Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Mobogenie je nesto najgore sto postoji, to zaobilaziti u najvecem luku. Meni se slucajno instaliralo s nekim programom nisam znao sta je dok nisam izbrisao procesor na 99% radi pregrijan bio citavo vrijeme. Cemu taj program uospte sluz?
Mia San Mia
Hvala boss pokusacu pa javim...
R32 to je kao neki app store koliko sam skontao. Al ocigledno ne valja tako da preporuka zaobici ga u sirokom luku
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
R32 to je kao neki app store koliko sam skontao. Al ocigledno ne valja tako da preporuka zaobici ga u sirokom luku
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
eh android i virusi, i anti-malware aplikacije 

Imate mobilism za aplikacije koje se placaju, ja nisam nikad imao problem s aplikacijama koje sam skidao s njihovog foruma, samo pazite sta skidate usput, ne oznacavajte one kvacice na sajtovima sa kojih skidate i pazite na Mobogenie...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ja također nikad nisam imao problema na androidu sa nekim adware-infected aplikacijama i sličnim stvarima.. jednostavno sam zaobilazio aplikacije koje mi izlijeću u raznoraznim pop-up reklamama a paid apps sam skidao sa stranica koje su povjerljive i sa kojih sam uvijek skidao..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Je l' zna neko kako instalirat krekovanu aplikaciju na lumiu?
Windows Store -> install local apps
- moze prepoznat samo aplikacije koje su skinute sa Store-a na racunar (install this app manually). A .xap koji je skinut van store-a nece prepoznat..
Preko file managera
- Izbaci "Couldn't install this company app" ili nesto slicno. Za to treba namjestit Windows Workplace, a ne znam kako. sve sam pokusao - ne ide...
Vidio sam ima nekih programa koji otkljucaju windows , nesto kao developer edition... I tad se mogu instalirat krekovane aplikacije. A to ce mi vjerovatno syebat garanciju...?
Je l' ima neko drugi nacin? Da mogu instalirat a da mi je telefon i dalje pod garancijom
Windows Store -> install local apps
- moze prepoznat samo aplikacije koje su skinute sa Store-a na racunar (install this app manually). A .xap koji je skinut van store-a nece prepoznat..
Preko file managera
- Izbaci "Couldn't install this company app" ili nesto slicno. Za to treba namjestit Windows Workplace, a ne znam kako. sve sam pokusao - ne ide...
Vidio sam ima nekih programa koji otkljucaju windows , nesto kao developer edition... I tad se mogu instalirat krekovane aplikacije. A to ce mi vjerovatno syebat garanciju...?

Je l' ima neko drugi nacin? Da mogu instalirat a da mi je telefon i dalje pod garancijom
⭐
-
- Kontakt:
Da li postoji nacin da se gleda stream na windows phone?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nema crackovanih aplikacija za wp i ne mozes instalirati crackovane aplikacije
to sto si ti postavio je nesto drugo i mislim da moras imati status developera da bi mogao na taj nacin instalirati, nisam siguran
Sent from my Nokia 909
to sto si ti postavio je nesto drugo i mislim da moras imati status developera da bi mogao na taj nacin instalirati, nisam siguran
Sent from my Nokia 909
ja sam gledao po YT da moze.QUARESMA 18<<< je napisao/la:nema crackovanih aplikacija za wp i ne mozes instalirati crackovane aplikacije
Sent from my Nokia 909
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Kad smo već kod strimova, evo jedan odličan app za android na tu temu:jasko_juve je napisao/la:Da li postoji nacin da se gleda stream na windows phone?
http://www.vidsoftware.ru" onclick="window.open(this.href);return false;
Skinete, instalirate apk, kasnjje još acestream engine koji će sam program tražiti da skine i instalira, potom morate imati ili MXplayer ili vlc player instaliran da gledate i to je to. Stream radi na fazon torrenata, koliko seedera toliko muzike,imaju svi sportski ruski kao i sky bundesliga.

