FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Denvald
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Denvald » 11 avg 2015, 22:11

collector je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Vole neki ljudi i Jašara Ahmedovskog, pa ih opet ne treba poštovati nego ismijavati se njihovoj pripadnosti klubu obožavalaca djela i lika tog pjevača. Nešto slično se može primjeniti i na udbaški klub Njanjajevo i njegove poštivaoce i njihove mitomanske i desetljećima smiješne laži i propagande. Jednom papak, uvijek papak, FK Torpedo. ;)
skretnicari nazad u vozove kojim ste dosli u grad i poceli pratiti klub sa periferije !!! postovaoci lika i djela Ljube Alicica !!!
:thumbup: :thumbup:

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 11 avg 2015, 22:31

kenan_tm87 je napisao/la:Vole neki ljudi i Jašara Ahmedovskog, pa ih opet ne treba poštovati nego ismijavati se njihovoj pripadnosti klubu obožavalaca djela i lika tog pjevača. Nešto slično se može primjeniti i na udbaški klub Njanjajevo i njegove poštivaoce i njihove mitomanske i desetljećima smiješne laži i propagande. Jednom papak, uvijek papak, FK Torpedo. ;)
Ta ista udba vam je izgradila grbavicu, hrasno, cengic vilu i ostala naselja iz kojih dolazi vecina vasih navijaca. Ta ista udba vam je izgradila i ono malo stadiona sto imate. Sam pokazujes kakav si papak jer ismijavas ime Grada iz kojeg dolazi tvoj klub. Imas pozdrav od navijaca FK Sarajevo, aktuelnog Šampiona Bosne i Hercegovine, kluba kojeg 11 godina niste pobjedili u gostima, a 4 godine na svom terenu. :wave: :tralala:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 avg 2015, 22:32

[youtube][/youtube]

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2015, 22:37

Ma pustite ga to je neki dječačić koji još ne shvata sve oko sebe!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2015, 22:44

Ne zelim da se ukljucim u raspravu ili svadu al stvarno mislite da moze igrac iz nase lige koji ima ugovor jos 9 mjeseci otici za milion e ili cak i vise kako neki spominju. Zaista bi ja volio da moze i da se stane u kraj odlivu talenata za sicu ali..... Mozete post shvatiti kao provokaciju uvredu al mislim da je to supljak.

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 11 avg 2015, 22:49

terabajt je napisao/la:Ne zelim da se ukljucim u raspravu ili svadu al stvarno mislite da moze igrac iz nase lige koji ima ugovor jos 9 mjeseci otici za milion e ili cak i vise kako neki spominju. Zaista bi ja volio da moze i da se stane u kraj odlivu talenata za sicu ali..... Mozete post shvatiti kao provokaciju uvredu al mislim da je to supljak.
Cimi odlazi za otprilike tu cifru sa bonusima pa ti shvati kako hoćeš,do tebe je.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2015, 22:49

Evo još jednog :facepalm: :facepalm:

Postovi forumaša kao što si ti i još mnogi se ne mogu drugačije shvatiti!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 11 avg 2015, 23:50

