FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 14 mar 2015, 22:22

Kakvih je katiljskih startova na nase igrace bilo to je za romana,jbt :shock: ....covjek nam je sano 5,6 u s r a n i h lopti iz auta ukrao....kriminalno sudzenje iz vremena salema prolica lojavog
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 mar 2015, 22:27

Mozemo mi dogovoriti podjelu bodova, mogu se protivnicki igraci i truditi pa neznanje nadomjestiti borbenoscu i nekim jacim startovima, ali sudija ne smije tolerisati grube prekrsaje i mora sankcionisati to kartonom. Najboljeg igraca u timu sudija treba dodatno zastititi, kao sto se treba javno oglasiti i traziti da sudije ne tolerisu konstantne grube startove na Zebu. Momak je tehnicki nenadjebiv, uz njega i Bekica poceli smo igrati leprsavo i forsirati pas igru, ali nakon danasnjih startova na Zebu kako igrati lijepo i kako Zeba da daje svoj maksimum kada nema nikakvu zastitu!?

Ja mu se divim kako je izdrzao cijelu utakmicu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 mar 2015, 22:27

Mislim da je ovako posteno kaznjavao, dobilo im je vise od pola postave zuti. Dao bi i crveni ali se desilo da su rasporedili pametno startove haha.

Krpic i Zeba su dobili zuti bezveze ali je i Zeba kasnije ponistio zuti taj jer je nagazio onog jednom xd

A tako ide, i mi smo na jesen udarali one koji imaju nesto tecniju igru. Do jucer je Bajraktarevic udarao za nas..

Mada nije Celik los, ovo im je dobra utakmica bila. Dobro su pripremljeni i imaju par dobrih igraca. Ona tri naprijed su dobri igraci, nista losiji od nasih napadaca. Ovo im je mozda i utakmica u sezoni gdje su se najvise zalagali.

Nije namjesteno, Celik je igrao 110% na pobjedu.

Rezultat je realan ako nista, niko nije nista zakinut. Vrlo lako je mogla Sloboda dobit ali i Celik..

Sada treba pobjedit kuci Olimpic i Slaviju, kako tako. Nazor ali se mora.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 mar 2015, 22:45

slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 mar 2015, 22:50

Bgm ja sam se u ove prve dvije utakmice zabrigao za Zebu, previše nam je bitan a dosta ga tuku, kontam fasovace neku povredu.
Po meni je Kiso danas zakazao a i štoperi. Poslije onih 20ak min na početku, svaki napad Čelika je bio opasan, rijetko koji napad da je prekinut u ranoj fazi. Isto tako kod situacija u 16m, naši isprepadani, imaš čovjeka ispred sebe da mu dodaš a on je nabije do Adilovića. Jest da treba nabijat u takvim sit. al' de malo smirenije jbg :D

Mujić tanak danas, a Dilaver da se što prije dovede u formu, zna znanje.

ps. ima li kakvih informacija za reflektore hoće li se popravljati ? bliži se prijateljska sa čemerikom

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 mar 2015, 22:53

Dva razlike da se gleda prvih pola sata. Kasnije stativa Celika iz onog dobrog suta.. Ipak dobrih 60 minuta je bilo 50-50.

Da je Sloboda bil domacin ne sumnjam da bi bila lagana pobjeda jer je Celik na strani druga ekipa koja ne lici na sebe..

Oko tempa i akcija se slazem, publika je imala sta da vidi..

Meni je neshvatljivo kako grijese Moranjkic i Efendic. Dilaver kada je usao kasnije to je bolje izgledalo daleko.. Ali opet Moranjkica u sesnaest izbaci covjek lagano i zabi :/

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 mar 2015, 23:02

Efendic ubjedljivo najslabija karika ovog tima. Poslije utakmice sa Travnikom mi je vratio malo nadu da je to onaj "stari" Samke, al' danas je opet pokazao svoj trenutni (ne)kvalitet... pa jbt zivot, lik je sve i jedan duel (sto zracni, sto na zemlji) izgubio danas! Hvala Bogu pa uvede sef Dilavera, bojim se da bi mi stigli pognutih glava u Tz veceras.

Moranjkic - i pored autogola mislim da je odigrao sasvim korektno koliko sam mogao viditi iz mog ugla gledista danas. O golu koji je zabio suvisno je bilo sta napisati. :cool: Jasko ako citas ovo, znaj da mi je drago sto si opet dio nas!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 mar 2015, 23:08

wobly92 je napisao/la:slika
Ko je sve njegov u Slobodi?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 mar 2015, 23:15

ASD je napisao/la:
Samo goalkeeper.

075

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 mar 2015, 23:17

O kakvom vi poklanjaju bodova pričate? I o kakvim šansama pričate? Kad se sve sagleda Čelik je imao više šansi da dobije utakmicu. Pa da ne bi onog panja Adilovića na golu, vi bi sigurno zijanili. 1-1 u stativama, ali smo mi imali šansu s 4-5 metara gdje Dedić prebacuje gol. A i taj gol vam je poklonjen. Eki poklonili nam bod. :urnebes: Sloboda je po šamsama trebala dobit 2 razlike. kuknjava
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 14 mar 2015, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 mar 2015, 23:19

TzBulevar87 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Samo goalkeeper.

