Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la SamoZeljo » 29 nov 2013, 04:35

Ovdje se prica o tom osvajanju kao da je to jedini dokaz velicine kluba. Arsenal je, kao sto rekoh, vec 15 godina medju 16 najboljih klubova u Evropi i jedan je od malobrojnih klubova kojim je to uspjelo.
Sad neko kaze da je Arsenal trebao strahovati od BVBa i Napolija koji su u posljednjih 15 godina samo nekoliko puta bili prisutni u Ligi Prvaka. Smijesno. Arsenal je za BVB i Napoli velicina, u svakom smislu te rijeci.

Znamo mi svi da se trofeji broje ali ne budite smijesni. Crvena Zvezda i Steau Bukurest su osvajali LP (EuropaCup 1) pa ih to ne cini vecim od Arsenala.

Nemojte se vi brinuti za Arsenal, on je uvijek tu i svakog moze izbaciti. ;)

(ja se nadam Bayernu u osmini finala)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 nov 2013, 04:36

Za vas je trofej misaona imenica,vas trener svake godine rasprodaje sve sto valja iz Arsenala,i opet se nekako drzite medju prve 3 najbolje ekipe u PL.
To je ipak uspjeh za vas u ovom momentu jer ipak ste 2 klase ispod Man Utd,Man City, Chelsea ;)

Pitanje je vremena kada ce Arsenal padati jer nema ekipu za ozbiljniju borbu u PL. ali misljenja sam da je za ovu ekipu borba za LP,veliki uspijeh.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 29 nov 2013, 04:59, ukupno mijenjano 1 put.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 nov 2013, 04:58

SamoZeljo je napisao/la:(ja se nadam Bayernu u osmini finala)
To bi bilo fantasticno za Prvaka Evrope,bolji zrijeb ne bi mogli zamisliti 8-)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 nov 2013, 09:51

Jao kobaja što su nagrnuli na temu, i čuj ti njega molim te nerealno bilo očekivati pored Napolija i Dortmunda da prođemo dalje :lol: :lol: :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 nov 2013, 10:46

Simpatizer Bauerna a na avataru mu igracka i trenerska legenda Barselone koja tek pocinje smrditi na kobasicu,sramota..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 nov 2013, 11:39

Aaron Ramsey has made more tackles than any other player in the Premier League this season (57).
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 nov 2013, 11:46

Posebno su impresivne njegove statistike u ofanzivi kad se uzme u obzir koliko trci nazad da pomogne odbrani u pokusaju da porije ocigledne defanzivne i trkacke nedostatke spanskog traktora.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 nov 2013, 12:32

anelbavarac je napisao/la:Za vas je trofej misaona imenica,vas trener svake godine rasprodaje sve sto valja iz Arsenala,i opet se nekako drzite medju prve 3 najbolje ekipe u PL.
To je ipak uspjeh za vas u ovom momentu jer ipak ste 2 klase ispod Man Utd,Man City, Chelsea ;)

Pitanje je vremena kada ce Arsenal padati jer nema ekipu za ozbiljniju borbu u PL. ali misljenja sam da je za ovu ekipu borba za LP,veliki uspijeh.
slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 29 nov 2013, 13:06

anelbavarac je napisao/la: misljenja sam da je za ovu ekipu borba za LP,veliki uspijeh.
Sva sreca pa je to samo tvoje misljenje...A znas kako kazu, misljenje je kao dupe, svi ga imaju :lol: Samo sto neki taj psiholoski proces koriste u korisne svrhe kao npr. rjesavanje slozenih matematickih problema i slicno.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 nov 2013, 14:39

Zlatni, hej zlatni.

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 29 nov 2013, 15:19

anelbavarac je napisao/la:Za vas je trofej misaona imenica,vas trener svake godine rasprodaje sve sto valja iz Arsenala,i opet se nekako drzite medju prve 3 najbolje ekipe u PL.

slika

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 29 nov 2013, 15:47

slika
Mucki provokator

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 nov 2013, 19:00

mislim da nam atmosfera u klubu i oko njega nije bila ovakva još od vremena kad je Bergkamp bacao djecu na usta po Engleskim stadionima.... 8-)
A.F.C. Bournemouth!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 nov 2013, 19:23

Šta bi mi bez kobasičara, život bi nam bio nepotpun, dosadan, ovako ga čine zanimljivim barem malo

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 nov 2013, 19:32

Gledam snimak utakmice United-Arsenal i vidim jos uvijek nezrelost u Wengerovoj ekipi.
U dijelovima utakmice duplo bolji od njih i kad dodjete pred gol pokusavate se ušetati.

Mogao se tu barem remi izvuci, a ni sam ne znam kako ste uspjeli izgubiti.
Ja sam kobasičar, :mrgreen: ali stvarno simpatišem vasu ekipu i zelio bi da uzmete ligu ove godine.
Spominjem bas ovaj kiks protiv Uniteda, jer ste dotad imali ( i sad nastavljate imati ) odlicnu sezonu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 29 nov 2013, 22:15

BadrHari je napisao/la:Gledam snimak utakmice United-Arsenal i vidim jos uvijek nezrelost u Wengerovoj ekipi.
U dijelovima utakmice duplo bolji od njih i kad dodjete pred gol pokusavate se ušetati.

Mogao se tu barem remi izvuci, a ni sam ne znam kako ste uspjeli izgubiti.
Ja sam kobasičar, :mrgreen: ali stvarno simpatišem vasu ekipu i zelio bi da uzmete ligu ove godine.
Spominjem bas ovaj kiks protiv Uniteda, jer ste dotad imali ( i sad nastavljate imati ) odlicnu sezonu.
Ma tu smo naivno izgubili ,ali uzećemo mi titulu ove sezone ,igramo najjkonstantnije

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 29 nov 2013, 23:54

Kod Uniteda kompleksi su odradili svoje, svi se prepali.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 nov 2013, 12:33

Danas protiv crvenih pticica. :mrgreen: Mnogo zaebano gostovanje gdje su 2 manhesterska tima gubila bodove.Povratak Ramseya tamo gdje je i poceo, sigurno da ce njemu s emotivne strane biti i najteze.S pobjedom definitivno smo u utrci za titulu.
1946

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 30 nov 2013, 14:48

anelbavarac je napisao/la:Siguran sam da ni najstariji navijaci Arsenala se ne sjecaju kada su zadnji put bilo sta osvojili,kakva bruka i sramota za klub takvog ugleda :cry: :cry: :cry:

Zelim vam brz povratak u vrh svjetskog fudbala/nogometa :)
Sinko, moj golf dvica je stariji od tebe. Ima nas koji smo i granate dobro upamtili '92, pa i Arsenalove uspjehe. Zamisli ti to. Obriši te bale prije negoli opet dođeš podjebavati na Arsenalovu temu.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 30 nov 2013, 14:59

Jan Aage Fjortoft ‏@JanAageFjortoft 47m
BREAKING NEWS!
I understand Arsenal are big favourite to get Schalke's Wonderkid Julian Draxler.
I understand Wenger talk to him often
#afc
Čovjek koji je među prvim potvrdio da Ozil potpisuje za nas. Draxler i Cazorla na krilu u sredini Ozil

slika

arseblog ‏@arseblog 4m
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud (via @arsenal)

Čemu Arteta, pusti Flamstera na tu poziciju pobogu brate

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.