:pinokio:
Denvald je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ne zelim da se ukljucim u raspravu ili svadu al stvarno mislite da moze igrac iz nase lige koji ima ugovor jos 9 mjeseci otici za milion e ili cak i vise kako neki spominju. Zaista bi ja volio da moze i da se stane u kraj odlivu talenata za sicu ali..... Mozete post shvatiti kao provokaciju uvredu al mislim da je to supljak.
Cimi odlazi za otprilike tu cifru sa bonusima pa ti shvati kako hoćeš,do tebe je.
Nema potrebe objasnjavati osobama koji misle da ce dobiti 500 000 eura od igraca koji je imao platu koja je varirala od 800 - 1200 zavisno od bonusa. A znam sta pricam jer Baja je strasan momak kojeg znam skoro 8 godina. Dijete koje je toliko htjelo da Zeljo zaradi na njemu. I otvoreno momak kaze da zali sto se toliko trudio da bi klub koji nije nastao u Sarajevu zaradi 500 000E.
A slusaj sad ovo, od tih 500 000E, kad me vuce za jezik moram reci. Živanov je sebi uzeo 75 000 eura jer je imao u ugovoru klauzulu koja kaze da ima 15% od Rijadovog transfera, Rijad je na ruke dobio 50 000 Eura, te Ervin Fakaj, siptar koji je vodio glavnu rijec u pregovorima je uzeo sebi isto tako cifru od oko 30 000 eura. Ne mislim da znas, a pogotovo vjerujem da ces misliti da lazem, ali takvi kao ti i pile me ne dodiruju sa vasim glupim razmisljanjima. Takodje agencija koja zastupa Rijada koja ga je preuzela na kraju prosle sezone kada je bio najbolji strijelac je platila Zelji oko 100 000 Eura da bi bila vlasnik 35 % Bajic, vasi su to velikodusno prihvatili misleci da nece imati ponude ove godine za njega. E kada ga je ova agencija pocela nuditi Grcima, Turcima i Bugarima tada su krenule ponude. Ne vjerujem da mozes i ne zamaram se sa pricom dali mozes da shvatis pricu o menadjerima koji su vlasnici pola vasih igraca, tako sto su bukvalno kupili od vas 1/4 njihovih ugovovora te im i oni daju dio novca uporedo sa platama koje vi dajete.

Kod nas takodje ima takvih slucajeva ali nijedna agencija nije vlasnik vise od 15% naseg igraca. Tako nasi klubovi pretezno i zaradjuju prodavajuci postotke ugovora nekog igraca. Neces shvatiti, treba sjesti poprucati sa Zukicem koji drzi 15% Berberovica od kako je ovaj krenuo sa karijerom. Al ne bitno.

Zadnja stvar, donesi mi dokaz bilo kakav, da je Zeljo zaradio, znaci o klubu i stanju u vasim finansijama vise od 300 000E(za igraca koji je imao 3 god ugovora) i ja te pustim da mi hraknes usta na sred Ferhadije.

Pa sada repliciraj sta hoces i koliko hoces.

PS. Jedan od uslova Tana da bi dosao u Sarajevo je bio da klub bude vlasnik vise od 80% svakog igraca. Stojcev je bio jedini igrac kod kojeg je agencija imala 20% od transfera.

U zdravlje lave moj, ali takvim poput tebe,pileta i mejtasa, Bog je davno pamet uzeo cim navijate za klub koji nije iz Sarajeva.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 avg 2015, 00:07

godrina je napisao/la: Bravo pokazao si svoju spodobnost komuniciranja svaka cast, mijesas babe i zabe a ja u to ne zelim da ulazim.
I da sve to nabrojano ce zeljo uradit kad tad, rekonstruisat SVOJ stadion, dobit sponzora a ne prodat se, i vi samo mozete sanjat da dobijate pare od nekog VASEG igraca kao mi od Dzeke
I da, taj transfer stojceva je sigurno veci ali ulazi u dug proslogodisnje dvice :)
Budite mi pozdravljeni, daBogda vam Ibrakovic jos 40 god bio u klubu
Amin :pray:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 12 avg 2015, 00:22

pile87 je napisao/la:
Jako zanimljivo razmisljanje jos covjek vjerovatno nije napisao sve sto zna.
Da se razumijemo, u ovom postu ima mnogo istine - nažalost...

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 12 avg 2015, 00:39

pa ovo je post sa Klixa, bokte :mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 avg 2015, 00:54

Ima neke istine u njemu,ali je u sustini klasicni huskacki i ublehaski tekst sa jasnim ciljem.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 12 avg 2015, 01:11