Za ovo imas pivu hahahah svaka cast rijesen sam mukaBordoArmy88 je napisao/la:Kad smo već kod strimova, evo jedan odličan app za android na tu temu:jasko_juve je napisao/la:Da li postoji nacin da se gleda stream na windows phone?
Skinete, instalirate apk, kasnjje još acestream engine koji će sam program tražiti da skine i instalira, potom morate imati ili MXplayer ili vlc player instaliran da gledate i to je to. Stream radi na fazon torrenata, koliko seedera toliko muzike,imaju svi sportski ruski kao i sky bundesliga.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
AS Mobitel Tuzla, ulica prema skveru, preko puta pekare tusanj... Jako su pouzdani i nikad ni najmanjeg problema s njihovim telefonima, garanciju daju na sve. PozdravR32 je napisao/la:Tuzla, Zivinice i okolina koja ima radnja da je pouzdana za kupiti telefon. Tacnije Lumia 1020, do 600 KM
-
- Kontakt:
np, android zakon.treci je napisao/la:Za ovo imas pivu hahahah svaka cast rijesen sam mukaBordoArmy88 je napisao/la:Kad smo već kod strimova, evo jedan odličan app za android na tu temu:jasko_juve je napisao/la:Da li postoji nacin da se gleda stream na windows phone?

http://www.windowscentral.com/tubecast- ... rt-youtube" onclick="window.open(this.href);return false;

naprijed rejal
Posjetio sam i njih, ali 580 im ta Lumia i godina garancije, dok je kod ovih iz Gradačca 450 i 2 godine garancije.Pasha_car_aga je napisao/la:AS Mobitel Tuzla, ulica prema skveru, preko puta pekare tusanj... Jako su pouzdani i nikad ni najmanjeg problema s njihovim telefonima, garanciju daju na sve. PozdravR32 je napisao/la:Tuzla, Zivinice i okolina koja ima radnja da je pouzdana za kupiti telefon. Tacnije Lumia 1020, do 600 KM
Neki dan sam Huawei neki dekodirao svugdje 15-20,a tu je bilo u As-u 10.
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
1440p @ 60fps
holy fuck!
"a preview build of this new mobile operating system(WP 10) is expected to be unveiled next month" - The Rem
Some of the upcoming features claimed by that site :
* Wireless Synchronization/file transfer between PCs and WPs without USB cable
* Abiity to send and receive calls in Windows 10 PCs from Windows phones.
* Media Streaming to any device from Windows 10 PCs/Phones.
* Cortana reminders can be interchangeable between "Windows" PCs and "Windows Phone 10" devices

neko mišljenje o Acer Liquid Z500? u imtecu 350 km i kontam dal bi mogao uzeti bolji za taj novac
ima dobru kameru i jacu prednju (2mp) al kazu neki da se pregrije kad se puni i da kasnije pocne lagat malo, jel neko imao ovaj mob dosad da kaze kakav je ?

ima dobru kameru i jacu prednju (2mp) al kazu neki da se pregrije kad se puni i da kasnije pocne lagat malo, jel neko imao ovaj mob dosad da kaze kakav je ?

- Vlarayan110
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:1440p @ 60fps
holy fuck!
"a preview build of this new mobile operating system(WP 10) is expected to be unveiled next month" - The Rem
Some of the upcoming features claimed by that site :
* Wireless Synchronization/file transfer between PCs and WPs without USB cable
* Abiity to send and receive calls in Windows 10 PCs from Windows phones.
* Media Streaming to any device from Windows 10 PCs/Phones.
* Cortana reminders can be interchangeable between "Windows" PCs and "Windows Phone 10" devices

NE MO ŽEŠ MI OVO RADIT !!!!

WP dominacija sa ovim, a onaj samozeljo moze da borbene pjeva sa procentima operativnih sistema na tržištu !
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to je dijelic sto donosi win10, pricekajmo 21. januar za jednu povecu listu informacija sta nas ceka 

Mozel mala pomoc drugovi?
Imam Lomuiu 530,i posto je Windows operativni sistem ne znam kako muziku skinut, eh pa ako ima neko da mi to malo pojasni ko vec koristi isti OS. Skiao sam neke mp3 downloadere al slaboo
Imam Lomuiu 530,i posto je Windows operativni sistem ne znam kako muziku skinut, eh pa ako ima neko da mi to malo pojasni ko vec koristi isti OS. Skiao sam neke mp3 downloadere al slaboo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.