Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ako smo stvarno toliko nebitni, zasto onda toliko brujite o nama. Ostavite nas na miru i gledajte svoja posla.
NO PYRO NO PARTY
Nisu klubovi nebitni, samo sto vi pretjerujete s tim djecijim prepucavanjima. Prije dvije godine se nije moglo procitati forum zbog navijaca Zrinjskog i Veleza, a sad vi napali.Buu je napisao/la:Ako smo stvarno toliko nebitni, zasto onda toliko brujite o nama. Ostavite nas na miru i gledajte svoja posla.
Pretjeruje se, pogotovo ovi starci koji imaju neke bolesne fore. Ali jbg tako ti je kako ti je. Stopi se sa masom, lakse ce ti biti
NO PYRO NO PARTY
fazon je sto su to mahom djeca ili pubertetlije koji su poceli ici na utakmice od kada je amar dosao i ocekuju da ce sad svi ostali gotiviti zelju i govoriti kako su oni bosanska barselona, drkati na njihove pehare ili sta ti ja znam sta sve ne i kad uputis bilo kakvu kritiku, ne mora cak biti direktno upucena zelji onda pocinje show.Signore je napisao/la:Majke mi, ovaj Zeljo mi bio najsimpaticniji klub u drzavi dok na ovom forumu nisam naisao na ovoliko pacenika. Ni sugradjani s Koseva nisu im nista bolji. Smirite strasti.
Republika Zenica
E svasta
..niko ovdje nista ne prigovara zbog zdrave kritike,ali vasa ljubomora i zavist prema Zeljinim titulama je nevjerovatna..stvarno ne znam cemu omalovazavanje.Svi vi u dubini duse znate da je Zeljo organizacijski,igracki a pogotovo trenerski te titule vise nego zasluzio,al razumijem vas na neki nacin,potrebno je pronaci nesto za vadjenje da se dusa smiri.Samo naprijed opleti po Zelji,sto nas vise mrzite sve smo jaci,vjerujte,ali shvaticete neke stvari.

SLOBODA NAVIJAČIMA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidis stava, e taj je stav glup. Cuj ljubomora i zavist? Svako jutro se probudim i samo razmisljam sta cu napisati protiv Zelje na forumu koji niko ne **** ni 2%.
Stav mi smo neko, vi ste niko, to je problem. I onda konstantno dosadjivanje, kad se navali 10 ljudi na temu ne mozes ih otjerati, a samo gluposti pisu.
Stav mi smo neko, vi ste niko, to je problem. I onda konstantno dosadjivanje, kad se navali 10 ljudi na temu ne mozes ih otjerati, a samo gluposti pisu.
Celik!3,2,2.
Dajte ljudi Velez,Zeljo,Celik,Sloboda,Sarajevo i Borac su nasi najveci klubovi nema potrebe za prepucavanjima. Svi smo mi velicine zato respect jer je to odlika velikih klubova. Imaju ovi manji pa neka se oni dokazuju izmedju sebe
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
zanimljivo kako neki manji klubovi imaju vise titula premijer lige nego ovi veliki 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Decko ima ih i Lyon pa je citava Francuska na nogama kad igraju PSG-Marseille. Ne govorim o titulama nego o velicini klubova
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Kad je odluka komisije za licenciranje .
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta prije 2000 se nije igrao fudbal? Sigurno su bocali.
Celik!3,2,2.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zalosno! Zalosni su svi klubovi bivse YU, a nekada je bilo prvaka Evrope i svijeta. Sretan sam sto sam tada postojao i gledao svoj mali klub u veoma zestokoj ligi. Ovo sada je mizerno i jadno, al' eto treba ici na utakmicu. Onako da se pogleda. Sebe varati o necemu dobrom je samo glupost. Samo tokmak ne zna gdje smo i sta jesmo.
Sto se mene tice nije mi bitno koja smo liga, gledam djecu koja igaraju i koja se raduju kao djeca pobjedi.
Drago bi mi bilo da neki od njih uspije.
Drago mi je sto je Dzeko kojeg su nazivali "kloc" uspio. Edin je vise od fudbala, taj djeci pomaze da ozdrave. Daje nadu onima koji je vise nemaju.
Daje od sebe, a ovdje kradu za sebe.
Ma zaboli me kakva je ovdje liga, ja na utakmicu idem kao sto zapalim cigaretu. Iz navike. Znam da niti jedan klub sa ovih prostora nece uspjeti vise nikada, kao sto je nekada. Treba se pomiriti sa tim.
Nije mi samo jasno koji je satiricar sjetio se dati ime PREMIJER LIGA.
Sto se mene tice nije mi bitno koja smo liga, gledam djecu koja igaraju i koja se raduju kao djeca pobjedi.
Drago mi je sto je Dzeko kojeg su nazivali "kloc" uspio. Edin je vise od fudbala, taj djeci pomaze da ozdrave. Daje nadu onima koji je vise nemaju.
Ma zaboli me kakva je ovdje liga, ja na utakmicu idem kao sto zapalim cigaretu. Iz navike. Znam da niti jedan klub sa ovih prostora nece uspjeti vise nikada, kao sto je nekada. Treba se pomiriti sa tim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
nesto slicno kao u HolandijimoRAja je napisao/la:Decko ima ih i Lyon pa je citava Francuska na nogama kad igraju PSG-Marseille. Ne govorim o titulama nego o velicini klubova