RuleHz je napisao/la: U zdravlje lave moj, ali takvim poput tebe,pileta i mejtasa, Bog je davno pamet uzeo cim navijate za klub koji nije iz Sarajeva.
Bog dao pameti i zdravlja tvojoj djeci kad vec tebi nije. Koliko samo lazi i neistina, covjek ne moze da vjeruje, al' dobro, to ste vi, poznata udbaska lazljiva kompanija, necete jos dugo tako, vratit' ce vam se nekad k'o bumerang od facu. :facepalm:
FORZA ZELJO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 avg 2015, 01:15

kenan_tm87 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la: U zdravlje lave moj, ali takvim poput tebe,pileta i mejtasa, Bog je davno pamet uzeo cim navijate za klub koji nije iz Sarajeva.
Bog dao pameti i zdravlja tvojoj djeci kad vec tebi nije. Koliko samo lazi i neistina, covjek ne moze da vjeruje, al' dobro, to ste vi, poznata udbaska lazljiva kompanija, necete jos dugo tako, vratit' ce vam se nekad k'o bumerang od facu. :facepalm:
Vi ste najugnjetavaniji klub na svijetu, prijetnja rezimu i trn u oku vladajucim strukturama. :rol: :rol: Tacno ona stranica bazabezporaza je pokazala kakvi ste vi klauni i kmecavci. I treba od vas otimati samo, kao kroz historiju. Nejac i jeste tu da je karaju dok kmeci. Lezi sad spavati Keno, poljubi ikonu Ivice Osima i sanjaj pobjedu ove godine na derbiju, mozda i uspijete poslije visegodisnje suše..
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 avg 2015, 01:31

kenan_tm87 je napisao/la:
Keno najbolji primjer sta ljubomora i zavist mogu uciniti od covjeka...
Ali,nije mi ni zao ovakvih.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 avg 2015, 01:31

Grčki mediji javljaju da je dogovoren transfer Gazzetta.gr: Cimirot u PAOK-u, Sarajevu 1.300.000 eura

http://sportsport.ba/bh_fudbal/gazzetta ... ura/169065

slika

Nemoj samo predozirati! :wave:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 07:11

amypitar je napisao/la:Samo zahvaljujuci Tanu i njegovim ljudima, mozemo zahvaliti na ovako dobrom transferu.Paok i ostali klubovi su bili svjesni da ne blefiramo, i da necemo popustiti ni milimetra.Cimi je probio led,tako da ce u buducnosti transferi igraca Sarajeva vani, biti sve veci i veci. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Istina. Radovac, Duljevic, Ikande ocekujem transfere oko milion ipo eura ako napreduju jos malo ove sezone i odigraju solidno u kvalifikacijama za ligu prvaka. Jos da nam Chelsea nekako proda Delaca :thumbup: :thumbup:
Velkoski 500k eura i to je minimum minimuma ako bas igrac bude zelio da ide inace oko 700k-milion.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2015, 07:17

Gledaj ovog mitomancica, ovo je jedan od onih sto po mahali prica price tipa Zeljo prije 50 godina igr'o zadnje kolo za titulu na svom stadionu, bila samo jedna lopta i dosao neki brko sa znackom FKS i probusio je te Zeljo nije mog'o odigrati tekmu i ost'o bez titule. :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 avg 2015, 07:23

Sabinho je napisao/la:
Gledaj ovog mitomancica, ovo je jedan od onih sto po mahali prica price tipa Zeljo prije 50 godina igr'o zadnje kolo za titulu na svom stadionu, bila samo jedna lopta i dosao neki brko sa znackom FKS i probusio je te Zeljo nije mog'o odigrati tekmu i ost'o bez titule. :roll:
jes,jes :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2015, 07:26

BordoArmy88 je napisao/la:
Grčki mediji javljaju da je dogovoren transfer Gazzetta.gr: Cimirot u PAOK-u, Sarajevu 1.300.000 eura

http://sportsport.ba/bh_fudbal/gazzetta ... ura/169065

slika

Nemoj samo predozirati! :wave:
Cimi je samo probio led.Tek sad ce prave cifre biti,
jer Tan je klubu garancija.Dva igraca 3 miliona.Sretno Cimiju,Stojcevu,bravo Ibrakovicu koji je danima pregovarao sa Grcima.
Ocekujem da Dulja i Radovac se prodaju onako skupa bar za 5 miliona.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.