Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Ozil10
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Ozil10 » 02 feb 2014, 23:21

pustite ljude nek se vesele crvenom kartonu najboljeg igraca.. ne kontam zasto ulazite u raspravu kad je ovo njihova noc radovanja jer ih tjesi ovaj rezultat :D
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 feb 2014, 23:21

RickBlaine je napisao/la:Midzet ni za pljuvanje, ni start sa dvije noge, davanje gola rukom, guranje u reklame, nabijanje lopte u publiku ne dobije ni zuti.
Inace, ovaj sudac bas ima muda. Vec drugi put salje Ronalda u svlacionicu.
Titova-Juga je napisao/la:Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe I svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova.
Kao sto je utakmica predzanjeg kola u Ligi gdje su timovi poravnati. Bodovno.
hajde ba sta se nerviras toliko,dobio ronaldo crveni i sta ,mnogi su i za slabije kontakte dobijali crveni karton ,ronaldo je udario lika po licu ,sudija procjenio da je crveni i to je to.ne moze se reci da nije imao materijala za to ;)
a mora se i messi spomenut odma ,sta bi njemu bilo ,pa jbt zar mora uvijek biti poredjenja nekog ,nidje veze znaci :|

hajde sta fali malo bez ronalda ,mozda ce se jese i benzema osloboditi ko alexis i pedro bez messija :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 feb 2014, 23:23

Arbeloa17 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
ZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni :?
Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe i svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova za Real.
Taj isti kepec je protiv Villarreala imao još gore startove, laktovima rušio igrače ko Ramos i Ronaldo, pa je za to dobio samo prednost i otvoren napad. Da ne govorim o izbijanju zuba pojedinim igračima, ili napucavanju lopte direktno u publiku bez da je imao ikakve šanse da je stigne, naravno s namjerom.
Izbkjanje zuba :lol: necu ni komentarisati. Da, bas ti je sjajna usporedba, izbiti loptu u reklame I udariti protivnika. Pa ja bi mu samo za ono trazenje penala kada lopta udara igraca u nogu dao zuti. Ciganizam me mnogo nervira u nogometu pa tako i ova situacija sa Ronaldom.Real je imao I vise nego pristojnu sansu za pobjedom a to sto nije uspio nema aps.nikakve veze sa sucem. Crveni sasvim opravdan bas kao I remi. Real bolji u II pol, Bilbao u prvom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 feb 2014, 23:23

" onclick="window.open(this.href);return false;

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 feb 2014, 23:23

AL TI SI ZVANICNO PRVA OSOBA I UOPSTE NAVIJAC AKO TE TAKO MOZEMO NAZVATI,KOJA PODRZAVA SIMULACIJE :lol: :lol: :lol: :lol: sve si reko ....
=\_1921_/=

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 02 feb 2014, 23:24

mi smo doista losi ronalda treba otjerati ovo je bilo za crveni nek se ljuti marinoj materi
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 02 feb 2014, 23:24

emir18 je napisao/la:Alonso najlosiji veceras,koliko samo gluipih faulova nakon jednog takvog smo primili i gol bezbroj izgubljeni lopti Modric ga pratio u stopu.
A crvenia Ronalda smijesno ako je on dobio crveni trebao je i onaj cupo,vjerovatno poniste ovaj crveni.
nije ni Modric bio toliko dobar , mucili su muku dok su iznijeli loptu sa svoje polovice. Sve u svemu ,dobro su i prošli jer su u 1 poluvremenu mogli 2 3 gola primiti..
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 02 feb 2014, 23:24

RickBlaine je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Nema on sta ici rukama prema licu protivnicog igraca, dopustio je da ga isprovociraju i zasluzeno je dobio karton.
Za to se daje zuti karton, crveni nikako. Nedovoljno jak kontakt za crvenog. Da je to umjesto ovom idiotu od Gurpegija napravio recimo nekom engleskom mesaru, ovaj bi mu napravio frakturu lica a ne se bacao po terenu.
U pravu je čovjek,ovo je itekako zasluženo.Kakvo takvo udaranje protivničkog igrača i kolega sudac je ispravno postupio. ;) Čuj nije ga dovoljno jako udario. :lol: :lol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 feb 2014, 23:25

Arbeloa17 je napisao/la:
Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe i svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova za Real.
Taj isti kepec je protiv Villarreala imao još gore startove, laktovima rušio igrače ko Ramos i Ronaldo, pa je za to dobio samo prednost i otvoren napad. Da ne govorim o izbijanju zuba pojedinim igračima, ili napucavanju lopte direktno u publiku bez da je imao ikakve šanse da je stigne, naravno s namjerom.
kad bi brojali koliko ste puta to spomenuli napucavanje lopte messija u reklame ja mislim da bi dosli do podatka da je vise puta to napisano nego hala madrid
neko bi rekao messi ubio nekog nozem a ne napucao loptu u je*enu reklamu ,pa jel vi vidite sta usporedjujete :lol: ,nema se sta nac pa eto to napucavanje ponavljate ko papagaji kakvi ,znaci smijesno da ne moze bit smjesnije
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 02 feb 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 feb 2014, 23:25