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Baš me začudilo da si ti napisao ovaj post.Da je navijač Širokog, ili ovih par klubova ovo napisao ja bih se začudio.Ali navijač nekad velikog BH kluba, danas kluba koji gubi od Čapljine, Viteza i sličnih giganata se ne može smatrati ozbiljnim.**** ga ogorčen si, zapali cigaru, al' nemoj pisati više ovdje, pročitaj naslov.Probisvjet je napisao/la:Zalosno! Zalosni su svi klubovi bivse YU, a nekada je bilo prvaka Evrope i svijeta. Sretan sam sto sam tada postojao i gledao svoj mali klub u veoma zestokoj ligi. Ovo sada je mizerno i jadno, al' eto treba ici na utakmicu. Onako da se pogleda. Sebe varati o necemu dobrom je samo glupost. Samo tokmak ne zna gdje smo i sta jesmo.

To je onaj princip, oni loši učenici mrze profesore kod kojih imaju kečeve, a ovi što imaju 5 ih gotive.Tako i ti, seri, seri moj golube bijeli.

DRUG NEBI TI PUNCA
kume jesu veliki, ali i medju velikim ima NAJVECI da se razumijemo i ne mogu biti svi veliki, jedan je NAJVECI, ostali su veliki ili malimoRAja je napisao/la:Dajte ljudi Velez,Zeljo,Celik,Sloboda,Sarajevo i Borac su nasi najveci klubovi nema potrebe za prepucavanjima. Svi smo mi velicine zato respect jer je to odlika velikih klubova. Imaju ovi manji pa neka se oni dokazuju izmedju sebe

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
ja vas sve ostale potpuno razumijem, i u svakoj ama bas svakoj drzavi je ista situacija, svi mrze NAJVECE I NAJBOLJE, tj. klubove sa NAJVECOM historijom i uspjesima, tako je to ja vam predlazem samo pojacajte a mi cemo nastaviti, I TRPAJ TE LEVATE I DALJE I DALJE OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
u bih ni jedan klub nema neku aman zaman histroiju sve u 5 deka,a to je da se hvale sto su samo igrali u ex yu ligi gdje su bili nebitan faktor,neko malo manje neko malo vise i to je to,ovdje klubovi postaju giganti tek osamostaljenjem BH jer sto je avlija manja to je dasa veci,al opet postoji hijerarhija i neko je veci neko manjiQWERTZ je napisao/la:ja vas sve ostale potpuno razumijem, i u svakoj ama bas svakoj drzavi je ista situacija, svi mrze NAJVECE I NAJBOLJE, tj. klubove sa NAJVECOM historijom i uspjesima, tako je to ja vam predlazem samo pojacajte a mi cemo nastaviti, I TRPAJ TE LEVATE I DALJE I DALJE OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
........al opet postoji hijerarhija i neko je veci neko manji[/quote] TO JE TOciza je napisao/la:u bih ni jedan klub nema neku aman zaman histroiju sve u 5 deka,a to je da se hvale sto su samo igrali u ex yu ligi gdje su bili nebitan faktor,neko malo manje neko malo vise i to je to,ovdje klubovi postaju giganti tek osamostaljenjem BH jer sto je avlija manja to je dasa veci,al opet postoji hijerarhija i neko je veci neko manjiQWERTZ je napisao/la:ja vas sve ostale potpuno razumijem, i u svakoj ama bas svakoj drzavi je ista situacija, svi mrze NAJVECE I NAJBOLJE, tj. klubove sa NAJVECOM historijom i uspjesima, tako je to ja vam predlazem samo pojacajte a mi cemo nastaviti, I TRPAJ TE LEVATE I DALJE I DALJE OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TO JE TO[/quote]QWERTZ je napisao/la:........al opet postoji hijerarhija i neko je veci neko manjiciza je napisao/la:u bih ni jedan klub nema neku aman zaman histroiju sve u 5 deka,a to je da se hvale sto su samo igrali u ex yu ligi gdje su bili nebitan faktor,neko malo manje neko malo vise i to je to,ovdje klubovi postaju giganti tek osamostaljenjem BH jer sto je avlija manja to je dasa veci,al opet postoji hijerarhija i neko je veci neko manjiQWERTZ je napisao/la:ja vas sve ostale potpuno razumijem, i u svakoj ama bas svakoj drzavi je ista situacija, svi mrze NAJVECE I NAJBOLJE, tj. klubove sa NAJVECOM historijom i uspjesima, tako je to ja vam predlazem samo pojacajte a mi cemo nastaviti, I TRPAJ TE LEVATE I DALJE I DALJE OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
slazem se, isto tako ni jedan nas klub ne moze s ex yu 4 ni po kojim parametrima,a pomalo pokusavaju da porede;)
upravo, da se mogu porediti nebi se ovi zvali "velika cetvorka"
no kako smo sad u ligi mimo ovih, u narednih 20-ak godina bi se mogla napraviti veliki klubovi BiH fudbala 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.