A Moranjkic?

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 14 mar 2015, 23:28

slika
Znal ko sta o ovom igracu ili je ovo greska

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 mar 2015, 23:30

Nimla_RZ je napisao/la:O kakvom vi poklanjaju bodova pričate? I o kakvim šansama pričate? Kad se sve sagleda Čelik je imao više šansi da dobije utakmicu. Pa da ne bi onog panja Adilovića na golu, vi bi sigurno zijanili. 1-1 u stativama, ali smo mi imali šansu s 4-5 metara gdje Dedić prebacuje gol. A i taj gol vam je poklonjen. Eki poklonili nam bod. :urnebes: Sloboda je po šamsama trebala dobit 2 razlike. kuknjava
A pitas li se kako biste zavrsili da niste izjednacili iz onako ofirnog gola? Ili da niste ponovo izjednacili gdje se nasi defanzivci, bukvalno, izmicu i prave prostor za sut? Da ste postigli nekako drugacije pogodak, onda mozda ne bismo vidjeli onaj autogol ili izmicanje u Slobodinom sesnaestercu. A onda i Husref, na samom kraju utakmice, poziva Zebu da ne sutira slobodnjak sa 20ak m, iako je Zeba nas prvi izvodjac i svi znamo koliko je opasan iz prekida. ;)

Budimo realni.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 mar 2015, 23:37

Šta bola' budimo realni, kao djeca se ponašate, lupate neke teorije zavjere, prije svih ti.

Prvo, vaša oba defanzivca nisu ništa mogla Selimoviću kad je postignut gol za 1-1, ti sad meni pričaš da su oni njega pustili, tj. da je onaj vaš sam sebi dao gol. I onda mi pored onakve akcije pričaš da ste se izmicali. A šlag na tortu ti je ta izvlakuša sa Zebom, pa da je tako bilo kako ti pričaš što je onda onaj koji je šutirao umjesto Zebe htio da postigne gol, jer je lopta prošla centimetar iznad prečke. :urnebes: Čuj molim te priča, šta bi bilo kad bi bilo. :mrgreen: Ništa tu nije čudno, naš golman je flopina, i onakav gol nije nikakvo čudo.
Čelik Zenica 1945

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 mar 2015, 23:48

prije svega moram istaći da nisam zadovoljan osvajanjem 1 boda!

prvih pola sata kao iz bajke, s nevjericom sam gledao kako igra Sloboda, štaš, nisu nas navikli, čak ni ona ekipa koja je izborila plasman u EL, nije igrala kao ova u tih pola sata :cool: tempo, trka, pasovi, akcije, bez nabijanja lopte, bunarenja :bow: gol iz prekida, ok, lijepo je vidjeti da opet zabijamo iz prekida, ne znam kad smo zadnji put :thumbup: pa dvije šanse za Krpu, pogotovo ona druga kad je pogodio stativu, al' kao što reče navijač Sarajeva ovdje, Krpa je gađao majstorski, što je istina, al' nije imao sreće :cry:

a onda bum, izjednačenje! Čelik zabi gol iz ničega, prvo nekakav-nikakav pas za Selimovića, a onda konfuzna reakcija Jaska i Efendića, koja je nažalost rezultirala autogolom :cry: poslije tog primljenog gola, neka druga Sloboda, igrači Čelika dobili na samopouzdanju, naša ekipa kao da je pala, svjesno ili nesvjesno se povukla, to je manje-više trajalo do kraja tekme! zašto nismo u drugom pol krenuli napadački, ok, shvatam da ne možemo igrat' čitavu tekmu u ritmu kao onih nestvarnih (za Slobodu i njene navijače) 30 minuta, al' očekivao sam da ih ponovo napadnemo, jer smo bolja ekipa, nema tu nikakve sumnje! u drugom pol je Čelik imao svoje šanse, stativa i pogotovo onaj zicer kad lopta ode preko gola, na drugoj strani Mehidić i slobodnjak Sarića :D kao što smo mi njima poklonili prvi gol, tako su oni nama drugi, dok je njihov drugi za mene enigma, kako su dopustili igračima Čelika da se neometano kreću, pogotovo igrač koji je zabio gol :cry:

zašto kažem da sam nezadovoljan osvajanjem 1 boda? nemoš vodit' dva puta i oba puta to ispustit', to se ne smije dešavat', nebitno ko je protivnik, Čelik ili Široki Brijeg :roll: druga stvar, Selimović je igrao sam protiv nas, barem sam ja stekao takav dojam! čovjek je sam Čeliku donio 1 bod :roll: na kraju, ipak je podjela bodova najrealniji ishod