barca_87 je napisao/la: hajde ba sta se nerviras toliko,dobio ronaldo crveni i sta ,mnogi su i za slabije kontakte dobijali crveni karton ,ronaldo je udario lika po licu ,sudija procjenio da je crveni i to je to.ne moze se reci da nije imao materijala za to ;)
a mora se i messi spomenut odma ,sta bi njemu bilo ,pa jbt zar mora uvijek biti poredjenja nekog ,nidje veze znaci :|

hajde sta fali malo bez ronalda ,mozda ce se jese i benzema osloboditi ko alexis i pedro bez messija :mrgreen:
Drug Guevara je rekao: Ukoliko se treses od ljutnje na svaku nepravdu, onda si moj suborac. E tako i kad Barcu ostete, ja se tresem od ljutnje.
Da, vec zamisljam scenario po kojem Collina, Merk i Webb daju crveni karton za ovakvu glupost. Ovakvih gruranja i koskanja ima svaku utakmicu, svakakvih provokacija, kod kornera i slicno i ne daje se nista, sto je normalno jer je nogomet muska igra. Zuti karton svakako, za crveni je uistinu preostro.

I ne, ja nisam spomenuo Midzeta sve dok neki lobotomac nije krenuo... Sto nas ne cini drugacijim od tih kad na takve gluposti i odgovaras, al jeebiga, nije ti ni svejedno nakon ovakve sanse za preticanje Barce.
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 02 feb 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 feb 2014, 23:26

harry_90 je napisao/la:Najaci su mi simpatizeri stranih klubova kada se nerviraju hoce li Ronaldo,Messi ili neko treci dobit zlatnu loptu i ostala s.ranja..Barca kiksa krivi svi kao i Realu..to su neke urote itd.. evo sad Real kiksao i odmah kriv sudija,bil se Messiju dao crveni itd.. o nevaznim stvarima se raspravlja..pruzila im se prilika preteci Barcu i odmah sudija kriv,pogledajte sta Herthi danas se desi na njihovom terenu pa onda nesto pricajte.. :lol: :lol: :lol:
:lol: :?

Hertha je imala vremena da postane veliki strani klub iz Njemacke.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 02 feb 2014, 23:27

Ma dobar je bod. ;)
S obzirom da je ova separatisticka stoka nabrijana ove sezone,dobro je.
Boli me Rac za sudjenje.
Atletico je sad na 3 boda,i neka su.
Citavu sezonu ljudi lete igraju ludjacki fudbal,ginu na terenu i imaju najmanje oscilacija od ove trojke koja je sad na celu.
Iako mislim da im ni to nece biti dovoljno.
Real se izjednacio sa barcom po broju bodova,i ono sto je sada najbitnije jest da se pobjedjuje redovno u malim utakmicama.

Villareal (H) (dosta nezgodna ekipa)
Getafe (A)
Elche (H)

pa onda Atletico u gostima.

Za to vrijeme barca ide na dva nimalo lagana gostovanja (Sevilla i Sosiedad),dok Atletico ima nesto laksi raspored.
Ne treba zaboraviti ni utakmice kupa koje ce biti otezavajuca okolnost za sve tri spomenute ekipe,kao i doadatno opterecenje na rostere.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 feb 2014, 23:30

žuti mrav je vješto nabacio centaršut sa strane....naravno, madridska bratija se odmah primila, jedva cekala takav centaršut, Rick Blain prvi, a za njim i ostali....iako konkretno Messi nema nikakve veze sa ovom utakmicom i odlukama sudije, prica se nekako okrenula na pljuvanje Messija :lol: :lol: anfakinbilivibl

valjda lakše bude sve u životu kad se sa Messijem saperu usta

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 feb 2014, 23:31

invincible1921 je napisao/la:AL TI SI ZVANICNO PRVA OSOBA I UOPSTE NAVIJAC AKO TE TAKO MOZEMO NAZVATI,KOJA PODRZAVA SIMULACIJE :lol: :lol: :lol: :lol: sve si reko ....
Pa kad si glup da ne možeš da skontaš poentu, onda ti ja ne mogu tu pomoći.
Mes Que Un Club

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 feb 2014, 23:32

Nego da se vratimo na normalne teme.

Raduje me odlična igra Pepea i Ramosa.Ovaj Athletic je na domaćem terenu u rangu najjačih ekipa Evrope,odnosno onih koje trebamo uzeti da bi nešto osvojili ove sezone.Igra Ramosa i Pepea dobija na težini,ako uzmemo u obzir i to da je vezni red bio na nivou veznog reda Mladosti iz Župče.Marcelo je bio odličan u defanzivi,pogotovo u prvom poluvremenu gdje je imao minimalnu pomoć Ronalda.
Još jedan plus je Jese.Postaje jasno da će se on zadržati u Madridu i postati jedna od legendi kluba.Rijetki su Canterani kod nas uspjeli,a Jese će biti jedan od njih.

