Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Idite u klinac, ode tema u klinac, slavimo dolazak garavog mačora u vreći, ima da vam svaki post prijavim u klinac sve
urnebes
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šta drugo očekivati kad quaterbeck piše na temiBrokula je napisao/la:urnebes
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Zar ovaj smajlić treba dvije tačkeanell je napisao/la:Šta drugo očekivati kad quaterbeck piše na temiBrokula je napisao/la:urnebes
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa zbog ove zadnje rečenice sam se i odlučio na tako drastičan koraktopnik1 je napisao/la:@kontra
S udatim zenama je najlakse ,nemoras biti prepametan,one znaju sta hoce,nemoras ih drzati za ruke,vodati po kafama soba i udri,naravno moras je dobro izyebati da bi bilo drugi put,jer one traze ono sto u braku nemaju jos ako si ti mladji jesno 7 8 god to je to one hoce piletinu kazem ti iz iskustva ,nemoj da bi to propustio,kada vidis kako je ogadit ce ti se ovw ufurane djevojcice koje bi da se yebu a da im ne udje

Ti još čitaš šta on piše?QUARTERBACK je napisao/la:a tata zivota mi zna znanje, a gledaj ovog neznalice opet dosao idi vise
Dokle će se trpit ovi bludnički postovi na našoj temi
Mogul dobit moderatora?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Cini mi se da sam negdje procito da na temi Sarajeva imaju svog moderatora, jel to istina?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
U meni, zbog tebe sto i ne bi, bila si Kasetaaaa.Brokula je napisao/la:urnebes
Urnebes u meni, zbog tebe sto i ne bi, Rijada Marezaaa...

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:U meni, zbog tebe sto i ne bi, bila si Kasetaaaa.Brokula je napisao/la:urnebes
Urnebes u meni, zbog tebe sto i ne bi, Rijada Marezaaa...

Propala tema ko Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sta ljudi rade od teme jbte 
Postano iz vreće

Postano iz vreće
Kakav ce to biti napad prepun potencijala. Jos kada im dodas Santija da ustima orkestar, mjera.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Kako cu lagano uzivati kad se podijele banovi, samo Marsal, Seamen i ja cemo ostati aktivni ovdje.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A jaanell je napisao/la:Kako cu lagano uzivati kad se podijele banovi, samo Marsal, Seamen i ja cemo ostati aktivni ovdje.

Još sam ti se izvinio

Nece te biti samo 7 dan.AA23 je napisao/la:A jaanell je napisao/la:Kako cu lagano uzivati kad se podijele banovi, samo Marsal, Seamen i ja cemo ostati aktivni ovdje.![]()
Još sam ti se izvinio
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sta mu se uvlacis,promijeni nick u dupeuvlakac,zeton,tapsiguz,radi nestoAA23 je napisao/la:A jaanell je napisao/la:Kako cu lagano uzivati kad se podijele banovi, samo Marsal, Seamen i ja cemo ostati aktivni ovdje.![]()
Još sam ti se izvinio

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Fino pises druze, pisi cesce, pozzbega_afc je napisao/la:Kakav ce to biti napad prepun potencijala. Jos kada im dodas Santija da ustima orkestar, mjera.
Postano iz vreće
Tebi ide 14 dana momaktopnik1 je napisao/la:Sta mu se uvlacis,promijeni nick u dupeuvlakac,zeton,tapsiguz,radi nestoAA23 je napisao/la:A jaanell je napisao/la:Kako cu lagano uzivati kad se podijele banovi, samo Marsal, Seamen i ja cemo ostati aktivni ovdje.![]()
Još sam ti se izvinio
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.