Zeba doktor, ubiše brašno u njemu, Beka doktor, svi napadi su išli preko lijeve strane, Sarić jako dobar, drugi igrač kako ne igra s onim panjevima :rol: svaka mu čast za podvaljenu loptu Krpiću, kad je pogodio stativu :bow: razlika između Ivetića i Efendića velika, vidi se kad ti igraju pravi bek i onaj koji nažalost nema kvalitet .. Mujića nisam ni zapazio, kao što rekoh, sve se napadalo preko lijeve strane! ovoj ekipi treba pravi desni bek, jedan vezni i desno krilo (Mujić to nije, tako i ne očekujem od njega da bude dobar kao Beka :mrgreen: ) .. uz ta tri igrača, vjerujem da će Sloboda itekako imat' šta za reć' naredne sezone ;)

čestitke Husrefu i momcima, očekujem da u nastavku prvenstva budemo još bolji, prvenstveno da tekmu igramo u kontinuitetu, a ne 30 min i da ispušemo :mrgreen: već protiv Olimpica očekujem takvih 50 minuta :rol:

Sloboda do groba !!!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 15 mar 2015, 00:13

Jao psovali i Celik i Zenicu a kad smo mi bili kod vas usrali se pruzali ruke, prilazili, lizali se :lol: ne bojte se vise, necemo vam mi nista :urnebes:
SAMO ČELIK !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 mar 2015, 00:15

šteta što su Beka i Mehidić ljevaci, obojicu bih stavio da igraju protiv Olimpica, s tim da Beku ne treba dirat' s lijeve strane, a ne znam kako Mehidić može odigrat' desno :damn: kako Sarić izgleda kao drugi igrač s ovom ekipom, tako bi vjerujem i Mehidić, vjerujem da mu treba dat' šansu :thumbup: prvenstveno zato što je krilo za razliku od Mujića i jer je logično brži igrač

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 mar 2015, 00:17

Nimla_RZ je napisao/la:Šta bola' budimo realni, kao djeca se ponašate, lupate neke teorije zavjere, prije svih ti.

Prvo, vaša oba defanzivca nisu ništa mogla Selimoviću kad je postignut gol za 1-1, ti sad meni pričaš da su oni njega pustili, tj. da je onaj vaš sam sebi dao gol. I onda mi pored onakve akcije pričaš da ste se izmicali. A šlag na tortu ti je ta izvlakuša sa Zebom, pa da je tako bilo kako ti pričaš što je onda onaj koji je šutirao umjesto Zebe htio da postigne gol, jer je lopta prošla centimetar iznad prečke. :urnebes: Čuj molim te priča, šta bi bilo kad bi bilo. :mrgreen: Ništa tu nije čudno, naš golman je flopina, i onakav gol nije nikakvo čudo.
Sa tribine nisam ni mogao upratiti svaki detalj, rekao sam da sam zadovoljan bodom. Ja cu vjerovati svojim ocima, ti svojim. Da li sam ja ili ti u pravu, nikad necemo saznati. Ali opusti se drug, histerises bespotrebno.

Eto ti si uvjerenja da je Celik trebao pobijediti i neka tako bude. Imas pozdrav. :wave:
Viper je napisao/la:Jao psovali i Celik i Zenicu a kad smo mi bili kod vas usrali se pruzali ruke, prilazili, lizali se :lol: ne bojte se vise, necemo vam mi nista :urnebes:
Djesi Rambo, nisam te prepozno. :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2015, 01:33

Viper je napisao/la:Jao psovali i Celik i Zenicu a kad smo mi bili kod vas usrali se pruzali ruke, prilazili, lizali se :lol: ne bojte se vise, necemo vam mi nista :urnebes:
A ti si predpostavljam jedan od od one desetorice zutara sto su citavo vrijeme nesto dobacivali sa istoka...i da,svi smo se ono bas isprepadali...narocito od onog u poderanoj potkosulji....sad **** sabane
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 15 mar 2015, 02:04

Malo se slegli utisci, sve u svemu zadovoljan bodom, a da smo upisali i sva 3 nebi bilo ne zasluzeno! Imali smo svoje sanse, da je Krpic pogodio za 0:2, do kraja bi bilo minimalno 0:4, splet okolnosti se desio da je pogodio stativu i onda primamo gol ni iz čega i onda se oni dizu iz pepela, sve ostalo je stvar razmatranja od Krpicevog gola koji je jednostavno morao zabiti do njihovog izjednacujuceg gola za 2:2, gdje se nasi igraci izmicu i gledaju kako se njihov igrac namijesta na sut, bas kao na treningu!

No, da jos kazem da je Bekic danas bio najveća taraba u nasoj ekipi, par puta u kljucnim momentima je poklonio loptu protivniku, znaci za moj pojam flop of the match bez konkurencije! Efendija los svakako, bolje se ne moze ni ocekivat, od sledece sezone svakako valja trazit desnog beka, jer nemamo hamaretnijeg! Moranka ne toliko los, koliko nas kosta njegova reakcija kod prvog gola za Celik, em padosmo u igri, em Celik dobi samopouzdanje! Jos da dodam da su Ahmetović i Zrnanovic morali pocet susret!
Idemo dalje, Olimpik mora pasti!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.