Minus je Di Maria.Već postaje jasno da s njim u sredini mi nemamo šta tražiti u LP.U ovoj situaciji mi je čak i žao što se Khedira povrijedio jer kakav god da je bolji je od ovog ****.Illarra ili Isco moraju uzeti to treće mjesto u sredini,a ne da Benzema mora glumiti veznjaka i pomagati im u organizovanju napada.
Ronaldova nezainteresovanost će nas koštati primljenih golova protiv ekipa s jačim napadom.Aduriz je dobar,ali nije nivo Coste,Ibre,Negreda,Aguera,Alexisa,Mandže i sličnih.

I Carlo treba ranije izmjene praviti.Pogotovo u ovakvim tekmama.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 feb 2014, 23:33

Dzoni je napisao/la:Ma dobar je bod. ;)
S obzirom da je ova separatisticka stoka nabrijana ove sezone,dobro je.
Boli me Rac za sudjenje.
Atletico je sad na 3 boda,i neka su.
Citavu sezonu ljudi lete igraju ludjacki fudbal,ginu na terenu i imaju najmanje oscilacija od ove trojke koja je sad na celu.
Iako mislim da im ni to nece biti dovoljno.
Real se izjednacio sa barcom po broju bodova,i ono sto je sada najbitnije jest da se pobjedjuje redovno u malim utakmicama.

Villareal (H) (dosta nezgodna ekipa)
Getafe (A)
Elche (H)

pa onda Atletico u gostima.

Za to vrijeme barca ide na dva nimalo lagana gostovanja (Sevilla i Sosiedad),dok Atletico ima nesto laksi raspored.
Ne treba zaboraviti ni utakmice kupa koje ce biti otezavajuca okolnost za sve tri spomenute ekipe,kao i doadatno opterecenje na rostere.
mogo bi u ovih nekoliko kola atletico odlijepit se jos vise

sto jest jest najvise zasluzuju prvo mjesto dosadasnjim igrama ,chollo je napravio samo takvu masineriju

MES QUE UN CLUB !!!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 feb 2014, 23:33

let3 je napisao/la: žuti mrav je vješto nabacio centaršut sa strane....naravno, madridska bratija se odmah primila, jedva cekala takav centaršut, Rick Blain prvi, a za njim i ostali....iako konkretno Messi nema nikakve veze sa ovom utakmicom i odlukama sudije, prica se nekako okrenula na pljuvanje Messija :lol: :lol: anfakinbilivibl

valjda lakše bude sve u životu kad se sa Messijem saperu usta
slika
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 02 feb 2014, 23:33

Kawhi je napisao/la:Nego da se vratimo na normalne teme.

Raduje me odlična igra Pepea i Ramosa.Ovaj Athletic je na domaćem terenu u rangu najjačih ekipa Evrope,odnosno onih koje trebamo uzeti da bi nešto osvojili ove sezone.Igra Ramosa i Pepea dobija na težini,ako uzmemo u obzir i to da je vezni red bio na nivou veznog reda Mladosti iz Župče.Marcelo je bio odličan u defanzivi,pogotovo u prvom poluvremenu gdje je imao minimalnu pomoć Ronalda.
Još jedan plus je Jese.Postaje jasno da će se on zadržati u Madridu i postati jedna od legendi kluba.Rijetki su Canterani kod nas uspjeli,a Jese će biti jedan od njih.

Minus je Di Maria.Već postaje jasno da s njim u sredini mi nemamo šta tražiti u LP.U ovoj situaciji mi je čak i žao što se Khedira povrijedio jer kakav god da je bolji je od ovog ****.Illarra ili Isco moraju uzeti to treće mjesto u sredini,a ne da Benzema mora glumiti veznjaka i pomagati im u organizovanju napada.
Ronaldova nezainteresovanost će nas koštati primljenih golova protiv ekipa s jačim napadom.Aduriz je dobar,ali nije nivo Coste,Ibre,Negreda,Aguera,Alexisa,Mandže i sličnih.

I Carlo treba ranije izmjene praviti.Pogotovo u ovakvim tekmama.
em' sto valjas gluposti na temi nba i ovdje si poceo, de ba ne brukaj se :!:

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 02 feb 2014, 23:37

Izbkjanje zuba :lol: necu ni komentarisati. Da, bas ti je sjajna usporedba, izbiti loptu u reklame I udariti protivnika. Pa ja bi mu samo za ono trazenje penala kada lopta udara igraca u nogu dao zuti. Ciganizam me mnogo nervira u nogometu pa tako i ova situacija sa Ronaldom.Real je imao I vise nego pristojnu sansu za pobjedom a to sto nije uspio nema aps.nikakve veze sa sucem. Crveni sasvim opravdan bas kao I remi. Real bolji u II pol, Bilbao u prvom.
Nigdje nisam ni rekao da je remi zbog sudaca. Izgledalo mi je u prvi mah da je odluka pretjerana, ali sam ovdje jasno napisao kako je Ronaldo glavni i jedini krivac za taj karton.

O reklamama nećemo raspravljati, tu si potpuno u pravu.
[youtube][/youtube]

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 02 feb 2014, 23:37

slika
Sve ispod 2 tekme suspenzije je smijesno. Seljacki potez
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.