima, imao je prejak nivo tenisa, dosta viši od Carlosovog, nalupao ga poštenski, sad se karte okrenule. Vidjelo se da Alkaras ima premoćnu igru za sve ostale, onako nalupati NoVaxa sa 3-0, sve je jasno. Očekivao se jači otpor možda Jannika, no izostao je. Sve u svemu, dosadno finale i generalno bezveze turnir. Ovom sam se slemu ranije najviše radovao jer je bio najneizvjesniji + termin finala mi najviše odgovara. No zadnje jako finale je ono kad je Rafa nabio Medvedeva poslije rovovske bitke. Ovi ostali turniri do kraja godine su rinaka, ne vrijedi ni pratit osim možda završnog. AO 2026 će biti top, Jannik glavni favorit za odbranu, Carlitos izazivač, ići će na to da kompletira slemove i naravno NoVaxer koji će se vjerovatno pripremati da tu da svoju posljednju riječ i eventualno na Wimbledonu. To bi trebalo biti to od njega. Može li se još neko tu uključiti, teško.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 sep 2025, 23:57

CAGarfia je napisao/la:
07 sep 2025, 23:42
ronaldo99 je napisao/la:

Jedno su zelje drugo je realnost :)

Kad igraju jedan protiv drugog navijam za Jannika ali nije to u toj mjeri kao kad je Roger igrao, drag mi je i Carlos jer je vrhunski igrac. I njih dva ce jos dosta ovih finala igrati i dijeliti ovako po 2 GS godisnje. Trenutno se bas niko ne nazire da ih moze ugroziti osim neke povrede

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 sep 2025, 00:32

svaka čast carlos :thumbup:

njih dvojica su onim ludim mečem na RG postavili letvicu toliko visoko da sada svi ovi ostali mečevi u kojima jedan relativo lako dobije drugoga nekako ostanu ispod očekivanja

u principu je samo pitanje koliko dugo alcaraz može držati taj svoj luđački nivo, ako izgura većinu meča uzima, ako ne izgura onda je sve moguće. manijak je u prvom setu svaku loptu raspalio punom i opet je imao samo dvie neprisiljene pogreške. suludo.
onomšto mi se kod njega đasvi je da je očito poslije wimbledona poradio na svemu. kad misliš da mu je forehand idealan on ga popravi … tako nešto smo znali samo od big3 …sada je sinner na redu da se pridruži

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 1 gost.